Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amisia- piekna niesmiała jamniczka, nawet bym nie wiedziała o jej istnieniu gdybym nie podeszła do boksu z jedzeniem, przy siatce tłoczyło sie 3 suczki rozdzielałam miedzy nie jedzonko, nagle moim oczom ukazała sie ONA nieśmiało wyjrzała z budy i spojrzała na mnie oczami przepełnionymi bólem i smutkiem...:placz: serce zamarło:cry: zaczęłam ja wołać, podeszła nieśmiało wcisnęła nosek w kraty i czekała, tez chciała dostać kęs, niestety jej koleżanki z boksu były szybsze i sprytniejsze, a sunia nie chciała sie bić o jedzenie, czekała pokornie nie prosiła porostu stała i patrzyła po chwili spuściła głowę i odeszła do budy:shake:
Potem tylko słyszałam jej wycie... płacz rozdzierający serce:placz:
Amisia ma około 2- 3 lata, widac ze jeszcze nie dawno miała swojego człowieka i potwornie za nim tęskni, nie umie sie przystosować do schroniskowego zycia....

Amisia przebywa w schronisku w Orzechowcach

kontakt: [email protected]

To jedyne momenty ożywienia - krótki spacer

Nawet bez smyczy pilnuje człowieka, nie ucieka, jest bardzo grzeczna

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, że ma już allegro :multi:

Ale czy sterylka jest w planach?
Sunia jest śliczna, jamnisie często mają ciąże urojone. Ale przede wszystkim boję się ewentualnej chęci rozmnożenia, która może się pojawić u nowych właścicieli.

Posted

[quote name='lewkonia']Super, że ma już allegro :multi:

Ale czy sterylka jest w planach?
Sunia jest śliczna, jamnisie często mają ciąże urojone. Ale przede wszystkim boję się ewentualnej chęci rozmnożenia, która może się pojawić u nowych właścicieli.

W ogłoszeniach jest o umowie adopcyjnej, a jeden z jej warunków to sterylka, nakładana na właściciela skoro w schronie nie można wykonać.

to banerki też zrobiłam jakby ktoś chciał i sie mieściły - podlinkowane są:
róźnią się ramkami
rozmiar: wys. 100 szer. 133

Posted

Dziekuje bardzo własnie miałam prosic o banerki, kochana jestes:) oby jamnisia szybko dom znalazła ja napisze na forum przemyskim, moze komus zgineła... jest kochanym stworzeniem...

Posted

malagos napisał(a):
no niech ją zobaczą jamnicze cioteczki :razz:

to taka okrąglutka sunia, pewnie sie zgubiła... Cholerka, czy nikt jej nie szuka?

Jamnicze cioteczki to ją od razu zobaczyły, dlatego tak błyskawicznie allegro i alegratke i banerki miała :)

Posted

[quote name='Isadora7']Jamnicze cioteczki to ją od razu zobaczyły, dlatego tak błyskawicznie allegro i alegratke i banerki miała :)
No właśnie, super akcja!
Szpilka, który nwatek znalazłas, ten wątek Pogódki na którym pisze o jamniku?

Żaba, hasło "jamniczka" działa cuda! :cool3: