pidzej Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Ja też podnoszę być może właścicielka po 20stym wyjdzie na przepustkę na 2 dni, wypytamy się o oczy Maksa itp, dziś zobaczyłam jakąś książeczkę zdrowia ale nie pasowała mi do żadnego z psów. Ostatni wpis z 2007 r. więc nie byłoby tak źle. Prosimy o wpłatyyyy Sherina bardzo dziękuje.... Quote
sherina Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 dla psiulków.. hoop.. mam nadzieję, że pieniążki dotarły, chociaż dzisiaj sobota, mogły się nie zaksięgować...tak sobie teraz myślę. Quote
Witokret Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Straszna cisza na tym watku :shake:. Przykre, ze tak malo osob interesuje sie potrzebujacymi psiakami :(. My dopiero wrocilysmy do Wawy. Czy wiadomo juz kiedy pani psiakow wraca ze szpitala? Quote
Neris Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 O ile wyjdzie do domu, a nie odeślą jej do jakiegoś zakładu...:shake: Quote
Kostek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 niestety nic nie wiadomo miala isc na 3 tygodnie pewnie dowiemy sie czegos jak wlascicielka wyjdzie na ta 2-dniowa przepustke Quote
sherina Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 nikt nie zajrzał..:-( :-( Czy Maksiulek pójdzie do weta ? Quote
pidzej Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Co do przepustki, póki co cisza Wczoraj do drzwi przyklejona była dziwaczna kartka, coś w stylu - prośba by psy nie drapałymoich drzwi, są już b. zniszczone - karolina:roll: zapytam sie dzis sasiadow czy to oni ... nie mam pojęcia októre drzwi chodzi..... drapią wejściowe ale od wewnątrz.... Maks pójdzie do weta jak uzbiera sie wiecej kasy myslalam o Garncarzu, czy lepiej najpierw do osiedlowego podejsc? Bidula straszny, przewraca sie na kraweznikach itp ale ostatnio jak sie pociagnie za smycz do gory to wie o co chodzi i sie tak slodko stara podniesc lapy jak najwyzej...kochanyy W Agacie jestem zakochana, cieszy sie ze spacerow strasznie, podskakuje, sam podchodzi do głaskania, ze wszystkimi psami chce się bawić. Nie dopuszczam myśli by mogły trafić do schroniska:shake: Quote
Witokret Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dziewczyny - jak najszybciej umawiajcie Maksia do dr Garncarza !!! Nie ma sensu targać go po osiedlowych wetach - jeśli chodzi o oczy, to jedynie on bedzie w stanie pomoc. My pokryjemy koszt wizyty - tylko plizzz jak najszybciej ! Warszawo obudź się !!! Psiaki potrzebują pomocy !!! Quote
Kostek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 mamy 50 zl na koncie Maksiowo Agatowym jutro zadzownie do dr i pogadam Quote
Witokret Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Szkoda, ze taki maly odzew :shake:... Wlascicielka psiakow juz zdecydowala, ze psy maja zostac oddane nowym wlascicielom? Quote
Kostek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 tak,nie chce ich oddawac bo je kocha ale wie ze tak dla nich lepiej Quote
Worel Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 CZY NIE MA ZOLIBORZAN NA DOGOMANII????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
pidzej Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Ja też podnoszę.... dziś ogłoszę Agata, nie znam się na takich adopcjach, mam pisać że ze strachu przed obcymi wwarczy i szczeka ale później jest super? i trzeba by kilka razy go odwiedzić zanim dojdzie do adopcji marzenia... A Maksa po konsultacji z dr Garncarzem, Kostek daj znać. Quote
patch75 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 maja allegro?o jezu, szkoda psiakow, musza byc w strasznym stresie:shake:pidzej-dziekuje za przypomnienie o kagancu;) moj TZ jedzie do warszawy w weekend majowy, moze on moglby Ci go pzrekazac? Quote
Kostek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 kochani wybaczcie zapomnialam zadzwonic do doktora zrobie to jutro z samego rana,wylecialo mi z glowy:( przepraszam Quote
pidzej Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 nie mają allegro- patch a Ty możesz zrobić? dzis rano skonczylo sie jedzenie, kupilam puszke, na jutro nie wiem skąd wezmę... głupio mi co 3 dzien przypominać o 5 zł ale ja nparawde nie mam nawet takich drobnych. Quote
sherina Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :placz: :placz: przeleję jutro rano - też 50 zł.. córka oddała oszczędności (3,5 l), mówi: "mamo, ja teś byłam choja, te pieśki teś są choje, moje sierduszko jeśt juś źdrowe" - mała po operacji serca. Doooobre ma serducho Quote
Witokret Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Pidzej, odezwij sie do nas, nr tel. 0 601 299 709. O ktorej jutro bedziesz u psiakow? Zorganizujemy karme, tylko bedziemy mogly dopiero gdzies po 18. Czy na tym cholernym Zoliborzu nikogo wiecej nie ma, kto moglby pomoc Pidzej w opiece nad tymi psiakami??????? Paluch juz czeka :-(, a tam sa setki takich biedakow i nikt do nich nawet nie zaglada... Quote
Recommended Posts