PaulinaT Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 U mnie się wykrystalizowały plany. I będę w Białymstoku - od piątku do poniedziałku :diabloti: Mamy bazę u brata koleżanki w centrumie miasta, jedziemy jeszcze z jednym kolegą co to rodzinę chce odwiedzić, ogólnie to impreza :p Na babskie picie więc przybędę sama :cool1: Będzie można poruszać same tylko i wyłącznie nieprzyzwoicie babskie tematy 8) Karina - ty to daleko od tego centruma mieszkasz?? Quote
kinga Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 PaulinaT napisał(a): Karina - ty to daleko od tego centruma mieszkasz?? ale ona nie mieszka w Białymstoku :shake: ...nie mówiła Ci? Białystok - to tylko jako kierunek na mapie Polski, żeby wiedzieć, gdzie się kierowac :lol: ona mieszka het, na głuchej wsi, POZA. nawet, opowiadała, drogi w swojej wsi nie ma utwardzonej, tylko piaszczystą :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No POD Białymstokiem mieszka... tak? Powiedz że tak... :bigcry: Quote
swan Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no to już jestem na wątku Anastazji, nie znałam go wcześniej to poznałam powiedzcie więc gdzież jest to domostwo kariny??? jaka to miejscowość??? bo ja to muszę choć przed wyjazdem na mapie znaleźć, żeby dobrze jechać :p mi ten 11-12 jak najbardziej pasuje, mówcie że jedziecie też, please:cool3: a z tymi rydzami to tak, że ja się w tym roku na grzybobraniu zorientowałam, że nie tylko nie jadłam nigdy, ale nawet nie widziałam na oczy na żywo, tylko na obrazkach albo w telewizorni :-( no to byłam u rodzinki w Poznaniu i ... zobaczyłam na Rynku Jeżyckim, na sprzedaż mieli... w sumie się zgapiłam, zobaczyć zobaczyłam, ale trzeba było kupić, to bym też spróbowała od razu :splat: Quote
samoglow Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Tak, tak Karina mieszka POZA - to pewne. Mam nadzieje, ze rydze beda u Niej i kanie. Moze napiszemy tu KTO bedzie u Kariny na 100 procent! Zeby nie bylo jak we wrzesniu :angryy: Quote
karina1002 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 to ja rozumiem, że termin 10-12 jest aktualny. Kinga, musisz porozmawiać z tatusiem :razz: swan, nie znałaś Anstazji :crazyeye:, toć to dziewczynka do oddania, która od wczoraj wyłazi z kojca - z działki już dawna nauczyła się uciekać, ale sam kojec był nie do przejścia. Od wczoraj jest do przejścia i za cholerę nie mogę wyczaić jakim sposobem. Jak Ci się spodoba - a na pewno spodoba, przyjeżdżasz samochodem, zawsze mozesz zabrać. Dom już sprawdziłam, jest dobry. Kóz wokół nie zaobserwowałam, więc jak najbardziej domek pasuje :diabloti: Zaraz podeślę PW z namiarami. Quote
karina1002 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 A czy pokazywałam wam Nasti w kubraczku pooperacyjnym?? Nieee???? To teraz pokażę (trzy miesiące opóźnienia, ale lepiej późno niż wcale :)) Kurde, wstawiam takie malutkie, bo coś mi nie wchodza zdjęcia z imaga. U was tez nie wchodzą ?? Nie wiem o co chodzi. Quote
karina1002 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 dubel - nie można wykasować :) Quote
swan Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja się chciałam zameldować, że wybieram się na ten proponowany weekend 11-12 października do Kariny :multi: Quote
karina1002 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 mar.gajko napisał(a)::-(:-(:-(:-(:-(:-( nie rycz, tylko przyjeżdżaj :) Quote
mar.gajko Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Kiej, nie mogę. A Wy tam będziecie pić, szaleć i się zasmiewać. :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
PaulinaT Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 To podnieś nogę i powiedz mogę :eviltong: Będziemy pić i się zaśmiewać i balangować i obgadywać wszystkich nieobecnych :diabloti: Quote
kinga Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 PaulinaT napisał(a): Będziemy pić i się zaśmiewać i balangować i obgadywać wszystkich nieobecnych :diabloti: ach :loveu::loveu::loveu::loveu: a ja mam na tę okazję przywiezione z wakacji winko :loveu: Quote
samoglow Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 kinga napisał(a):ach :loveu::loveu::loveu::loveu: a ja mam na tę okazję przywiezione z wakacji winko :loveu: a ja mam gardziolko na to winko :diabloti: Quote
kinga Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 samoglow napisał(a):a ja mam gardziolko na to winko :diabloti: samoglow :eek2: ale ja mam TYLKO JEDNĄ butelkę...:razz: ...a nie całą beczkę :oops: Quote
Guest monia3a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ogłoszenia Nasti : Alegratka i allegro :evil_lol: Quote
karina1002 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='monia3a']Ogłoszenia Nasti : Alegratka i allegro :evil_lol: Dzięki bardzo Monia. Na razie był jeden telefon w sprawie ............. labradora :evil_lol: Quote
samoglow Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 czesc, Karinko, fajnie, ze dojechalyscie cale i zdrowe :lol: Quote
PaulinaT Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 kinga napisał(a):ach :loveu::loveu::loveu::loveu: prawda-że? ach-ach-ach :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kinga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 PaulinaT napisał(a):prawda-że? ach-ach-ach :loveu::loveu::loveu::loveu: ...rozumiem, ze DO CZASU spotkania będziemy się wprawiać w miły nastrój :loveu: miłymi emotkami :loveu: ...elokwencję, erudycję, finezję i poczucie humoru - zostawiając sobie NA CZAS spotkania :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
samoglow Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Niech sie wpisuja osoby jadace do Kariny: -ja -? ? ? Quote
mar.gajko Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ja się wpisuję jako osoba NIE JADĄCA A CHCĄCA OKRUTNIE jechać :( Quote
Recommended Posts