Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']ja nie wiem :niewiem:

powtórz sie :grins:

w skrocie::roll::loveu::multi::lol::cool2::thumbs::Rose::Cool!:
i takie tam:cool1:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie ja mam taki pomysł zamiast psiego hotelu czy DT otwórzmy Dom Samotnej Dogomaniaczki i Psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w razie przemocy w rodzinie :mad::mad:i problemów z nerwowym TZ:diabloti::diabloti: będziemy sobie tam pomieszkiwać:evil_lol::evil_lol:.

Co do domu dla Qudłaczka u Luzi jestem za ;);).

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Wiecie ja mam taki pomysł zamiast psiego hotelu czy DT otwórzmy Dom Samotnej Dogomaniaczki i Psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w razie przemocy w rodzinie :mad::mad:i problemów z nerwowym TZ:diabloti::diabloti: będziemy sobie tam pomieszkiwać:evil_lol::evil_lol:.

Co do domu dla Qudłaczka u Luzi jestem za ;);).

ja już też o tym myślałam ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a Dom otoczony murem ;)

byle do piątku ....byle do piątku ;)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No więc tak mam 19 lat. Chodzę do liceum zaocznego. Mam jednego swojego starszego psa, którego przygarnęłam z ulicy prawie 8 lat temu. Poza tym przebywa u mnie obecnie suczka na tymczasie, dość nieufna i niezbyt skora do kontaktu z ludźmi ale nad tym cały czas pracujemy. Kurcze nie umiem pisać o sobie :oops:.
Obecnie mieszkam jeszcze z mamą ale mam w planach w najbliższym czasie przenieść się już na swoje.
Kiedy weszłam na ten wątek i Go zobaczyłam powiedziałam sobie że muszę coś zrobić, że muszę mu w jakiś sposób pomóc. Gnębiło mnie to strasznie w końcu powiedziałam to pani Kasi (jedna z założycielek naszego Stowarzyszenia ) Ona powiedziała że nie ma sprawy że jeśli tylko będę pewna żeby po niego jechać to pojedziemy. Bo i tak w najbliższym czasie i tak wybierają się w okolice Zawoji. Qudłaty zaraz po przyjeździe do mnie zostanie wykastrowany. Chcę z nim pracować najpewniej PT i agility(jeśli tylko to polubi) a jeśli dobrze nam pójdzie to spróbujemy się też w innych dyscyplinach. Jestem osobą aktywną lubię jeździć na rowerze a że moja Funia się powoli starzeje i już serducho nie takie jak powinno to nie ma kto mi dotrzymywać towarzystwa na rowerze. Jednym słowem chcę z nim pracować bo już na zdjęciach widzę że drzemie w nim ogromny potencjał który trzeba tylko odpowiednio ukierunkować.
Na razie wstępnie przyjmuję że będzie On u mnie na DT ale jeśli się przeprowadzę w najbliższym czasie to zostaje u mnie na DS. A przynajmniej takie jest moje marzenie.
Kurcze nie wiem już co pisać :roll: To może teraz jakieś pytania?? :razz:

o jaju - jakie pikne cv:evil_lol: jestem za a nawet przeciw:eviltong:

to Qdłaczek bedzie miał faaaajny domek:multi::multi::multi:

Posted

Dzięki Atlantyda i Andzia69:loveu:

Kurde ja też chce już piątek :placz: Nie wiem czy dziś usnę :shake:
Jestem strasznie ciekawa wieści :multi:
On na pewno sprosta moim wymagania żebym ja spełniła jeszcze jego :)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Dzięki Atlantyda i Andzia69:loveu:

Kurde ja też chce już piątek :placz: Nie wiem czy dziś usnę :shake:
Jestem strasznie ciekawa wieści :multi:
On na pewno sprosta moim wymagania żebym ja spełniła jeszcze jego :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a o naszych wymaganiach cisza:evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a o naszych wymaganiach cisza:evil_lol::evil_lol:

No to proszę je przedstawić :razz:

Posted

Alicja napisał(a):

dawaj Alicja:diabloti:ale wiesz:razz::razz:tak konkretnie jak prawdziwa dogomaniaczka:evil_lol:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No to proszę je przedstawić :razz:

agbar napisał(a):
dawaj Alicja:diabloti:ale wiesz:razz::razz:tak konkretnie jak prawdziwa dogomaniaczka:evil_lol:

:roll:noooo......ten tego .....przecie wszystko już napisane :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:roll:noooo......ten tego .....przecie wszystko już napisane :evil_lol::evil_lol:

Ale ja chce świeże :diabloti:
Widziałam szeleczki :loveu:

Posted

Selket napisał(a):
Już za minutkę będzie ;)

:mdleje: sie zlękłam że zaś zasiedziałam sie na kompie do północy :-x
ufffff

bazarki pozamykane.... może coś jeszcze jutro wpłynie na konto ale i tak rozliczymy sie z panią po niedzieli ;)

nie szeleczki nie szeleczki... one ino na pokaz... kolczatke dostaniesz dla Qdłatego bo on ciągnie :diabloti::diabloti:

Posted

Jesce tylko 127 minutek i będzie piątek..Nie kcem piątku, bo potem sobota i niedziela i po weekendzie :placz:
Wyślę dzisiaj pieniązki to jutro dojdą ;) A system łąćzność z Ala macie całkiem sprawny jeno zawodny :evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Jesce tylko 127 minutek i będzie piątek..Nie kcem piątku, bo potem sobota i niedziela i po weekendzie :placz:
Wyślę dzisiaj pieniązki to jutro dojdą ;) A system łąćzność z Ala macie całkiem sprawny jeno zawodny :evil_lol:

jaki zaś zawodny??? :razz::razz::razz::mad::mad:

Posted

clockwork napisał(a):
nie szeleczki nie szeleczki... one ino na pokaz... kolczatke dostaniesz dla Qdłatego bo on ciągnie :diabloti::diabloti:

Kolczatke :crazyeye: o nigdy w życiu :eviltong:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Kolczatke :crazyeye: o nigdy w życiu :eviltong:

masz racje... sprawdzałam Cie czy jesteś prawdziwym dogomaniakiem ...:eviltong::eviltong::diabloti:

też bym nigdy nie założyła :roll::p

Posted

clockwork napisał(a):
masz racje... sprawdzałam Cie czy jesteś prawdziwym dogomaniakiem ...:eviltong::eviltong::diabloti:

też bym nigdy nie założyła :roll::p

Ja kupię elektryczną :diabloti::diabloti::diabloti:

Jak ciągnie to co najwyżej halter :p

Posted

Witam.Nie było mnie dwa dni i już nie mogłam skończyć czytać.To o której jutro jedziecie i jak szybko dowiem się co z tym domkiem, bo mnie ciekawość zrzera:lol:;)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ja kupię elektryczną :diabloti::diabloti::diabloti:

Jak ciągnie to co najwyżej halter :p

wystarczy że sie zmęczy i już nie ciągnie... bo to tak naprawde nie ON tylko ten nadmiar energii nim tak rzuca :evil_lol::evil_lol:

powaga... chwile dłuższego spaceru i przestaje ciągnąć.... na początku to chyba z emocji że poza kojcem ;)

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no Was na chwilkę zostawić :roll::evil_lol:

no to kaj sie smykosz :mad::mad:

ide spać... bo jutro emocjonujący dzień :multi::multi:

DOGOBRANOC!!!

Qdłaczku!!!! jak się cieszę :multi::loveu:

i smutno mi zarazem... bo to mój Qdłaty :placz::placz: