mar.gajko Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 karina1002 napisał(a):znajoma ..... zjadła :diabloti: I zyje?? Ta znajoma? Quote
karina1002 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 mar.gajko napisał(a):I zyje?? Ta znajoma? żyje, żyje. I ma sie dobrze...... mam, nadzieję:roll: Quote
samoglow Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 karina1002 napisał(a):żyje, żyje. I ma sie dobrze...... mam, nadzieję:roll: a co? Cos sie dlugo nie odzywa? Quote
karina1002 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Koleżanka się odezwała - żyje, znaczy to były rydze :diabloti: A ja w sprawie spotkania - bo nie wiem gdzie mam pisać. Ponieważ doszły mię słuchy, że nie pasuje ten weekend (macie szczęście, ze nie zaczęłam sprzątać :mad:), się zapytam tak: Czy pasuje 11-12 października ??? Proszę sprawdzić, dać znać i zapisać :evil_lol: Później już będzie późnawo :eviltong: i tuż przed 1 listopada, więc myślę, że ten termin jest najlepszy. Quote
karina1002 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Oj, chyba pytanie za trudne, bo cisza się zrobiła..... wszyscy do szkoły poszli czy co..... A Nasti ma się baaardzo dobrze, przechodzi przez ogrodzenie. Jak widzi nas na drodze, to tak chce do nas przyjść, że ucieka z kojca, przełazi przez płot.... i jest przy nas baaardzo szczęśliwa. Nie daje nam zbierać grzybów :p I chyba troszkę przytyła - tak przynajmniej wygląda "na oko":) Quote
samoglow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A ja sie nie dziwie sie, ze taaaka cisza. Toz w taka pogode chcialoby sie byc misiem i zasnac, a nie ruszac sie z domu i to PKP-em....:-( Mowilam, ze tamten termin byl optymalny :razz: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A mnie tamten kompletnie nie :shake: Ja w ten weekend mogłabym się w B. zjawić (jeśli wcisnę mamie sucze) ale... w parze :diabloti: Tylko pytanie pozostaje - czy się nas zbierze grupa na butelczynę? Quote
mar.gajko Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 PaulinaT napisał(a):A mnie tamten kompletnie nie :shake: Ja w ten weekend mogłabym się w B. zjawić (jeśli wcisnę mamie sucze) ale... w parze :diabloti: Tylko pytanie pozostaje - czy się nas zbierze grupa na butelczynę? Jakosik ta młodzież dziwna. Jak grupa na butelczynę. Pobutelczynie na łeb, raczej. Quote
samoglow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 mar.gajko napisał(a):Jakosik ta młodzież dziwna. Jak grupa na butelczynę. Pobutelczynie na łeb, raczej. Hmmm, a skad Ty te grupe znasz? :evil_lol: Quote
karina1002 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 PaulinaT napisał(a):A mnie tamten kompletnie nie :shake: Ja w ten weekend mogłabym się w B. zjawić (jeśli wcisnę mamie sucze) ale... w parze :diabloti: Tylko pytanie pozostaje - czy się nas zbierze grupa na butelczynę? Mnie niestety nie ma w B. ani w ten, ani w przyszły weekend :eviltong:. Ale zjawić się zawsze możesz :evil_lol: Quote
samoglow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 karina1002 napisał(a):Mnie niestety nie ma w B. ani w ten, ani w przyszły weekend :eviltong:. Ale zjawić się zawsze możesz :evil_lol: ...nawet w parze...:evil_lol::diabloti: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 karina1002 napisał(a):Mnie niestety nie ma w B. ani w ten, ani w przyszły weekend :eviltong:. Ale zjawić się zawsze możesz :evil_lol: ten, ten - jezu - ten co zaproponowałaś! już skrótu myślowego nie można bo zaraz wezmą i udają że nie rozumieją :angryy: Quote
kinga Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 PaulinaT napisał(a): Ja w ten weekend mogłabym się w B. zjawić (jeśli wcisnę mamie sucze) ale... w parze :diabloti: Bożesz Ty mój - a CO my zrobimy z parą Pauliny? :niewiem: -nie porozmawiamy: o facetach o dzieciach bądź ich braku o modzie o pozostałych koleżankach z dogo :p itd :eviltong: będziemy się ciągle denerwować, czy PARA Pauliny się nie nudzi w naszym towarzystwie... :oops: Quote
PaulinaT Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kinga! Przywołuję koleżankę do porządku! Ty nie masz litości! :angryy: Dla mojego komputera biednego! :angryy: Ja wiem, ze on stary i po przejściach - ale niekoniecznie w spazmach niekontrolowanych muszę go opluwać herbatą chyba co? :oops: Czyli co? Będzie czy li nie będzie? Spotkanie w B. Quote
kinga Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 PaulinaT napisał(a): Czyli co? Będzie czy li nie będzie? Spotkanie w B. będzie, chyba. i będziemy rozmawiać o: - sporcie :-( - samochodach :-( - polityce, ze szczególnym uwzględnieniem gospodarki :-( - ew. rodzajach kredytów, ze wskazaniem na stopy oprocentowania :-( Quote
samoglow Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A moze PARE Pauliny wyslac by gdzie z PARA Kariny? ;) Quote
karina1002 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 samoglow napisał(a):A moze PARE Pauliny wyslac by gdzie z PARA Kariny? ;) A skąd założenie, że wyjeżdża PARA Kariny a nie sama Karina ?? :evil_lol: Quote
samoglow Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zdaje sie, ze beda niejakie trudnosci z umowieniem sie, bo kazdy kiedys, gdzies wyjezdza. najlepiej zostanmy kazdy u siebie :eviltong: Quote
samoglow Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Przeklejam, bo jest fajniusne: Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę? 1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona 14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki 1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie" 2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka" 7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki 5 którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 którzy poprawią te błędy 6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka"; czy "rzarówka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi 2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się "lampa" 15 wszechwiedzących, którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka" 19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach 11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje 36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe 7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek 4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 którzy zacytują kilkanaście postów, a pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się" 5 którzy napiszą że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek 4 którzy napiszą że "TO JUŻ BYŁO!" 13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki 1 który okazyjnie zapyta się: jak wymienić klakson? 1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa. 15 którzy podzielą się swoimi doświadczeniami w dziedzinie podkręcania żarówek. __________________ Quote
karina1002 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 samoglow napisał(a):Zdaje sie, ze beda niejakie trudnosci z umowieniem sie, bo kazdy kiedys, gdzies wyjezdza. najlepiej zostanmy kazdy u siebie :eviltong: Dlatego mówię o weekendzie 11-12 lub 18-19, bo w ten i następny mnie nie będzie. A potem to już świeta więc nie ma co się spotykać. Moim zdaniem. I jakbyśmy już ustaliły termin spotkania, to mój TZ by się ucieszył, bo on w tym czasie chce uciec co by nas nie słuchać i chciałby się też jako tako przygotować :diabloti: Quote
samoglow Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 karina1002 napisał(a):I jakbyśmy już ustaliły termin spotkania, to mój TZ by się ucieszył, bo on w tym czasie chce uciec co by nas nie słuchać i chciałby się też jako tako przygotować :diabloti: I moglby ze soba zabrac PARE Pauliny? ;) Quote
PaulinaT Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 kinga napisał(a):i będziemy rozmawiać o: - sporcie :-( - samochodach :-( - polityce, ze szczególnym uwzględnieniem gospodarki :-( - ew. rodzajach kredytów, ze wskazaniem na stopy oprocentowania :-( a czy to są Twoje nowe zainteresowania? choraś? Quote
samoglow Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 PaulinaT napisał(a):a czy to są Twoje nowe zainteresowania? choraś? Kinga jest realistka, niestety :-( Quote
mar.gajko Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Etam, po cholerę chłopa brać na babskie picie. Przecie albo się zanudzi, albo Was zadręczy. Quote
samoglow Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 mar.gajko napisał(a):Etam, po cholerę chłopa brać na babskie picie. Przecie albo się zanudzi, albo Was zadręczy. No...jacha... Quote
Recommended Posts