Asia_Klero Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 My tam pojedziemy i sprawdzimy od razu...mysle ze bedzie ok:) Madziu podaj tutaj nr konta na ktory mozna wplacac;)Mam jeszcze 30zl od naszej kochanej wolontariuszki Magdy S:)30zl od Joli..czyli brakuje nam ok.35zl!:)jeszcze Kamila sie dolozy:D bedzie dobrze..a i musze jechac 14sierpnia bo pozniej moge miec pekinczyczke od 15na 3dni w domku...:) Quote
agamika Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 1 . proszę o nr konta na pw , żeby z bazarku Adry ( która już nie potrzebuje na szczęście :loveu: ) przekazać 30 zł [SIZE=1]2. co do sprawdzenia ;) to w Warszawie i okolicach jest sporo dogomaniaków, więc jeśli przed wyjazdem wolałybyście sie upewnić i jechać ze spokojem większym , to myślę ze spokojnie kośby sie znalazł , mogę pomóc szukać jakby co , nie ma problemu kilkoro kojarzę :lol: [SIZE=2]imię Pryszcz ... :icon_roc::hmmmm::mdleje::mdleje::mdleje:.. dobrze ze choć przystojny maluch, to to imię choć równoważy :eviltong: [/SIZE] [/SIZE] Quote
Asia_Klero Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Magda(Dona)za chwilke wejdzie na neta wiec poda nr konta:)Mysle,ze bedziemy posily dogomaniakow z pod warszawy zeby dogladali pryszcza w nowym domku i robili fotki:D Quote
Asia_Klero Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 chwilka bo nie wiem czy bedzie potrzebne skoro agamika przekazuje nam 30zł:D mozesz nam przekazac powiedzmy 10zł wtedy bedziemy miec 5zł w zapasie jakby cos:D Quote
dona20 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Juz podaje numer konta na ktory moża wplacac pieniązki.Przepraszam, że dopiero teraz ale brakuje mi na wszystko czasu. 47 1050 1588 1000 0023 1012 2060 Magdalena Mróz(konto mam w Banku Śląskim ING).Jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc.Jestescie kochani.Ja bardzo sie ciesze, że Pryszczyk w koncu dostal swoją szanse na kochający domek. Quote
Asia_Klero Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Bo to jest tak...ja i dona dałysmy po 30zl...czyli zostało 95zl,jola przekaze 30zł czyli zostałoby 65zł,wolontariuszka Magda30zł wiec zostałoby 35zł i agamika30zł wiec potrzebne jest nam 5zł:D ale w razie co jak mozesz to mozesz przeslac 10zł zawsze 5zł w zapasie nie zaszkodzi...kupimy za to najwyzej pryszczowi karme jakas:D Quote
Asia_Klero Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dziekujemy w imieniu Pryszcza:D:D:D:D:D w sobote idziemy kupic/zamowic bilety:D Quote
jola od jadzi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cioteczki ze Śląska, przelałam pieniązki i życzę Wam, a przede wszystkim Pryszczykowi,żeby nasze wspólne marzenie o prawdziwym, najlepszym domu dla tego biedaka wreszcie się spełniło i żeby Pryszczyk odnalazł się w tym domu i poczuł,że wreszcie po tylu latach jest kochany i akceptowany... Trzymam kciuki!!! Quote
malagos Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Baaaardzo mi sie podoba to imię :p i oczywiscie fakt, ze pojedzie do domku Quote
jola od jadzi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='malagos']Baaaardzo mi sie podoba to imię :p i oczywiscie fakt, ze pojedzie do domku[/quote] Małgosiu, a ja przyznam, że to imię nie powaliło mnie na kolana...;) Ale z domku cieszę się bardzo! Quote
Julka_ Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dowiedzcie sie prosze, gdzie ona mieszka jak cos moge sprobowac pomoc w sprawdzeniu Quote
togaa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Julka!!! to nie w Zabrzu!!! Tu wydaje sie psy bez sprawdzenia...!!!!! Jest to couriozalny przypadek na dogo. ale jest.... Sprawdza się "na miejscu"...po przyjeżdzie...jak pisala jedna mądrala!!!!:razz: "Pani była miła przez telefon" i jest to wystarczający argument by jechać z zestresowanym psem 300 km za pieniądze dogomaniaczek. A może bardziej chodzi o wakacyjną wycieczkę do stolicy a nie o dobro Pryszcza ??? [B]Swietą zasadą[/B] dogo. jest umieszczanie psów w domach stałych po ich wcześniejszym sprawdzeniu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I od tego odstąpić nie można!!!!!!!!!!!!!!!! I możesz sobie na mnie dziecko z Zabrza używać:multi: ! Mam to w nosie! Jeśli ten dom nie zostanie sprawdzony...nie popuszczę...?!:angryy: Quote
Asia_Klero Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Jak juz wspomnialam jutro jedziemy z Dona na dworzec pytac sie o bilety i jesli wszystko pojdzie dobrze-kupic je:)Trzymajcie kciuki:DJulka bedziemy pamietac o Tobie..jak cos bedziemy cie prosic o sprawdzenie:D Quote
dona20 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Jola od Jadzi dostałam twoj przelew.Dziekujemy bardzo:) Quote
Asia_Klero Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Czyli jest 60zł(pieniadze moje i Magdy S),30złod Dony i 30zl od Joli od Jadzi...czyli 120zł.. Quote
agamika Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 1. dlaczego została olana propozycja zrobienia wizyty przed adopcyjnej ? To nie jest wycieczka dla psa na druga stronę miasta tylko kilka godzin w pociągu !!!!Psa ze schroniska... [COLOR=DarkOrchid] Czy to tylko mi sie wydaje [/COLOR][SIZE=4][B][COLOR=DarkOrchid]niepoważne ??? !!! [/COLOR] [/B][/SIZE] 2. dane do przelewu miałam dostać na pw :roll: , przelew nie poszedł, bo dopiero teraz zauważyłam ze w ogóle dane były podane na wątku! a nie na pw :/ . Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dawno mnie tu nie było, wczoraj wróciłam z uropu :roll: Suuper, że domek już coraz bliżej. Jesli brakuje Wam jakiś pieniążków do transportu to jeszcze są jakieś na koncie ogólnym naszych psiaków. Quote
Asia_Klero Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Przyszla pani Pryszczusia znowu dzwonila i bardzo sie o niego martwi..wraca z urlopu w niedziele wiec pryszcz przez 3dni bedzie ,,mieszkal"u jednej z naszych wspanialych dogomaniaczek w warszawie:)WYJAZD W CZWARTEK!:D Quote
jusstyna85 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 czegoś tutaj nie rozumiem.... Pisałam, że pomoge w transporcie zaraz po nowinie o domku... pisałam w czwartek czy piątek,kiedy ostatni raz udało mi sie wejśc tutaj...prosiłam Cie Dono o kontakt na gg,bo ktoś sprawdzał mi je...czekałam i czekałam, cisza.... Transport był 100 % pewny, bezpłatny na dodatek samochodem + maxymalnie tydzień u jednej doogmaniaczki. Nie rozumiem dlaczego tak uparłyście sie na transport pociągiem psa,który przeżyje tam traume, hałas,widok tylu ludzi... I jeszcze jedno-już 2,czy 3 osoby pytały o wizyte i zostały zupełnie olane.Rozumiem Asia, że to ta twoja nowa strategia ryzykowania,o której mi pisałaś,po co wizyta jak sie może udać...może jednak pozwolisz by ktoś tam jednak zaszedł i pogadał z babką? skoro ty już masz inne podejście do tego, to może jednak weźmiesz pod uwage opinie ludzi,którzy płącą za to.Może w końcu zrozumiesz, że wizyta przedadopcyjna,to nie inwigilacja,a jedynie luźna rozmowa.Już sie wydaje, że ta babka,to fajna osoba,bo decyzuje sie na psa w takim wieku,ale jak dobrze wiesz zdarzają sie niespodzianki. Quote
Asia_Klero Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Pani i tak teraz nie ma bo jest na wyjezdzie wiec nie daloby rady z wizyta przed adopcyjna:)wiem co robie...z Dona sprawdzimy warunki osobiscie i bedzie dobrze:)z tego co wiem bilety sa kupione i jedziemy w czwartek:)pobyt pryszcza do powrotu jego pani takze wiec wszystko jest jak nalezy:)a transport napewno przyda sie jakiemus psiakowi-wystarczy poszukac sporo takich czeka;] Quote
jusstyna85 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Wasz wybór...starałam sie prezkonać Asie do wizyty,ale nie udało mi sie...to ich psiak.Mam nadzieje, że będzie dobrze.Znam parenaście osób z W-wy jeśli bedziecie chciały,to poprosze o doglądanie. gdzie dokładnie on jedzie? Quote
togaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Asia_Klero']Pani i tak teraz nie ma bo jest na wyjezdzie wiec nie daloby rady z wizyta przed adopcyjna:)wiem co robie...z Dona sprawdzimy warunki osobiscie i bedzie dobrze:)z tego co wiem bilety sa kupione i jedziemy w czwartek:)pobyt pryszcza do powrotu jego pani takze wiec wszystko jest jak nalezy:)a transport napewno przyda sie jakiemus psiakowi-wystarczy poszukac sporo takich czeka;][/quote] Nic nie jest jak należy...! Quote
Hotel KADIF Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='malagos']Baaaardzo mi sie podoba to imię :p i oczywiscie fakt, ze pojedzie do domku[/quote] A co w nim ładnego? :diabloti: Chciałabyś się nazywać "pppryszczyk"? Fuj... :evil_lol: Mam nadzieję, że jego nowa opiekunka zmieni to imię! A psinek przystojny jest bardzo! :gent: Pisałyście, że Pryszczyk zamieszka [B]pod[/B] Warszawą, 40 min jazdy autobusem. Gdzie dokładnie? Quote
Recommended Posts