Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, nie wiem co pisac , we łbie mi się kręci.....:huh:...ale...
Beniu ma dom !!! Beniu ma dom !!! Hurrrra !!!
Wypatrzony na,, ale.gratka.pl ''. Anula wielkie dzięki !!! :loveu::B-fly:
Zaraz więcej wiadomości bo musze zadzwonić do schroniska kto dzisiaj dyżuruje bo Pan niecierpliwy chciałby Beniusia czym prędzej zabrać do domu...

Posted

[quote name='becia66']Słuchajcie, nie wiem co pisac , we łbie mi się kręci.....:huh:...ale...
Beniu ma dom !!! Beniu ma dom !!! Hurrrra !!!
Wypatrzony na,, ale.gratka.pl ''. Anula wielkie dzięki !!! :loveu::B-fly:Zaraz więcej wiadomości bo musze zadzwonić do schroniska kto dzisiaj dyżuruje bo Pan niecierpliwy chciałby Beniusia czym prędzej zabrać do domu...

Beatko , nawet nie wiesz jak się cieszę:multi:.
Superancko , że się udało!!!!!!!!
I jak będziesz znała jakieś konkrety to napisz koniecznie. Ale nie do budy chce Benia , co??

Posted

Sprawa mniej wiecej ma sie tak: Pan mieszka w Hłonczy k/Sanoka. Wypatrzył Benka w internecie, przeczytał tekst i łza sie w oku zakręciła. Dla niego nieważne że stary tylko że taki biedny, smutny i bezdomny od zawsze. Chce się nim zaopiekować na stare lata.
Benek miałby do dyspozycji ogrodzony 1 ha , mieszkanie wg uznania - w domu lub dużej budzie która stoi przy podmurówce. Jeśli Benek wybierze budę -to tylko na letnią porę roku. W zimie ciepełko. Ojciec Pana jest tapicerem i zaraz będzie Benkowi szył materac. Drzwi do domu stale otwarte i może wchodzić i wychodzić kiedy chce. Pełna opieka weterynaryjna u lekarza w Sanoku Jedzonko gotowane a nie jakieś tam ochłapy. Domek oczywiście można sprawdzić w każdej chwili i odwiedzać kiedy chcemy . Czyż to nie piekne ?
Boję się że tak piękne - że aż nieprawdziwe...:crazyeye:

Posted

becia66 napisał(a):
Sprawa mniej wiecej ma sie tak: Pan mieszka w Hłonczy k/Sanoka. Wypatrzył Benka w internecie, przeczytał tekst i łza sie w oku zakręciła.

Widzisz ciocia , a mówiłaś mi , że ten mój tekst jakiś za bardzo moralizujący a ja tylko chciałam ruszyć ludzkie sumienia:oops:;) i........ matko jedyna... udało się:multi:!
To teraz szybciorem wymyślam tekst dla Malinki i można ją będzie "podpiąć" pod tą samą aukcję ;)

Posted

co za ......... baba ! :angryy::bad-word:

ale dopatrując się pozytywnych stron, bo trzeba tego szukać zawsze ;) to zdążymy przygotować Benia do przyjazdu ukochanego pana :razz: