Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samoglow napisał(a):
A to czlowiek ma czas sie rozejrzec i policzyc?! Jeszcze jak ma remont :angryy:

samoglow :-o

remont wpływa prokreacyjnie? :crazyeye:

Jezu, dobrze, ze ja już jestem PO. :p

Posted

kinga napisał(a):
samoglow :-o

remont wpływa prokreacyjnie? :crazyeye:

Jezu, dobrze, ze ja już jestem PO. :p

W czasie remontu nielatwo wszystkiego dopilnowac........:razz:

• 2 weeks later...
Posted

Kinga wyjechała.... a miała mi tekst napisać :placz:

Nic, to - poradzę sobie.

Rozpoczynam akcję adopcyjnę. Już się wyszystko pogoiło. Brzuch musi obrosnać sierścią i łapka - bezpalczatka.

Ale jest już zdrowa.

Nawet za zdrowa.

Już zdążyła dwa razy uciec, a dopiero wczoraj ją puściliśmy. Okazało się, że przestrzeń 10-centymetrowa to dobra przestrzeń, żeby się wydostać.

Ale ta sama przestrzeń nie jest już taka dobra, ze nią powrócić - dlatego siedzi pod bramką i czeka aż ją ktoś wpuści.

Ona mnie wykończy.........

Posted

samoglow napisał(a):
Przybywamy na pomoc w trzecim tygodniu wrzesnia, no nie?:evil_lol:

Oj czekam, czekam z niecierpliwością.:multi:

Przegoni Was Anastazja, przegoni..... bo jakoś w szybką adopcję to ja nie wierzę :shake:

Posted

samoglow napisał(a):
czyli glowny punkt programu to Biegi za Anastazja, gra z Anastazja w chowanego, berek oraz Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz! Jednym slowem weekend kondycyjny :loveu:

Tak kochana, zacznij już ćwiczyć, bo wierz mi, ona znika z oczu z prędkością światła.

Posted

Zdjecia:-o Toz to caly horror mozna nakrecic. Anastazja galopem, ja za nia na rowerze, potem Ty na rowerze z kamera, a za nami Kinga, swan i Paulina...potem Pytia, Marley i Jonatan. :loveu:Jak sie rozpedzimy dobrze, to sie zatrzymamy sie w samym miescie Bialymstoku :evil_lol:

Posted

Swoją drogą przez moją wieś będzie przelatywał wyścig Tour de Pologne (czy jak to się pisze) i to może mniej więcej w tym czasie, więc jak dobrze pójdzie to się załapiecie na wyścig i się pościgacie :)

Posted

Poza tym dziś rano Anastazja dostarczyła mi nie lada atrakcji.

Jak to w jej zwyczaju, znowu nam zwiała (tym razem już nie wiem którędy - wczoraj wieczorem nie zwiała :))

Więc przed wyjazdem, pomyślałam sobie, ze zrobię rundkę po wsi.
No i zobaczyłam ją na łąkach.

No to ja w samochód i na łąki. Przywołałam, przybiegła baardzo zadowolona z wolnosci. Wpakowałam ją do samochodu i.....

chciałam zawrócić samochodem.

Ale się nie udało.

Zawiesiłam się samochodem na rowie.... :diabloti:

Musiałam poczekać, aż przyjedzie sołtys traktorem, co by mnie wyciągnąć :eviltong:

Przyjechał, wyciągnął, ta małpa zdążyła przez drzwi uciec, ale ją znowu złapałam.

Zawiozłam do kojca i z mokrymi po kolana nogami, uwalona po pachy, bo przecież ona czysta nie była, pojechałam do pracy.....

Posted

O widzisz.
Czyli sunia w sam raz dla znudzonych i zmęczonych
monotonią tzw. dnia codziennego.
Jak napiszesz, że atrakcje od samego rana - gwarantowane,
pójdzie jak przysłowiowa swieża bułeczka:eviltong:

Hmmm... tylko wtedy ominie wszystkich obiecany bieg
z metą w B-stoku.
To moze lepiej nie pisz:roll:

Karina, to Ty w światowej wsi mieszkasz:cool3:

Posted

Jeszcze trochę nas pomęczy, to napiszę że dopłacę do suni, tylko niech ktoś zabierze :).

Teraz, to ja się wcale nie dziwię, że ona wpadła pod samochód....
W jej przypadku to nawet byłoby dziwne....

Posted

karina1002 napisał(a):
Swoją drogą przez moją wieś będzie przelatywał wyścig Tour de Pologne (czy jak to się pisze) i to może mniej więcej w tym czasie, więc jak dobrze pójdzie to się załapiecie na wyścig i się pościgacie :)

Kolo tego Bialegostoku to sie cuda dzieja sie :shake: Zeby wyscig przelatywal ?!:-o
Ja na latanie sie nie pisze, jestem zwierze raczej ladowo wodne i Nastke gonic moge poza obszarem powietrznym :evil_lol:
Iwonko, dolaczysz do nas?