zdrojka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 U Szekli konieczne są zdjęcia, te sprzed roku zniknęły. A postów nie da się skasować :shake: Quote
zdrojka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O faktycznie, wróciła funkcja "Usuń" :crazyeye: Ona się tak pojawia i znika, widać trafiałaś na momenty, jak była :cool3: Siostro, nie przejmuj się, pisz ile wlezie... Ale może trochę racji w tym jest, może lepiej na wątkach psiaków, a ten zostawmy jako taki "administracyjny"? Co Wy na to? Quote
Wet-siostra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kochana...:loveu:Powiedz,jak,błagam...:modla: :modla: :modla: Ja naprawdę chcę pisać jak najwięcej,ale nie chcę ogieńków...:shake: Bo mi się podobają łapki-i już!!!:eviltong: :evil_lol: :eviltong: Quote
Wet-siostra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 CO JA NAROBIŁAM!!!!!:placz::placz::placz: No pewnie,że odklejony... Panie moderatorze,będę pisała,będę!!!Już wiem,jak kasować swoje stare posty,parę wykasowałam i BĘDĘ PISAŁA!!! Proszę,proszę spowrotem przykleić wątek... Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Rzeczywiście! Wątek "odklejony"! :angryy: Ciekawe kto go odkleił i dlaczego?! :mad: Już napisałam do moda prośbę o ponowne przyklejenie!! Quote
Wet-siostra Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Przeze mnie!!!:placz:Przeze mnie!!!!:placz:Wszystko,co złe na DOGO,to przeze mnie!!!:placz:Ja przynoszę pecha!!!:placz::placz::placz: Quote
zuziaM Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A mnie sie wydaje, ze zostal odklejony, bo .... nie jest zbyt powazny. Sorry dziewczyny, ale wkleilam kolejnego psiaka ... bez dwoch tylnych lapek ... i co ? ? ? ? A wydawalo mi sie, ze rzeczywiscie bedzie tu spora szansa dla tych najbiedniejszych psiakow. Sprawa jest dla mnie o tyle bliska, bo sama mam z dpgo - dwie sunie trojlapcie ..... Odmeldowuje sie w takim razie.... zycze powodzenia. Quote
asiamm Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 dziewczyny może pokasujcie hopki żeby się wątek bez sensu nie rozrastał. w hopkach giną też posty ze zgłoszonymi nowymi psiakami Quote
asiamm Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 i myślę, że trójłapki bez wątków też można by wrzucić do 1go postu. komuś może wpaść w oko na zdjęciu i wtedy skontaktuje się ze schroniskiem albo wolontariuszką :roll: pozmniejszałam fotki wrzucone przez ASPSę: Kargul - http://apsa.webpark.pl/psy/kargul.htm Keity (3 i pół łapki) http://apsa.webpark.pl/psy/keity.htm http://www.paluch.org.pl/pokazzwierze.php?numerek=383 bezimienny z Palucha no i jeszcze trójłapek z Azorka (Sochaczew), który też nie ma wątku: i na koniec przypominam o doklejeniu 2-łapka ZuziM: Dandi - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51426 EDIT: jest też Dofi u Neris - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106181 Quote
zuziaM Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zalozony mial tez watek ( w maju 2007 ) ok. 6-letni ON-ek z calkowitym niedowladem tylnych lap ( to tak samo, jakby ich nie mial :roll: ) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64336 Ale od grudnia 2007 do dzisiaj nikt nie sprawdzil, co sie teraz z nim dzieje :shake:. Psiak przebywal ( lub nadal przebywa ..... mam nadzieje ) w schronisku AMI w Warszawie - gmina Ursynow. Quote
Hotel KADIF Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='asiamm'] w hopkach giną też posty ze zgłoszonymi nowymi psiakami Nic nie ginie, kochana!! Codziennie zaglądam na ten wątek i jak pojawia się nowy psiak od razu go wklejam na pierwszą. [quote name='asiamm']i myślę, że trójłapki bez wątków też można by wrzucić do 1go postu. komuś może wpaść w oko na zdjęciu i wtedy skontaktuje się ze schroniskiem albo wolontariuszką :roll: no i jeszcze trójłapek z Azorka (Sochaczew), który też nie ma wątku: i na koniec przypominam o doklejeniu 2-łapka ZuziM: jest też Dofi u Neris - Już dziewczyny mnie o to prosiły. Ale ponieważ jest to wątek wyłącznie psów z dogo do adopcji, i to psów które mają swoje wątki, postanowiłam, że zrobię tylko linki do tych stron, które podałaś i wkleję je na pierwszą. Bez zdjęć, bo obawiam się , że niedługo pierwsza strona przeciągnie się na drugą. Nie spodziewałam się TAKIEJ ilości trzyłapów na dogo!! Czekam na założenie wątku dla trzyłapka z Azorka!! Ziutka mi obiecała :mad: Dandi Zuzi został wklejony na pierwszą w dniu wczorajszym i ........zginął ! Zaraz wkleję ponownie! Do Dofi Neris zaraz zaglądam i wkleję za moment. Quote
Ziutka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='DIF'] Czekam na założenie wątku dla trzyłapka z Azorka!! Ziutka mi obiecała :mad: Będzie dzisiaj :cool3:....Luka założy :loveu: ja nadzoruje :evil_lol: :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Ziutka']Będzie dzisiaj :cool3:....Luka założy :loveu: ja nadzoruje :evil_lol: :diabloti: No..... :evil_lol:! I proszę mi wlepić od razu na trójłapy :buzi:! A wątek trójłapków znowu "przyklejony"!!! :cunao: Quote
asiamm Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='DIF'] Już dziewczyny mnie o to prosiły. Ale ponieważ jest to wątek wyłącznie psów z dogo do adopcji, i to psów które mają swoje wątki, postanowiłam, że zrobię tylko linki do tych stron, które podałaś i wkleję je na pierwszą. Bez zdjęć, bo obawiam się , że niedługo pierwsza strona przeciągnie się na drugą. Nie spodziewałam się TAKIEJ ilości trzyłapów na dogo!! no ale to właśnie jest wątek trójłapków więc nie widzę problemu w tym że się pierwszy post z linkami rozrośnie :roll: chyba o to właśnie chodzi, a nie o to żeby w 1ym (najważniejszym) poście było kilka psiaków, a reszta wątku składała się z rozmów o niczym takie moje zdanie, ale nie ja założyłam wątek więc już się nie wtrącam Quote
zdrojka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Asiamm - Ani chyba chodziło to, że to trójłapki Z DOGO, czyli takie, które mają swoje wątki, do których można odsyłać :roll: Ale chyba faktycznie, Aniu, czemu nie wrzucić również tych bez wątków? Może ktoś się podejmie i wątek założy, a tylko psiaki na tym skorzystają. A może komuś się któryś spodoba, zapyta tutaj o niego i psiak znajdzie dom, nawet bez wątku :p Quote
Ziutka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 DIF Kochanie :loveu:....proszę, trzyłapek z Azorka :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10016326#post10016326 Quote
Selenne Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Je! Znowu przyklejeni! SZUKAMY DOMKÓW DLA TRÓJKOŁOWYCH PSIAKÓW! xD Quote
Wet-siostra Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Trójłapek też zasługuje na miłość. Trójłapek też zasługuje na dom. Daj mu szansę... Quote
Hotel KADIF Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 asiamm napisał(a):no ale to właśnie jest wątek trójłapków więc nie widzę problemu w tym że się pierwszy post z linkami rozrośnie :roll: chyba o to właśnie chodzi, a nie o to żeby w 1ym (najważniejszym) poście było kilka psiaków, a reszta wątku składała się z rozmów o niczym takie moje zdanie, ale nie ja założyłam wątek więc już się nie wtrącam Ależ jak najbardziej się wtrącaj :evil_lol:! Przecież po to wątek jest założony-wspólnie szukamy pomysłów dla trzyłapków! Jeśli chodzi o mnie założyłam, że będzie to wątek trójłapów z dogo, z własnym wątkiem. Pies o którym wiadomo jaki jest, jaka jest jego historia i jakiego domu mu szukać. Założyłam, że osoba która wejdzie na wątek trójłapów wejdzie również na poszczególne wątki wklejone na pierwszej i zacznie się na nich udzielać zwiększając tym samym szanse danego psa na adopcję. zdrojka napisał(a): Może ktoś się podejmie i wątek założy, a tylko psiaki na tym skorzystają. A może komuś się któryś spodoba, zapyta tutaj o niego i psiak znajdzie dom, nawet bez wątku :p Łatek nie miał wątku :razz:! Dziewczyny założyły i od razu wkleiłam na pierwszą! Co prawda nie miałam zamiaru robić z tego wątku "strony ogłoszeniowej" :roll: dla psów z poza dogomanii, ale jeśli uważacie, że ma to jakiś sens to nie ma sprawy. Czekam na dalsze opinie... :eviltong: Quote
Ziutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='DIF'] Czekam na dalsze opinie... :eviltong: Proszę wstawić zdjęcie naszego Miśka pod link w pierwszym poście :mad: :mad: :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Ziutka napisał(a):Proszę wstawić zdjęcie naszego Miśka pod link w pierwszym poście :mad: :mad: :eviltong: Mówisz i masz :eviltong::evil_lol:!!! Quote
magda z. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kasia jest juz ponad rok na tymczasie u ZuziaM Quote
Recommended Posts