Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Witaj Benek, chowaj się chłopie do budy bo strasznie leje...:shake:

Może to dziwne ale jakoś mu to nie przeszkadzało, ale w nie aż takiej ulewie. I do budy się mieści jakby kto pytał ;)

Posted

Ja myślę, że ma szanse. Zdarzają się ludzie, którzy przygarniają bezdomne staruszki. Na dogo wiele razy miało to już miejsce. I mi się udało wyadoptować 15-letniego psa, który był w schronisku od szczeniaka oraz 12 letnią suczkę, w dodatku na maxa schorowaną. I były to świadome adopcje, do dziś mam kontakt z tymi ludźmi. Cuda się zdarzają i mam nadzieję, że będzie tak również w przypadku Benka!

Posted

alysia napisał(a):
Becia, czy Benek ma szanse w Polsce, (jak nie pytaja o niego spoza kraju??)

trudno mi powiedzieć alysia......generalnie wiadomo że starszym psom ciężko domek znależć....:shake:

Posted

A ja nadal podtrzymuję swoją propozycję! Otóż Bruńcio za Beniusia- za dopłatą- oczywiście z mojej strony!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

P.S. Kiedy można liczyć na "wyrywanie" starych kudłów z plecków pięknisia???:roll:

Posted

[quote name='Koperek']A ja nadal podtrzymuję swoją propozycję! Otóż Bruńcio za Beniusia- za dopłatą- oczywiście z mojej strony!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

a jak wygląda i kim jest Bruńcio, bo nie kojażę ? :roll: co nie zmienia faktu, że Twoja propozycja ma się tu nijak :D

P.S. Kiedy można liczyć na "wyrywanie" starych kudłów z plecków pięknisia???:roll:

w sobotę ;)

Posted

[quote name='Neczka']a jak wygląda i kim jest Bruńcio, bo nie kojażę ? :roll: co nie zmienia faktu, że Twoja propozycja ma się tu nijak :D

w sobotę ;)

Oj, Neczka- moja propozycja jest tu jak najbardziej na miejscu :D A nie kojarzysz, bo nie było Cię jeszcze wtedy na dogo:evil_lol: Wejdzie becia to odpowie kompetentnie!;)

Czyli rozumiem, że w sobotę będą też fotki z darcia kłaków??:razz: