Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amisia już bezpieczna....:lol: To piesek iście kanapowy, foteliki, pościel, wszystko co mięciutkie....Przekochana, spokojna sunieczka, tęsknie za kimś popiskuje.....chyba miała dobry dom i przykro bardzo że go straciła...:-(

Posted

Jamnisia juz jedzie do swojego nowego domku. Dzwoniła Pani Anna i mowiła ze rozpacz Amisiowa jest ogromna (ciagłe zmiany miejsca + cieczka) jedzie odrazu z Amisia do weta na ogledziny ;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Jamnisia juz jedzie do swojego nowego domku. Dzwoniła Pani Anna i mowiła ze rozpacz Amisiowa jest ogromna (ciagłe zmiany miejsca + cieczka) jedzie odrazu z Amisia do weta na ogledziny ;)

Amisiu kochana teraz będzie już tylko lepiej.

:loveu:

Posted

Jamnisia to perełka wśród perełek...:loveu: Nie dość że śliczna to jeszcze strasznie kochana. I taka pieszczocha, że można zagłaskać się na śmierć..
Widac było że bardzo za kimś tęskni i jest mi przykro z tego powodu że domek jej nie odnalazł bo widać że była kochana, zadbana....Myślę że ktoś jej tam gdzieś szuka ale mimo ogłoszeń Szpilki nikt się nie odezwał...W schronisku kwiliła cały czas, tak zawodziła że żal serce ściskał, a w Rzeszowie nie odstępowała mnie na krok. W nocy spała we mnie wtulona, pysio w szyje i tak miało być. Strasznie czuły pies, jeśli poprzedni właściciel też taki był to nie chcę myśleć co sie tam dzieje.... Bardzo mi było przykro rozstać się z jamnisią chociaż była u mnie tylko 2 noce ale ona też za mną zawodzila w drodze do Krakowa....Przekochana sunia......

Posted

Jamnisia jest przekochana. Droga do Chrzanowa i tak była w porządku, jamnisia większą część przespała, była bardzo grzeczna, cały czas podtykała Albiemu nos pod rękę do głaskania i życzyła sobie odpowiednie mizianie :loveu:. Jest przecudowna. Gdyby nie moje psy to pewnie bym jej nie chciała oddać ;).

Posted

Z Amisia nie jest za dobrze tzn. z nia jest ok ale niestety jest bardzo agresywna w stosunku do 2 suni Pani Anny, narazie ma cieczke moze przejdzie jej to razem z nia... oby.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Z Amisia nie jest za dobrze tzn. z nia jest ok ale niestety jest bardzo agresywna w stosunku do 2 suni Pani Anny, narazie ma cieczke moze przejdzie jej to razem z nia... oby.

O kurczątko oby jej to przeszło.