sherina Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Co pieski jeszcze potrzebują na cito, oprócz oczywistych domków i nowych wyprowadzających? Quote
sherina Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 To wiem. Z tego co przeczytałam: Witokret zadeklarowała się pokryciem kosztów wizyty Maksa u weta. Chciałabym wiedzieć czy mają co jeść. Quote
Neris Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 No tak, Witokret obiecała zapłacić za wizytę. Czy ktoś już ustalał termin? Ja gdzieś mam numer do tego lekarza ale żeby umawiać wizytę trzeba by było wiedzieć czy będzie miał kto pojechać Quote
sherina Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 do góry pieski :multi: i uciekam do szkoły.. Quote
pidzej Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Czy ta pani zwróci koszty utrzymania psów? wątpię... jutro rano piesy dostaną kości do gryzienia, tzn te wiązane specjalne. Ciekawe, czy będą wiedziały do czego służą. Póki co cisza, nie wiem co z dr Garncarzem bo to Kostek miała zadzwonić... sprawa stoi w martwym punkcie, z ogłoszeń Agata chyba nikt, chociaż namiary na Kostka również. Maksia ogłoszę jak będzie diagnoza co do oczu. Quote
pidzej Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 :shake:teraz ja do wtorku, środa czwartek Agnieszka... i to jej ostatni raz, później nie może... mijają 3 tygodnie.... jeśli właścicielka niewyjdzie ze szpitala, to nie wiem... Quote
Witokret Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Cały czas podtrzymujemy deklarację, że opłacimy wizyte u dr Garncarza - nie mamy jednak czasu żeby się tym zająć... Karmę podrzucimy do Pidzej - jakoś w przyszłym tygodniu - na razie nie mamy jak. Quote
Recommended Posts