agbar Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='clockwork']ja nie wiem :niewiem: powtórz sie :grins: w skrocie::roll::loveu::multi::lol::cool2::thumbs::Rose::Cool!: i takie tam:cool1: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='agbar']w skrocie::roll::loveu::multi::lol::cool2::thumbs::Rose::Cool!: i takie tam:cool1: kontynuuj... uwielbiam :loveu::loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='agbar']w skrocie::roll::loveu::multi::lol::cool2::thumbs::Rose::Cool!: i takie tam:cool1: ja poprosze o te TAKIE TAM :roll:;) Quote
ATLANTYDA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wiecie ja mam taki pomysł zamiast psiego hotelu czy DT otwórzmy Dom Samotnej Dogomaniaczki i Psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w razie przemocy w rodzinie :mad::mad:i problemów z nerwowym TZ:diabloti::diabloti: będziemy sobie tam pomieszkiwać:evil_lol::evil_lol:. Co do domu dla Qudłaczka u Luzi jestem za ;);). Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Wiecie ja mam taki pomysł zamiast psiego hotelu czy DT otwórzmy Dom Samotnej Dogomaniaczki i Psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w razie przemocy w rodzinie :mad::mad:i problemów z nerwowym TZ:diabloti::diabloti: będziemy sobie tam pomieszkiwać:evil_lol::evil_lol:. Co do domu dla Qudłaczka u Luzi jestem za ;);). ja już też o tym myślałam ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a Dom otoczony murem ;) byle do piątku ....byle do piątku ;) Quote
maggie1971 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Kochany Qdłaczuś , domki Ci sie szykują:cool3: Quote
andzia69 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No więc tak mam 19 lat. Chodzę do liceum zaocznego. Mam jednego swojego starszego psa, którego przygarnęłam z ulicy prawie 8 lat temu. Poza tym przebywa u mnie obecnie suczka na tymczasie, dość nieufna i niezbyt skora do kontaktu z ludźmi ale nad tym cały czas pracujemy. Kurcze nie umiem pisać o sobie :oops:. Obecnie mieszkam jeszcze z mamą ale mam w planach w najbliższym czasie przenieść się już na swoje. Kiedy weszłam na ten wątek i Go zobaczyłam powiedziałam sobie że muszę coś zrobić, że muszę mu w jakiś sposób pomóc. Gnębiło mnie to strasznie w końcu powiedziałam to pani Kasi (jedna z założycielek naszego Stowarzyszenia ) Ona powiedziała że nie ma sprawy że jeśli tylko będę pewna żeby po niego jechać to pojedziemy. Bo i tak w najbliższym czasie i tak wybierają się w okolice Zawoji. Qudłaty zaraz po przyjeździe do mnie zostanie wykastrowany. Chcę z nim pracować najpewniej PT i agility(jeśli tylko to polubi) a jeśli dobrze nam pójdzie to spróbujemy się też w innych dyscyplinach. Jestem osobą aktywną lubię jeździć na rowerze a że moja Funia się powoli starzeje i już serducho nie takie jak powinno to nie ma kto mi dotrzymywać towarzystwa na rowerze. Jednym słowem chcę z nim pracować bo już na zdjęciach widzę że drzemie w nim ogromny potencjał który trzeba tylko odpowiednio ukierunkować. Na razie wstępnie przyjmuję że będzie On u mnie na DT ale jeśli się przeprowadzę w najbliższym czasie to zostaje u mnie na DS. A przynajmniej takie jest moje marzenie. Kurcze nie wiem już co pisać :roll: To może teraz jakieś pytania?? :razz: o jaju - jakie pikne cv:evil_lol: jestem za a nawet przeciw:eviltong: to Qdłaczek bedzie miał faaaajny domek:multi::multi::multi: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dzięki Atlantyda i Andzia69:loveu: Kurde ja też chce już piątek :placz: Nie wiem czy dziś usnę :shake: Jestem strasznie ciekawa wieści :multi: On na pewno sprosta moim wymagania żebym ja spełniła jeszcze jego :) Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dzięki Atlantyda i Andzia69:loveu: Kurde ja też chce już piątek :placz: Nie wiem czy dziś usnę :shake: Jestem strasznie ciekawa wieści :multi: On na pewno sprosta moim wymagania żebym ja spełniła jeszcze jego :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a o naszych wymaganiach cisza:evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a o naszych wymaganiach cisza:evil_lol::evil_lol: No to proszę je przedstawić :razz: Quote
agbar Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a o naszych wymaganiach cisza:evil_lol::evil_lol: dawaj Alicja:diabloti:ale wiesz:razz::razz:tak konkretnie jak prawdziwa dogomaniaczka:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No to proszę je przedstawić :razz: agbar napisał(a):dawaj Alicja:diabloti:ale wiesz:razz::razz:tak konkretnie jak prawdziwa dogomaniaczka:evil_lol: :roll:noooo......ten tego .....przecie wszystko już napisane :evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a)::roll:noooo......ten tego .....przecie wszystko już napisane :evil_lol::evil_lol: Ale ja chce świeże :diabloti: Widziałam szeleczki :loveu: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):Już za minutkę będzie ;) :mdleje: sie zlękłam że zaś zasiedziałam sie na kompie do północy :-x ufffff bazarki pozamykane.... może coś jeszcze jutro wpłynie na konto ale i tak rozliczymy sie z panią po niedzieli ;) nie szeleczki nie szeleczki... one ino na pokaz... kolczatke dostaniesz dla Qdłatego bo on ciągnie :diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jesce tylko 127 minutek i będzie piątek..Nie kcem piątku, bo potem sobota i niedziela i po weekendzie :placz: Wyślę dzisiaj pieniązki to jutro dojdą ;) A system łąćzność z Ala macie całkiem sprawny jeno zawodny :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):Jesce tylko 127 minutek i będzie piątek..Nie kcem piątku, bo potem sobota i niedziela i po weekendzie :placz: Wyślę dzisiaj pieniązki to jutro dojdą ;) A system łąćzność z Ala macie całkiem sprawny jeno zawodny :evil_lol: jaki zaś zawodny??? :razz::razz::razz::mad::mad: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 clockwork napisał(a):nie szeleczki nie szeleczki... one ino na pokaz... kolczatke dostaniesz dla Qdłatego bo on ciągnie :diabloti::diabloti: Kolczatke :crazyeye: o nigdy w życiu :eviltong: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Kolczatke :crazyeye: o nigdy w życiu :eviltong: masz racje... sprawdzałam Cie czy jesteś prawdziwym dogomaniakiem ...:eviltong::eviltong::diabloti: też bym nigdy nie założyła :roll::p Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 clockwork napisał(a):masz racje... sprawdzałam Cie czy jesteś prawdziwym dogomaniakiem ...:eviltong::eviltong::diabloti: też bym nigdy nie założyła :roll::p Ja kupię elektryczną :diabloti::diabloti::diabloti: Jak ciągnie to co najwyżej halter :p Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no Was na chwilkę zostawić :roll::evil_lol: Quote
agunia76 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Witam.Nie było mnie dwa dni i już nie mogłam skończyć czytać.To o której jutro jedziecie i jak szybko dowiem się co z tym domkiem, bo mnie ciekawość zrzera:lol:;) Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ja kupię elektryczną :diabloti::diabloti::diabloti: Jak ciągnie to co najwyżej halter :p wystarczy że sie zmęczy i już nie ciągnie... bo to tak naprawde nie ON tylko ten nadmiar energii nim tak rzuca :evil_lol::evil_lol: powaga... chwile dłuższego spaceru i przestaje ciągnąć.... na początku to chyba z emocji że poza kojcem ;) Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no Was na chwilkę zostawić :roll::evil_lol: no to kaj sie smykosz :mad::mad: ide spać... bo jutro emocjonujący dzień :multi::multi: DOGOBRANOC!!! Qdłaczku!!!! jak się cieszę :multi::loveu: i smutno mi zarazem... bo to mój Qdłaty :placz::placz: Quote
Recommended Posts