magdyska25 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 _Tosia_ napisał(a):sie okazało!! ile tu alkoholubnych na tej dogomanii!!! :drinka::beerchug: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......no nie ma aż tak dużo.....;) Quote
agamika Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 będę w sobotę w hotelu, to ich spytam :razz::evil_lol: Quote
magdyska25 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 agamika napisał(a):będę w sobotę w hotelu, to ich spytam :razz::evil_lol: Koniecznie się zapytaj....:evil_lol:.......a my grzecznie poczekamy na wieści;). Quote
agamika Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ale zeby zrobić nowe ?? ja mogę sprobować jutro, tyle ze ja mam bardzo kiepski aparat :oops:, tak wiec fotkami to już bardziej, weszka sie pewnie zajmie . :oops: Quote
madziamn Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 mogą byc nawet komórką my tu na odległośc ich pysiolków inaczej zobaczyc nie możemy Quote
weszka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Podnoszę z Bieszczad :) Piję tu sobie gin&tonik i myślę o chłopakach! Quote
agamika Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :oops: fot niestety nie ma :oops: bo mi aparat wysiadł :roll: ... niewiem co sie stało, ale w ogóle nie chciał sie włączyć :( Quote
chacko Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 witam... nie dawno temu przedstawilam te psiaczki jednej orga tutaj w niemczech, mialam na to tez watek gdzie mi je przetstawilis cie....wybrali wasze dwa...sa one jeszcze, mogly by naprawde wyjechac do niemiec?? Quote
weszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Napiszę tylko tyle - dzisiaj ok. 18 kciuki baaardzo potrzebne! Chłopaki będą oglądane... Quote
Recommended Posts