Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O faktycznie, wróciła funkcja "Usuń" :crazyeye: Ona się tak pojawia i znika, widać trafiałaś na momenty, jak była :cool3:
Siostro, nie przejmuj się, pisz ile wlezie... Ale może trochę racji w tym jest, może lepiej na wątkach psiaków, a ten zostawmy jako taki "administracyjny"? Co Wy na to?

Posted

Kochana...:loveu:Powiedz,jak,błagam...:modla: :modla: :modla: Ja naprawdę chcę pisać jak najwięcej,ale nie chcę ogieńków...:shake:
Bo mi się podobają łapki-i już!!!:eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Posted

CO JA NAROBIŁAM!!!!!:placz::placz::placz:
No pewnie,że odklejony...
Panie moderatorze,będę pisała,będę!!!Już wiem,jak kasować swoje stare posty,parę wykasowałam i BĘDĘ PISAŁA!!!
Proszę,proszę spowrotem przykleić wątek...

Posted

A mnie sie wydaje, ze zostal odklejony, bo .... nie jest zbyt powazny.
Sorry dziewczyny, ale wkleilam kolejnego psiaka ... bez dwoch tylnych lapek ... i co ? ? ? ?

A wydawalo mi sie, ze rzeczywiscie bedzie tu spora szansa dla tych najbiedniejszych psiakow.
Sprawa jest dla mnie o tyle bliska, bo sama mam z dpgo - dwie sunie trojlapcie .....

Odmeldowuje sie w takim razie.... zycze powodzenia.

Posted

i myślę, że trójłapki bez wątków też można by wrzucić do 1go postu. komuś może wpaść w oko na zdjęciu i wtedy skontaktuje się ze schroniskiem albo wolontariuszką :roll:

pozmniejszałam fotki wrzucone przez ASPSę:

Kargul - http://apsa.webpark.pl/psy/kargul.htm

Keity (3 i pół łapki)
http://apsa.webpark.pl/psy/keity.htm
http://www.paluch.org.pl/pokazzwierze.php?numerek=383

bezimienny z Palucha

no i jeszcze trójłapek z Azorka (Sochaczew), który też nie ma wątku:

i na koniec przypominam o doklejeniu 2-łapka ZuziM:
Dandi - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51426

EDIT:
jest też Dofi u Neris - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106181

Posted

[quote name='asiamm']
w hopkach giną też posty ze zgłoszonymi nowymi psiakami

Nic nie ginie, kochana!! Codziennie zaglądam na ten wątek i jak pojawia się nowy psiak od razu go wklejam na pierwszą.

[quote name='asiamm']i myślę, że trójłapki bez wątków też można by wrzucić do 1go postu. komuś może wpaść w oko na zdjęciu i wtedy skontaktuje się ze schroniskiem albo wolontariuszką :roll:

no i jeszcze trójłapek z Azorka (Sochaczew), który też nie ma wątku:

i na koniec przypominam o doklejeniu 2-łapka ZuziM:

jest też Dofi u Neris -

Już dziewczyny mnie o to prosiły. Ale ponieważ jest to wątek wyłącznie psów z dogo do adopcji, i to psów które mają swoje wątki, postanowiłam, że zrobię tylko linki do tych stron, które podałaś i wkleję je na pierwszą. Bez zdjęć, bo obawiam się , że niedługo pierwsza strona przeciągnie się na drugą. Nie spodziewałam się TAKIEJ ilości trzyłapów na dogo!!

Czekam na założenie wątku dla trzyłapka z Azorka!! Ziutka mi obiecała :mad:

Dandi Zuzi został wklejony na pierwszą w dniu wczorajszym i ........zginął ! Zaraz wkleję ponownie!

Do Dofi Neris zaraz zaglądam i wkleję za moment.

Posted

[quote name='DIF']

Czekam na założenie wątku dla trzyłapka z Azorka!! Ziutka mi obiecała :mad:

Będzie dzisiaj :cool3:....Luka założy :loveu: ja nadzoruje :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']Będzie dzisiaj :cool3:....Luka założy :loveu: ja nadzoruje :evil_lol: :diabloti:

No..... :evil_lol:! I proszę mi wlepić od razu na trójłapy :buzi:!

A wątek trójłapków znowu "przyklejony"!!! :cunao:

Posted

[quote name='DIF']

Już dziewczyny mnie o to prosiły. Ale ponieważ jest to wątek wyłącznie psów z dogo do adopcji, i to psów które mają swoje wątki, postanowiłam, że zrobię tylko linki do tych stron, które podałaś i wkleję je na pierwszą. Bez zdjęć, bo obawiam się , że niedługo pierwsza strona przeciągnie się na drugą. Nie spodziewałam się TAKIEJ ilości trzyłapów na dogo!!

no ale to właśnie jest wątek trójłapków więc nie widzę problemu w tym że się pierwszy post z linkami rozrośnie :roll: chyba o to właśnie chodzi, a nie o to żeby w 1ym (najważniejszym) poście było kilka psiaków, a reszta wątku składała się z rozmów o niczym
takie moje zdanie, ale nie ja założyłam wątek więc już się nie wtrącam

Posted

Asiamm - Ani chyba chodziło to, że to trójłapki Z DOGO, czyli takie, które mają swoje wątki, do których można odsyłać :roll:
Ale chyba faktycznie, Aniu, czemu nie wrzucić również tych bez wątków? Może ktoś się podejmie i wątek założy, a tylko psiaki na tym skorzystają. A może komuś się któryś spodoba, zapyta tutaj o niego i psiak znajdzie dom, nawet bez wątku :p

Posted

asiamm napisał(a):
no ale to właśnie jest wątek trójłapków więc nie widzę problemu w tym że się pierwszy post z linkami rozrośnie :roll: chyba o to właśnie chodzi, a nie o to żeby w 1ym (najważniejszym) poście było kilka psiaków, a reszta wątku składała się z rozmów o niczym
takie moje zdanie, ale nie ja założyłam wątek więc już się nie wtrącam

Ależ jak najbardziej się wtrącaj :evil_lol:! Przecież po to wątek jest założony-wspólnie szukamy pomysłów dla trzyłapków!

Jeśli chodzi o mnie założyłam, że będzie to wątek trójłapów z dogo, z własnym wątkiem. Pies o którym wiadomo jaki jest, jaka jest jego historia i jakiego domu mu szukać. Założyłam, że osoba która wejdzie na wątek trójłapów wejdzie również na poszczególne wątki wklejone na pierwszej i zacznie się na nich udzielać zwiększając tym samym szanse danego psa na adopcję.

zdrojka napisał(a):
Może ktoś się podejmie i wątek założy, a tylko psiaki na tym skorzystają. A może komuś się któryś spodoba, zapyta tutaj o niego i psiak znajdzie dom, nawet bez wątku :p

Łatek nie miał wątku :razz:! Dziewczyny założyły i od razu wkleiłam na pierwszą!

Co prawda nie miałam zamiaru robić z tego wątku "strony ogłoszeniowej" :roll: dla psów z poza dogomanii, ale jeśli uważacie, że ma to jakiś sens to nie ma sprawy. Czekam na dalsze opinie... :eviltong:

Posted

[quote name='DIF']
Czekam na dalsze opinie... :eviltong:
Proszę wstawić zdjęcie naszego Miśka pod link w pierwszym poście :mad: :mad: :eviltong: