Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']To transporterek będzie pewnie potrzebny ;)[/QUOTE]
A będzie będzie, tym bardziej, że to dzikuski ;). Tylko wiesz jeżeli to jakiś problem to jakoś sobie poradzę.
Chcemy od razu ciachnąć obie, zostałabym u babci, żeby w razie czego być na miejscu.
Ale je będziemy sterylizować w Sieniawie nie powiozę ich już do Przemyśla, wydaje mi się, że to byłby za duży stres dla nich.

Posted

[quote name='karolciasz28']A będzie będzie, tym bardziej, że to dzikuski ;). Tylko wiesz jeżeli to jakiś problem to jakoś sobie poradzę.
Chcemy od razu ciachnąć obie, zostałabym u babci, żeby w razie czego być na miejscu.
Ale je będziemy sterylizować w Sieniawie nie powiozę ich już do Przemyśla, wydaje mi się, że to byłby za duży stres dla nich.[/QUOTE]
Zaden problem :lol: Ale chyba dwie na raz nie zmieszczą sie do transporteka ?

Posted

[quote name='barb']Zaden problem :lol: Ale chyba dwie na raz nie zmieszczą sie do transporteka ?[/QUOTE]
Z białaską sobie poradzę na rękach, buraska to dopiero dzikusek ;). Ale w razie czego drugi transporterek będę miała. :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Dziewczyny w jakim czasie po urodzeniu kociąt kocica znowu może być w ciąży??[/QUOTE]
nawet jak karmi jeszcze kociaki to od razu może zajść w kolejną ciążę z tego co wiem.

Posted

Kociaki jednak zostają, domki się wykruszyły. Gdybyście słyszały o dobrych domkach dla kotów to informujcie mnie dziewczyny, bo 6 kotów u mojej babci to jednak za dużo i to wiem już nawet ja...:roll:

Posted

[quote name='karolciasz28']Kociaki jednak zostają, domki się wykruszyły. Gdybyście słyszały o dobrych domkach dla kotów to informujcie mnie dziewczyny, bo 6 kotów u mojej babci to jednak za dużo i to wiem już nawet ja...:roll:[/QUOTE]
Karolciasz, a oglaszałas gdzieś kociaki ?

• 3 weeks later...
Posted

Koty ( wszystkie!) jednak zostają:evil_lol:. Pojawił się pomysł, żeby jednego z maluchów, najprawdopodobniej kocice wziąć do nas do Przemyśla. Mama się zgodziła, tato mi coś jęczy, ale spróbuje go przekonać. Często jeździmy do babci, kotka miałaby kontakt ze zwierzyńcem u babci. I myślę, że miałaby dobrze. :)
Trzymajcie dziewczyny kciuki za mnie i za to, żeby tato się zgodził. ;) On niby chce, ale jakiś taki niezdecydowany w tym temacie.

Posted

Dzięki Halcia. :)
Patrzcie, jak tu nie kochać takich cudaków? :loveu:
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=img1649i.jpg&res=landing[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg217/scaled.php?server=217&filename=img1651em.jpg&res=landing[/IMG]

Posted

[quote name='barb']A który ma być Twój Karolciasz ? :lol:[/QUOTE]
Buraska - taka mała zołza ;).
A biały to kocurek.
Babcia jest w szpitalu i my ( tzn. ja z mamą) pojedziemy pilnować zwierzyńca. Jest wujek, ale on tam nie za bardzo do karmienia i tych innych się nadaje. ;) A ciocia pracuje. Co prawda zwierzki mogłby być same, przez 8 godzin, ale po co jak ja tam mogę być. :)
Łajka bardzo tęskni, łazikuje smętna po podwórku.

Posted

[quote name='Becia66']Karolciu pozdrów babcię od nas i życz jej szybkiego powrotu do zdrowia. A kocórki śliczne...[/QUOTE]
Jasne Beciu, dzięki :). Z babcią będę się widzieć dopiero jutro, bo przebywa w Przeworsku i dzisiaj już nie damy rady podjechać.

• 1 month later...
Posted

Pewnie że widać, wygrzewają pupska do słoneczka :lol:. Te to fajnie mają, jeść dostaną, do szkoły nie trzeba chodzić, w ogóle nic nie trzeba robić...:diabloti: