żaba88 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Neczka napisał(a):..tylko nie stara, proszę ;) Neczka to nie do Ciebie było :lol: Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ja wiem, że nie do mnie :D do mnie można mówić jak kto chce :D ale Benio nie jest wcale taki stary :) Quote
Basia i Barni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 borajstwo- taki zrezygnowany- ze go nikt niechce ? Quote
Koperek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Tych, których obchodzi to już bardziej nie może- miejsca brak :-( (no i znowu mnie wzniosło...) Quote
żaba88 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Fajny z Ciebie facet ale kogo to obchodzi... Quote
albiemu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 w weekend spacer, czesanie ..... może jazda do domku?? tak bardzo bym tego chciała dla Ciebie Benku - zaslugujesz - swoje wysiedziałes i czas zacząć zyć .... Quote
Basia i Barni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 a czy on jest na innych forach wystawiony? Quote
desideratum Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='becia66']Beniuuuuu.....:shake: Aż serce ściska :-( Quote
Becia66 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 halcia napisał(a):BIedaku,może ci szczęście dopisze! Musi! Pracuję nad tym...:lol: Dzisiaj Anula1959 zrobi Benkowi allegro wyróżnione...:multi: Zawsze z Anulą owocnie mi sie pracowało, może i tym razem sie powiedzie... Trzymajcie kciuki za domek Beniusia...:happy1: Quote
halcia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Beniowi życze szczęścia,ale Anula jak ma farta to może i Amonowi da szansę? Quote
Koperek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='SZPiLKA23']To ja mam usunąc allegro Benka?? A cóż to za pytanie??:crazyeye: OCZYWIŚCIE, ŻE NIE!!!!!!!:lol: ...dwie aukcje to dwa razy większa szansa, że BENIUSIA ktoś dojrzy i się zakocha!;) Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 moje ciało oddaje to jakie miałem życie brudne, obolałe, chore i nieszczęśliwe pewnie mi w to nie uwierzycie ale były w nim też dobre chwile czasem dobre słowo, czasem pełna miska czasem ktoś pochylił się do mego pyska cmoknął moje czoło, uszy wytarmosił dzisiaj już bym się pieszczot nie doprosił... czoło umartwione, czuć moje stare ciało kiedy sobie to uświadomiłem - serce zabolało ktoś powiedział - patrz piękny owczar! ale stary ... wtedy do dalszego życia zabrakło sil i wiary .... leżę więc jedynie i czekam na tęczowy most pójdę tam sam i wtedy też ma droga nie będzie na wprost dalej poplątana bez drogowskazu a ja nie popatrze za siebie ani razu pójdę w objęcia śmierci - niech ona mnie przygarnie bo tutaj się nic nie zmieni, żyć żyję - wbrew sobie i marnie .... Quote
BasiaD Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ojej, popłakałam się.. Beniu do góry, niech Cię domeczek przygarnie.. Quote
Becia66 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 halcia napisał(a):Beniowi życze szczęścia,ale Anula jak ma farta to może i Amonowi da szansę? Halciu da, tylko Amon ma teraz allegro wyróżnione założone przez Szpilkę...:lol: Quote
Recommended Posts