Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dona20 napisał(a):
Odpisałam wczoraj wieczorem.
Ta Pani dzisiaj wyjeżdża nad morze, w domu bedzie 13 sierpnia, takze już od 13 bedzie mogla go odebrać.Dalej jest jak najbardziej na niego zdecydowana i powiedziala ze zdania nie zmieni.

Spróbuje ładnie poprosić Slapcio, bo ona jedzie ok 11 lub 12 sierpnia, wtedy ktoś musiałby przetrzymać te 2 dni...

Posted

nic...ewentualnie ja i dona myslimy,zeby pojechac tam osobiscie pociagiem...tylko musimy sie dowiedziec jaka jest cena biletu do warszawy,jak ze zwierzetami no i ewentualnie prosic o dolozenie sie do biletow bo ostatnio z kasa cienko:(

Posted

czyli podroz wyniosla by nas 152zł...90złza Magde,58zł za mnie,4zł pies....swoja droga za transport i tak musielibysmy zaplacic a tak przynajmniej same sprawdzimy i ocenimy warunki....ja moglabym zaplacic za swoja droge w jedna strone(29zł)wiec trzebaby bylo nazbierac 123zł..;)tylko ze to dzien w tygodniu a z tego co wiem Magda moze tylko w weekendy chyba ze zalatwi wolne...no nic czekamy na Madzie i wasza decyzje czy bedziecie wstanie zebrac sie na ten przejazd:)

Posted

Bede jeszcze o tym rozmawiac z Madzia:)ciesze sie,ze juz wstepnie wiem ile to by moglo kosztowac...no i wstepnie trzebaby bylo sie dowiedziec kto chcialby sie zebrac na transport pryszcza...

Posted

wiec tak...mamy w planach jechac 14lub15sierpnia tylko do tego czasu MUSIMY NAZBIERAC KASE!My z madzia dajemy po 30zł wiec brakuje jeszcze ok.95zł!Jesli je uzbieracie to Pryszcz juz za niedlugo pojedzie z nami do warszawy!!!

Posted

Dziekujemy w imieniu pryszczyka za chęc pomocy.Justynko odezwe sie do ciebie na gg wieczorkiem bo teraz musze wyjsc z domu, wpadlam tylko na chwilke.Co do sprawdzenia domku to bede z ta pania na ten temat jeszcze rozmawiac(mysle, a raczej mam nadzieje ze nie bedzie miala nic przeciwko)Do 12 sierpnia ona jest na urlopie tak wiec i tak nie ma teraz jak zlozyc jej wizyty.Jest jeszcze jeden problem, ja nie wiem kto mogłby sprawdzic ten domek.Ta pani nie mieszka w samej Warszawie tylko jakies 40 min autobusem od warszawy(tak mi przynajmniej mowila)