Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dona20 napisał(a):
Pryszczyk to wspaniały psiaczek, on po prostu potrzebuje więcej zainteresowania, miłości i możliwości przebywania u boku swojego pana.Czy ktos kiedys da mu szanse pokazać jakim jest wspaniałym psiakiem.

tak bardzo tego potrzebuje :-(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Pryszczyk prosi....

o godne życie... Choć pewnie nie wiele go jeszcze przed nim :-( Jak wspaniale by było gdyby mógł poczuć spokój, opiekę i szczęście.....

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
dzisiaj na spacerku tak fajnie biegał i nawet merdał ogonkiem do Madzi :loveu: tylko nam później na Kuźnicę zaczął zwiewać :eviltong: ja nie wiem czemu te psiaki mają taki pociąg do tego miejsca :eviltong:

Pryszczyk dzisiaj zmienił boks, mam nadzieje, że nowe towarzystwo nie bedzie mu przeszkadzać.... On jednak z tym nigdy nie ma problemów.
Psów niestety przybywa coraz więcej, więc wciąż trzeba przekładać i mieszać tymi psiurkami :roll:

Posted

nie no Pryszczyk się raczej wycofuje, więc chyba nie będzie problemów... mam tylko nadzieję że nie będziemy miały większych trudności z wyciąganiem go z boksu :eviltong:
qrczę kijkowo że tak tych psów przybywa... :shake:

• 2 weeks later...
Posted

SLUCHAJCIE MAM WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ.PRYSZCZYK BEDZIE MIAŁ DOM!!Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z pod Warszawy, przeczytała ogłoszenie o Pryszczu na allegro,bardzo wzruszyla ja jego historia.On podbił jej serce.Pani jest straszną miłosniczką psów ma już w domu 3 znajdy, ale Pryszczyk nie mieszkał by z nią tylko z jej matką i synem.Chciałaby go wźiąść do sieibie ale jeden z jej trzech psów jest strasznie zadziorny, a poza tym mieszka z nietolerancyjną tesciową.Pani zapewniała mnie, że nie odda go za żadne chiny, zdaje sobie sprawe że mogą z nim być problemy, chce poprostu dać mu dużo miłosci i domowego spokoju na resztę jego życia.Powiedziala mi, że decyzje przemyslala(zastanawiala sie nad jego adopcja przez pare dni, rozważała wszystkie za i przeciw)Powiedziala mi, ze jest zdecydowana na 100%.Justynko chciałam Ci bardzo podziekowac za allegro, dzięki twojemu ogloszeniu Pryszcz ma szanse na dom:loveu:Mam nadzieje, ze Pani sie nie rozmysli, ze cala adopcja dojdzie do skutku.Naszym zadaniem jest teraz znalezienie transportu do Warszawy.Pani wyjezdza na 12 dni na urlop, a potem jest juz cay czas w domu.Justynko powiedz mi czy ona musi go zalicytowac na allegro zeby zakonczyc aukcje(napisz mi poprostu co ona musi zrobic)Kilka razy pytalam jej czy jest na niego zdecydowaa i powiedziala, ze chce go adoptowac.Nie wiem czy nie powinnysmy sprawdzic domku zanim Pryszcz do niego trafi, tylko tak jak wspomnialam wyzej teraz jej nie bedzie bo wyjezdza.

Posted

coś tam już slyszałam wczoraj od Asi...

Ja szukam transportu do W-wy dla kotki, Slapcio zaoferowała ok 11 lub 12 sierpnia,ale szukam coś wcześniej...

W zadnym razie niech ta Pani nie licytuje, zwierze nie jest rzeczą...

Zapytaj ją czy to 100 % pewne,bo wtedy pomyśli sie nad dołączeniem

Posted

dona20 napisał(a):
SLUCHAJCIE MAM WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ.PRYSZCZYK BEDZIE MIAŁ DOM!!Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z pod Warszawy, przeczytała ogłoszenie o Pryszczu na allegro,bardzo wzruszyla ja jego historia.On podbił jej serce.Pani jest straszną miłosniczką psów ma już w domu 3 znajdy, ale Pryszczyk nie mieszkał by z nią tylko z jej matką i synem.Chciałaby go wźiąść do sieibie ale jeden z jej trzech psów jest strasznie zadziorny, a poza tym mieszka z nietolerancyjną tesciową.Pani zapewniała mnie, że nie odda go za żadne chiny, zdaje sobie sprawe że mogą z nim być problemy, chce poprostu dać mu dużo miłosci i domowego spokoju na resztę jego życia.Powiedziala mi, że decyzje przemyslala(zastanawiala sie nad jego adopcja przez pare dni, rozważała wszystkie za i przeciw)Powiedziala mi, ze jest zdecydowana na 100%.Justynko chciałam Ci bardzo podziekowac za allegro, dzięki twojemu ogloszeniu Pryszcz ma szanse na dom:loveu:Mam nadzieje, ze Pani sie nie rozmysli, ze cala adopcja dojdzie do skutku.Naszym zadaniem jest teraz znalezienie transportu do Warszawy.Pani wyjezdza na 12 dni na urlop, a potem jest juz cay czas w domu.Justynko powiedz mi czy ona musi go zalicytowac na allegro zeby zakonczyc aukcje(napisz mi poprostu co ona musi zrobic)Kilka razy pytalam jej czy jest na niego zdecydowaa i powiedziala, ze chce go adoptowac.Nie wiem czy nie powinnysmy sprawdzic domku zanim Pryszcz do niego trafi, tylko tak jak wspomnialam wyzej teraz jej nie bedzie bo wyjezdza.

Ale wspaniała wiadomość :multi:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
coś tam już slyszałam wczoraj od Asi...

Ja szukam transportu do W-wy dla kotki, Slapcio zaoferowała ok 11 lub 12 sierpnia,ale szukam coś wcześniej...

W zadnym razie niech ta Pani nie licytuje, zwierze nie jest rzeczą...

Zapytaj ją czy to 100 % pewne,bo wtedy pomyśli sie nad dołączeniem

Jutro bede do niej dzwonic.Jeszcze raz zapytam ja czy na pewno jest zdecydowana.Musze też jeszcze raz zapytac kiedy dokladnie wraca z urlopu(mowila mi ale z tego całego szczęscia zapomniałam), bo musimy wiedziec na kiedy załatwiać transport.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
napisałam do Ciebie na gg,ale nie odpisałaś...

Odpisałam wczoraj wieczorem.
Ta Pani dzisiaj wyjeżdża nad morze, w domu bedzie 13 sierpnia, takze już od 13 bedzie mogla go odebrać.Dalej jest jak najbardziej na niego zdecydowana i powiedziala ze zdania nie zmieni.