Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczioraj Aga rozmawiala z wlascicielka psiakow...moze wyjdzie w poniedzialek na przepustke tyle ze miala wyjsc po 3 tygodniach juz do odmu a 3 tygodnie minely wczoraj...hospitalizacja potrwa jeszcze na pewno dlugo od jutra Paulina psiaki wyprowadza sama bo Aga mogla poswiecic tyle czasu tylko przez umowione 3 tygodnie teraz ma inne zobowiazania

trzeba znalezc miejsca gdzie psy mozna chociaz tymczasowo trzymac bo taka robota sami wiecie...

najgorsze ze dziewczyny poswiecily sie dla tych psow a moze sie okazac ze i tak trafia na paluch bo przyjedzie siostrzeniec czy inna cholera i polozy lape na mieszkaniu

czy ktos moze pomoc w oglaszaniu psow?ja juz nie daje rady mam do ogloszenia 3/4 azylu a tez i na to nie starcza mi sily po prostu za krotki dzien:(

Paulina mozesz zrobic wiecej zdjec psow?

Posted

Maksio daje sobie bez problemu zakraplać krople?

taaaaa...
Maksio jest zdolny i umie skakać pod sufit. Ale spoko...

Paulina mozesz zrobic wiecej zdjec psow?

Jutro być może będę z koleżanką, to by mi pomogła je przytrzymać i zrobimy zdjęcia. W ogóle może z nią wypali, jeśli się za bardzo nie przestraszy.. małe szanse...

Agat jest ogłoszony tu,
Maksa dziś ogłoszę
Ale chyba nie mają Allegro, a to najważniejsze.... kto może zrobić ALLEGRO?

Założę im oddzielne wątki, co Wy na to? Tu ciężko coś znaleźć.

załozyłam wątek na miau
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3058919#3058919

Posted

dzięki Diegula.
Widzę, że temat umiera.

Może jak napiszę, że wyprowadzam je max do środy i w środę dzwonię po SM to coś się ruszy??????

:shake:

Posted

Pidzej - obawiamy się, że póki co niewiele się ruszy - długi weekend... W ogóle ostatnio jakoś mało osób na "nieswoje" wątki zagląda :cool3:

Niestety najgorsze jest to, że te psiska zginą w tłumie innych na Paluchu (doskonale wiemy jak wygląda tam sytuacja)... zostaną wrzucone do boksów "lotniskowych" z kilkoma innymi psami w jednym i... ślad po nich zaginie :angryy: o ile wcześniej nie zostaną zagryzione - o leczeniu oczu Maksia można zapomnieć...

Matko tyle tych bidaków - skąd brać pieniądze na hoteliki i lecznenie ??? :-(

Posted

Wiadomo, że nie można mieć do nikogo pretensji, każdy pomaga na tyle na ile może a psów w mniejszej i wiekszej potrzebie jest tyyyyyyyyle że nie sposób wszędzie zajrzeć...

nie no Paluch to masakra pod względem ilosci psow,
a te ani wybitnie piękne ani kontaktowe.. na poczatku przynajmniej...

Posted

pierwsze krople spoko bo od razu po spacerze, ale z drugimi trzeba poczekać 10 min i jest gorzej, bo Maks dostaje szału po 3 sek nicnierobienia:cool1: wiec po 10 min skakania pod sufit z kroplami jest ciężko.

gdyby to było raz dziennie to mogę wychodzić ile będzie trzeba, ale 2, od początku pisałam że 2 razy dziennie odpada, kuurde noo

niech się znajdzie druga osobaaaaaaaaaaaaaaaaaa do spacerów...