PaulinaT Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Młodsza że niedoświadczona :roll: A Ty się ty zaraz boczysz... samoglow - gratulacje z okazji powiększenia rodziny :diabloti: Quote
samoglow Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kinga napisał(a):samoglow - ale o wnuku to nic nam nie wspominałas :mdleje: A to czlowiek ma czas sie rozejrzec i policzyc?! Jeszcze jak ma remont :angryy: Quote
kinga Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 samoglow napisał(a):A to czlowiek ma czas sie rozejrzec i policzyc?! Jeszcze jak ma remont :angryy: samoglow :-o remont wpływa prokreacyjnie? :crazyeye: Jezu, dobrze, ze ja już jestem PO. :p Quote
kinga Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 PaulinaT napisał(a):Młodsza że niedoświadczona :roll: :diabloti: hmm..... Hmmmmmm???..... :diabloti: Quote
samoglow Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kinga napisał(a):samoglow :-o remont wpływa prokreacyjnie? :crazyeye: Jezu, dobrze, ze ja już jestem PO. :p W czasie remontu nielatwo wszystkiego dopilnowac........:razz: Quote
karina1002 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 samoglow napisał(a):W czasie remontu nielatwo wszystkiego dopilnowac........:razz: O Matko, a u mnie cała chata do remontu ....... Quote
samoglow Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 karina1002 napisał(a):O Matko, a u mnie cała chata do remontu ....... To sama sie przekonasz :evil_lol: Quote
samoglow Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 kinga napisał(a):samoglow :-o Jezu, dobrze, ze ja już jestem PO. :p Fuj, prosze bez partyjniactwa tutaj i polityki :angryy::mad: Quote
karina1002 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Kinga wyjechała.... a miała mi tekst napisać :placz: Nic, to - poradzę sobie. Rozpoczynam akcję adopcyjnę. Już się wyszystko pogoiło. Brzuch musi obrosnać sierścią i łapka - bezpalczatka. Ale jest już zdrowa. Nawet za zdrowa. Już zdążyła dwa razy uciec, a dopiero wczoraj ją puściliśmy. Okazało się, że przestrzeń 10-centymetrowa to dobra przestrzeń, żeby się wydostać. Ale ta sama przestrzeń nie jest już taka dobra, ze nią powrócić - dlatego siedzi pod bramką i czeka aż ją ktoś wpuści. Ona mnie wykończy......... Quote
samoglow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Przybywamy na pomoc w trzecim tygodniu wrzesnia, no nie?:evil_lol: Quote
karina1002 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 samoglow napisał(a):Przybywamy na pomoc w trzecim tygodniu wrzesnia, no nie?:evil_lol: Oj czekam, czekam z niecierpliwością.:multi: Przegoni Was Anastazja, przegoni..... bo jakoś w szybką adopcję to ja nie wierzę :shake: Quote
samoglow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 czyli glowny punkt programu to Biegi za Anastazja, gra z Anastazja w chowanego, berek oraz Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz! Jednym slowem weekend kondycyjny :loveu: Quote
karina1002 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 samoglow napisał(a):czyli glowny punkt programu to Biegi za Anastazja, gra z Anastazja w chowanego, berek oraz Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz! Jednym slowem weekend kondycyjny :loveu: Tak kochana, zacznij już ćwiczyć, bo wierz mi, ona znika z oczu z prędkością światła. Quote
karina1002 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 samoglow napisał(a):rowery masz?:razz: Mam dwa :p Ale ja będę robić zdjęcia, a Ty będziesz próbowac dogonić - przez łąki, przez pola......:evil_lol: Quote
samoglow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zdjecia:-o Toz to caly horror mozna nakrecic. Anastazja galopem, ja za nia na rowerze, potem Ty na rowerze z kamera, a za nami Kinga, swan i Paulina...potem Pytia, Marley i Jonatan. :loveu:Jak sie rozpedzimy dobrze, to sie zatrzymamy sie w samym miescie Bialymstoku :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 O rety! :crazyeye: A ja myślałam o spokojnym posiedzeniu, pogaduchach itepe itede a tu atrakcje przygotowane wyczynowe! :o Quote
Iwona&Wiki Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Fajnie, faaaaajnie :razz: Muszę to zobaczyć! :lol: Quote
karina1002 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Swoją drogą przez moją wieś będzie przelatywał wyścig Tour de Pologne (czy jak to się pisze) i to może mniej więcej w tym czasie, więc jak dobrze pójdzie to się załapiecie na wyścig i się pościgacie :) Quote
karina1002 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Poza tym dziś rano Anastazja dostarczyła mi nie lada atrakcji. Jak to w jej zwyczaju, znowu nam zwiała (tym razem już nie wiem którędy - wczoraj wieczorem nie zwiała :)) Więc przed wyjazdem, pomyślałam sobie, ze zrobię rundkę po wsi. No i zobaczyłam ją na łąkach. No to ja w samochód i na łąki. Przywołałam, przybiegła baardzo zadowolona z wolnosci. Wpakowałam ją do samochodu i..... chciałam zawrócić samochodem. Ale się nie udało. Zawiesiłam się samochodem na rowie.... :diabloti: Musiałam poczekać, aż przyjedzie sołtys traktorem, co by mnie wyciągnąć :eviltong: Przyjechał, wyciągnął, ta małpa zdążyła przez drzwi uciec, ale ją znowu złapałam. Zawiozłam do kojca i z mokrymi po kolana nogami, uwalona po pachy, bo przecież ona czysta nie była, pojechałam do pracy..... Quote
Iwona&Wiki Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 O widzisz. Czyli sunia w sam raz dla znudzonych i zmęczonych monotonią tzw. dnia codziennego. Jak napiszesz, że atrakcje od samego rana - gwarantowane, pójdzie jak przysłowiowa swieża bułeczka:eviltong: Hmmm... tylko wtedy ominie wszystkich obiecany bieg z metą w B-stoku. To moze lepiej nie pisz:roll: Karina, to Ty w światowej wsi mieszkasz:cool3: Quote
karina1002 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Jeszcze trochę nas pomęczy, to napiszę że dopłacę do suni, tylko niech ktoś zabierze :). Teraz, to ja się wcale nie dziwię, że ona wpadła pod samochód.... W jej przypadku to nawet byłoby dziwne.... Quote
samoglow Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 karina1002 napisał(a):Swoją drogą przez moją wieś będzie przelatywał wyścig Tour de Pologne (czy jak to się pisze) i to może mniej więcej w tym czasie, więc jak dobrze pójdzie to się załapiecie na wyścig i się pościgacie :) Kolo tego Bialegostoku to sie cuda dzieja sie :shake: Zeby wyscig przelatywal ?!:-o Ja na latanie sie nie pisze, jestem zwierze raczej ladowo wodne i Nastke gonic moge poza obszarem powietrznym :evil_lol: Iwonko, dolaczysz do nas? Quote
Iwona&Wiki Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jasne:multi::multi::multi: Z największą i zupełnie nieskrywaną przyjemnością:multi: Myślę, że Karina, to mnie cały czas "liczy":eviltong: Quote
Recommended Posts