Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dalej podtrzymujemy chec sfinansowania wizyty u Garncarza. Musimy tylko wiedziec, komu, lub gdzie przelac pieniadze.
Mamy tez worek karmy, ktora mozemy dostarczyc bezposrednio do mieszkania, ale musimy wiedziec jaki jest adres no i dogadac sie z godzina, bo z czasem u nas ostatnio krucho :(

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pidzej czy dzwonilas do sasiadow pani Izy?
Czy ona jeszcze tam mieszka? Zadezwon gdy bedziesz i spytaj. Ja dzwonie lecz cisza w telefonie. Mzoe poprostu zlikwidowala telefon

Czy starsza Pani byla na przepustce? Kiedy wraca? Pamietasz o persenie w razie czego?

Ile czasu starsza Pani bedzie w szpitalu?
DZIELNE PSIAKI!
Czy napisala jakies upowaznienie, ze mozecie wchodzic do mieszkania..to na wypadek gdyby przyplatal sie ten siostrzeniec

Pidzej rozeslij do ludzi linka...one musze byc stale na gorze !
Tyle osob zaoferowalo sie do pomocy w watkach w mapie pomocy dogo spojrz tam i wyslij linka z prosba i przypominajac o zaangazowaniu sie jako taki wolontariusz na dogo
Ja jestem doslownie moment...i tylko ten watek bo juz uciekam

A wczoraj...hmmmm mastif neapolitano mix z Cane corso i piekna ONka z klapnietymi uszami blakaly sie w okolicy dworca wschodniego, gdy wracalam do domu ok 18h30. Poszly wzdluz torow po zjedzeniu kupionego przez mnie dla nich udka kurczaka...
Kurcze mlode piekne samotne psy...
Zawioadomilam Kore..a sttraz miejska hmmm byla wlasnie w przerwie zdajacej dzien..przerwa miedzy 19-20 Nikt z SM nie chcial bo jakoby nie mogl pomoc!

Kurcze one sie pewnie tam blakaja i dzis.pYTALAM WSZYSTKICH STRANIKOW OCHRONIARZY PRZEDTEM NIKT ICH NIE WIDZIAL..oNE TAK DREPTALY...NIUCHAJAC PO ZIEMI CZY NIE MA CZEGO DO JEDZENIA Suka ma powiekszone sutki wiec pewnie sa gdzies szczeniaki...
Szly wzdluz torow miedzy torami a dzialkami ...po lewej stronie Dworca Wschodniego od Kijowskiej i wyraznie szukaly jedzenie. Przyjazne, lecz Mastiff prazkowany cudny..mniej ufny od suni.
Co tu robic...tez temat...hmmm

Posted

Dziewczyny dostałam link do tych psiaków, ale niestety na chwilę obecną nie mogę pomóc :( Jedyne co mogę to podnieść te psiaki i trzymać mocno kciuki. Niestety nie mieszkam już w Wawie tylko w Belfaście i cały swój czas poświecam mojemu synalkowi który przyszedł na świat 3 grudnia 2007 z zespołem downa. Wybaczcie mi, ale rehabilitacja pochłania mnóstwo czasu :(

Posted

Witokret
do soboty 'zmianę' ma Agnieszka, więc z nią trzeba by się umówić, ale ona bywa o różnych godzinach
a ten worek to jakiś bardzo cięzki? może przywiozłybyście do mnie ( na Bielany, 10 min od Popiełuszki) a ja bym się umówiła z Agnieszką i przekazała. Albo nawet mogłabym odebrać z Popiełuszki, zawieźć do domu i przy mojej zmianie do Agata i Maksa. Tylko zależy ile to waży:cool3:
Co do dr Garncarza nie wiem nic, czekamy na info od Kostka.

Malagos:loveu: przelała na moje konto 50 zł- na awaryjne jedzenie, i jest zgoda na zakup gryzaków dla piesów:) tak mi po głowie od dawna chodziły, mam nadzieję że będą wiedziały o co w nich chodzi i będą się ciut mniej nudziły. Dziękuje!

Kacha dzięki za odwiedziny, trzymaj się i duuuużo zdrowia dla Synka.

Pixie byłam dziś na Pradze w okolicach dworca ale nie widziałam żadnych psów.
W mieszkaniu p. Izy nadal cisza i numery obok też, chociaż przyznam z tymi próbowałam tylko raz.
Pani w końcu nie miała przepustki, tzn. w ogóle się nie odzywała, nie wiadomo więc kiedy wychodzi i tym samym upoważnienia również brak.
Sąsiedzi póki co cicho, przynajmniej nikt mnie nie zaczepiał ostatnio...
dzięki

Linka wysyłałam do kilkunstu osób... przejrzę jeszcze mapę.

Sherina i Neris dzięki za podnoszenie!

Posted

Jasne, że możemy podwieźć do Ciebie - podaj tylko adres na pw - umówimy się na jakiś dzień. Worek nie jest jakiś koszmarnie ciężki - 10kg... zawsze można po trochu zabierać.