Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jej trzymam kciuki taaaaak mocno zaciśnięte!!!!!:-o:-o:-o Quote
jusstyna85 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 dona20 napisał(a):Odpisałam wczoraj wieczorem. Ta Pani dzisiaj wyjeżdża nad morze, w domu bedzie 13 sierpnia, takze już od 13 bedzie mogla go odebrać.Dalej jest jak najbardziej na niego zdecydowana i powiedziala ze zdania nie zmieni. Spróbuje ładnie poprosić Slapcio, bo ona jedzie ok 11 lub 12 sierpnia, wtedy ktoś musiałby przetrzymać te 2 dni... Quote
jusstyna85 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Talcott napisał(a):W Warszawie????? tak........ Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nic...ewentualnie ja i dona myslimy,zeby pojechac tam osobiscie pociagiem...tylko musimy sie dowiedziec jaka jest cena biletu do warszawy,jak ze zwierzetami no i ewentualnie prosic o dolozenie sie do biletow bo ostatnio z kasa cienko:( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Najtaniej weekendowy - w obie strony !! Jest tez opcja dla studentów - przez EMPIK - za okazaniem leg. studenckiej Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a zwykly weekendowy w obie strony wiesz moze ile kosztuje?? Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Skąd dokąd? Normalny czy ze zniżką - inf. kolejowa tel. to ustali - jak chcesz to mogę zadzwonić Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Dona juz dzwonila i z tego co wiem nikt nie odebral...z zabrza do warszawy...ja bede miala jeszcze znizke z legitymacja szkolna a dona chyba bez znizek..;) Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 9 05 zZabrza z częstochowy 12 23 w warszawie 15 06 45 zł normalny 29 ulgowy - w jedna stronę innej opcji niet!!! To w dzien powszedni!!! Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 czyli podroz wyniosla by nas 152zł...90złza Magde,58zł za mnie,4zł pies....swoja droga za transport i tak musielibysmy zaplacic a tak przynajmniej same sprawdzimy i ocenimy warunki....ja moglabym zaplacic za swoja droge w jedna strone(29zł)wiec trzebaby bylo nazbierac 123zł..;)tylko ze to dzien w tygodniu a z tego co wiem Magda moze tylko w weekendy chyba ze zalatwi wolne...no nic czekamy na Madzie i wasza decyzje czy bedziecie wstanie zebrac sie na ten przejazd:) Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 W weekendy nie sprawdzałam - są połączenia też!!!!! Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bede jeszcze o tym rozmawiac z Madzia:)ciesze sie,ze juz wstepnie wiem ile to by moglo kosztowac...no i wstepnie trzebaby bylo sie dowiedziec kto chcialby sie zebrac na transport pryszcza... Quote
Asia_Klero Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 wiec tak...mamy w planach jechac 14lub15sierpnia tylko do tego czasu MUSIMY NAZBIERAC KASE!My z madzia dajemy po 30zł wiec brakuje jeszcze ok.95zł!Jesli je uzbieracie to Pryszcz juz za niedlugo pojedzie z nami do warszawy!!! Quote
togaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nie macie zamiaru sprawdzić tego domku....? Po przyjeżdzie to nieco post factum... Quote
jola od jadzi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Podajcie mi na pw nr konta, dołożę 30 zł na podróż Pryszczyka, oby wreszcie zaznał miłości i spokoju w swoim pierwszym od dawna domu. Quote
Kamila_s Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 podajcie mi prosze numer konta..ja tez doloze na bilet...;) Quote
jusstyna85 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dono odezwij sie do mnie na gg, mam problem z netem... Quote
dona20 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dziekujemy w imieniu pryszczyka za chęc pomocy.Justynko odezwe sie do ciebie na gg wieczorkiem bo teraz musze wyjsc z domu, wpadlam tylko na chwilke.Co do sprawdzenia domku to bede z ta pania na ten temat jeszcze rozmawiac(mysle, a raczej mam nadzieje ze nie bedzie miala nic przeciwko)Do 12 sierpnia ona jest na urlopie tak wiec i tak nie ma teraz jak zlozyc jej wizyty.Jest jeszcze jeden problem, ja nie wiem kto mogłby sprawdzic ten domek.Ta pani nie mieszka w samej Warszawie tylko jakies 40 min autobusem od warszawy(tak mi przynajmniej mowila) Quote
Recommended Posts