Worel Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :multi::multi::multi: niech ktos przeczyta....moze bedzie mogl pomoc! Quote
Worel Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 moze powysylac PW z zaproszeniem na watek do ludzi z warszawy, a najlepiej ocywiscie zoliborza.... moze cos, komus, do glowy "wpadnie"... 1/ a moze poprosic pomoc w szkolach lokalnych? rozwiesic ogloszenie, i moze za odpowiedzialnoscia rodzicow jakies dziecko zrobi dobry uczynek w ciagu dnia/wieczorem? jest ta szkola kolo mini euripy na pl. wilsona, jest szkola muzyczna na kaniowskiej, sempolowska.... no juz nie wiem... 2/ a moze....do kosciola pojsc? moze mlodziez co pomaga w kosciele, by zechciala dobry uczynek zrobic? m3/ oze do lecznicy weterynaryjnej na krasinskiego, za popieluszki w strone sadow zoliborskich? moze tam ogloszenie o pomoc w spacerach/porozmawiac z wet.... :shake::shake::shake:nie wiem... 4/ moze powrzucac ogloszenia do skrzynek pocztowych domkow jednorodzinnych na zoliborzu urzedniczym? ludzie tam maja psy, wyprowadzajac swojego moga zabrac jednego choc...na spacer. na razie tylko pomysly, lece do pracy Quote
Kostek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 najgorsze to ze jest jeden klucz i ze psy musza zniknac z mieszkania... Quote
pidzej Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Worel dzięki CI bardzo, gdyby to były super łagodne i obyte z ludźmi psy to ok ale to są silne, spore psy, jeden warczy, ciągnie, wyrywa się na hałas, drugi podgryza, szczeka, mija chwila zanim uspokoją sie na spacerz,e czasem trzeba pokrzyczeć nie to że chcę zniechęcić ale nie powierzyłabym ich w opiekę młodzieży może tylko przewrażliwiona jestem... Kostek co Ty na to? jutro zrobię ogłoszenia do rozklejania i przy okazji wieczornego spaceru obkleję co się da jakiś dramatyczny tekst itp a zaraz powysyłam wątek do ludzi z wawy nie wyobrażam sobie ich w schronisku:placz: Quote
Kostek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 co do wyprowadzania mam takie samo ale" co Ty...nie wzielabym na siebie takiej odpowiedzialnosci,osoba dorosla ok ale nie dzieciaki Worel ale Twoje pomysly mozna ciut poddac obrobce tj. uderzyc do tych miejsc ale z prosba o kaske i szukanie domu,one musza zniknac a maks isc do weta Quote
Worel Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 jutro sprobuje pojsc na poczte i sie spytac o koszt wysylki tych rzeczy....albo sama nie wiem, moze porobie zdjecia (ubrania wiosenne, niektore nadaja sie na wiosne...), wstawimy, ktos bedzie hopac....i jak sie sprzeda to pojedynczo stad wysle? nie wiem.... jedynie tak moge pomoc finansowo na razie. wyprowadzanie psow na spacer...hmmmm. no nie mam pomyslow. rozumiem, ze nikomu nie mozna zaproponowac nawet zamieszkanie (student...?), bo ani "urzadzone" ani nie wiadomo na jak dlugo... na razie nie mam odpowiedzi na maile..... ale moze te lisciki do domow z propozycja przygarniecia......wiem, utopijne, ale moze? Quote
pidzej Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 wynajem mieszkania odpada, poza ym ze jest totalnie zaniedbane i zagracone to rodzina by sie nie zgodziła, na bank.... oni chyba czekaja z niecierpliwoscia az beda mogli 'zadzialac':shake: Quote
pixie Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 tak sie sklada ze jade zaraz na zoliborz, / okolice placu wilsona/ moglabym rozwiesic cokolwiek...a moze Yboty - pomogliby w rozwieszaniu nie ma juz od dawna ich na dogo lecz nie sadze by nie pomogli w rozieszaniu plakatow to ich rejon Popieluszki Krasinskiego aha i jeszcze hmmm byla taka pani psiara kolo placu lelewela..hmmm moze znajde jej adres...ona stale ropznym pomagala w potrzebie..np to wyprowadzanie..sama zdaje sie ze miala czeredka, ale to bylo ze trzy lata temu Pidzej dzwon do mnie lub wysylaj smsa jade i wracam do srodmiescia o 18tej moze moglabys mi dostarczyc plakaty Moze w Zoliborskim Co gdzie Kiedy - to miesiecznik wydawany przez urzad Miasta ale w Redakcji moze maja ludzi, albo Stowarzyszenie Zoliborzan...hmmm no juz tez nie wiem Pedze na Zoliborz Pidzej dzwon! Quote
Worel Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nikt nawet nie zajzal..... :-(:shake::-(:shake::-(:shake: Quote
Worel Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 z tymi kluczami, to zawsze mozna dorobic...tylko nie wiem co to za zamki, bo do niektorych dorobienie kluczu kosztuje fortune... Quote
Worel Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hmmmm no to ziezle.:cool1: kto pomoze? kto ma pomysly????? ZAPRASZAMY DO POMOCY!!!!!!!!! Quote
pidzej Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 W jednym zakładzie powiedzieli, że takich surowców już nie produkują, w drugim, że to stary typ i j.w., żebym przywiozła wkładkę z zamka :cool1: i to ok. 40 zł. A sam klucz jeśli juz by sie znalazło taki zakład też ok 40 zł. Jeśli znajdzie się sponsor to mogę jeszcze gdzieś pojechać. Ale kasy nie mam, nawet żeby założyć, naprawdę.Nie mam nawet na xero... Plakat jeszcze nie zrobiony,będzie na jutro. Po porannym spacerze pochodzę po okolicznych wetach- jeśli jakichś znajdę. Quote
Neris Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jak już byśmiała wkłądkę z zamka to można spokojnie nowy zamek wstawić, no ale "rodzina" by się pewnie nigdy nie zgodziła. Quote
Worel Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 i nadal taka cisza..... :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
pidzej Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Kostek, widzę że w mapie dogo Ty masz wpisane xero możesz skserować plakaty? darmo? dementuje plotki jakoby Agat był agresywny ;) już się go praaawie nie boję na spacerach jest całkiem śmiały, daje się głaskać, a ja daje się ciągnąć cieszy się w miare normalnie na widok mój czy agnieszki z psami chce się bawić, w ogóle pobiegałby rozmawiałam z pixie, podsunęła parę awaryjnych pomysłów, czekam na odpowiedzi póki co ratunku, nadal:shake: Quote
Kostek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no wlasnie juz nie mam takiej opcji a nie moge sie w mapie zedytowac daj Adze ona powinna miec taka mozliwosc Quote
sherina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witam serdecznie. Biedne psiaki :-(( Mogę przelać 50 zł, poproszę o nr konta. Quote
pidzej Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Witam serdecznie. Biedne psiaki :-(( Mogę przelać 50 zł, poproszę o nr konta. Sherina, bardzo bardzo dziękujemy! :loveu: Kostek, podać nr konta azylu z dopiskiem np. ''Maks i Agat''? będzie wiadomo o co cho? Quote
Kostek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 FUNDACJA AZYLU POD PSIM ANIOLEM 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 UL.KOSODRZEWINY 7/9 04-979 WARSZAWA dopisek psy zoliborz bo Maksow i Agatow to my mielismy i mamy hoho wiec taki dopisek bedzie ok;) dziekujemy w imieniu psiakow za jakiekolwiek nawet najmniejsze wplaty Quote
sherina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Zapisałam.. przeleję zaraz, jutro będą.. Trzymam kciuki Quote
Recommended Posts