clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 agunia76 napisał(a):Witam.Nie było mnie dwa dni i już nie mogłam skończyć czytać.To o której jutro jedziecie i jak szybko dowiem się co z tym domkiem, bo mnie ciekawość zrzera:lol:;) jedziemy koło 17tej... i bedziemy milczeć :cool1: błagajcie o info :diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 clockwork napisał(a): wystarczy że sie zmęczy i już nie ciągnie... bo to tak naprawde nie ON tylko ten nadmiar energii nim tak rzuca :evil_lol::evil_lol: powaga... chwile dłuższego spaceru i przestaje ciągnąć.... na początku to chyba z emocji że poza kojcem ;) Wiem wiem ale w razie czego halter nie jest złym pomysłem. Jeszcze ja osobiście go nie stosowałam ale słyszałam że bardzo dobry jest. No ale na razie nie wiadomo jak się wszystko ułoży więc nie uprzedzam faktów. Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 clockwork napisał(a):jedziemy koło 17tej... i bedziemy milczeć :cool1: błagajcie o info :diabloti::diabloti: Czemu tak późno :placz: Jedzcie z rana :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agunia76 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Mów bo jak nie :comp26::grab:,a potem PLIIIIIISSSSSSS:Rose: Quote
agunia76 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dlaczego tak późno się umówiłyście ja moge nie mieć dostępu do kompka:loveu:,no i skąd ja się dowiem cio?:lol: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Czemu tak późno :placz: Jedzcie z rana :diabloti::diabloti::diabloti: ja bym jechała i już :roll::roll: agunia76 napisał(a):Mów bo jak nie :comp26::grab:,a potem PLIIIIIISSSSSSS:Rose: :diabloti::diabloti::shake::shake: agunia76 napisał(a):Dlaczego tak późno się umówiłyście ja moge nie mieć dostępu do kompka:loveu:,no i skąd ja się dowiem cio?:lol: tak się umówiliśmy bo ja miałam być w pracy... o 15tej chcemy jechać do Qdłatego na spacera go wziąć ..... a koło 17tej umówilam sie z synkiem na wizyte przedadopcyjną..... ale to chyba tylko proforma.... bo mam wątpliwości co do niego, a jak mówiłam, DOŚĆ nieprzespanych nocy Qdłaczka i naszych- domek musi być NAJ :p miałam iśc spać?? :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Nie idź spać .......po co :hmmmm: ja już sie pomału pakuje :evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a):Nie idź spać .......po co :hmmmm: ja już sie pomału pakuje :evil_lol::evil_lol: Ja do jutra na pewno też niewiele będę spać :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ja do jutra na pewno też niewiele będę spać :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: a potem wielka sobota :multi::multi::loveu: Quote
agunia76 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a ja jutro będę walczyć o kompka wieczorem:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 agunia76 napisał(a):a ja jutro będę walczyć o kompka wieczorem:evil_lol: walcz jak lwica...:diabloti::diabloti: wyslij chłopa dzieciom kolacje robić ;) Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ja do jutra na pewno też niewiele będę spać :loveu::loveu::loveu: no tak potem jak my na DT bedziemy u Cia to musisz być przyzwyczajona do bezsenności clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol: a potem wielka sobota :multi::multi::loveu: jutro wielki piatek :razz::razz: agunia76 napisał(a):a ja jutro będę walczyć o kompka wieczorem:evil_lol: walcz Aga dzielnie walcz :evil_lol: Quote
agunia76 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Chłop chory leży i narzeka ale jak mu sie porawi to już nici z kompka,wiem co zrobie wypószcze mu powietrze z kółek hihihi:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol: a potem wielka sobota :multi::multi::loveu: No jeszcze na 100% nie wiadomo czy taka wielka :shake: Ciekawe co z tym chłopakiem jutro będzie. Oby się ułożyło tak by Qdłaty miał najlepszy dom już nie ważne czy u mnie byle miał to na co zasługuje :loveu: E tam bezsenność fajna sprawa :loveu: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 agunia76 napisał(a):Chłop chory leży i narzeka ale jak mu sie porawi to już nici z kompka,wiem co zrobie wypószcze mu powietrze z kółek hihihi:diabloti::diabloti::diabloti: oooo przechlapane... chory chłop to gorzej jak stado chorych dzieci... z nosa kapie a ci już płaczą że umierają :cool1::cool1: Luzia&Funia napisał(a):No jeszcze na 100% nie wiadomo czy taka wielka :shake: Ciekawe co z tym chłopakiem jutro będzie. Oby się ułożyło tak by Qdłaty miał najlepszy dom już nie ważne czy u mnie byle miał to na co zasługuje :loveu: E tam bezsenność fajna sprawa :loveu: jutro sie wszystko okaże..... bedziemy w kontakcie ;) DOGOBRANOC :loveu::loveu::roll: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 agunia76 napisał(a):Chłop chory leży i narzeka ale jak mu sie porawi to już nici z kompka,wiem co zrobie wypószcze mu powietrze z kółek hihihi:diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....no taaa i tak bedzie na nas :roll::evil_lol: Quote
agunia76 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 E tam i tak już powiedział że mi się w głowie poprzwracało,ale jak siąde do kompka to pyta o Qdłacza,poprostu to tylko chłop i tak nic nierozumie. Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 agunia76 napisał(a):E tam i tak już powiedział że mi się w głowie poprzwracało,ale jak siąde do kompka to pyta o Qdłacza,poprostu to tylko chłop i tak nic nierozumie. dokładnie ...faceci już tacy sa :cool1: moj dziś powiedział ze nie będzie wcale piał z roadości że Qdłacz jedzie bo jak zna zycie to My se jakiś inny kłopot sprowadzimy na głowe ....jaki madracha sie znalazł :roll::cool1: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 agunia76 napisał(a):E tam i tak już powiedział że mi się w głowie poprzwracało,ale jak siąde do kompka to pyta o Qdłacza,poprostu to tylko chłop i tak nic nierozumie. Quote
agunia76 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja na dzisiaj sie już żegnam uściskajcie Qdłatego odemnie DOBRANOC wszystkim Quote
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A co se wkleję, nie? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487 Może będą inne wzorki, ja siem zakoffałam ;) Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):A co se wkleję, nie? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110487 Może będą inne wzorki, ja siem zakoffałam ;) widzialam , jak byłam u Menrzusia :p Quote
maggie1971 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a):dokładnie ...faceci już tacy sa :cool1: moj dziś powiedział ze nie będzie wcale piał z roadości że Qdłacz jedzie bo jak zna zycie to My se jakiś inny kłopot sprowadzimy na głowe ....jaki madracha sie znalazł :roll::cool1: Ano faceci, ale se wykombinował z tymi kłopotami:evil_lol::diabloti:, a co niby miałabyście robić jak nie sprowadzać kłopoty na głowę:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 no i piatek.....czekamy i blagamy o info:D Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Wczoraj chciałam piątek a teraz chce już wieczór :placz: Quote
Recommended Posts