Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej dziewczyny, trzymam kciuki za qdłacza, choc nie bardzo wtedy będę mogła pracować:eviltong::eviltong: i jak przyjdę wieczorkiem to chcem same dober wiadomości o qdłatym czytać :loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
bosh ...ale wy zachciewne jesteście :roll:

jedna chce piątek , druga chce wieczór ......:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehe to ja już chcę sobotę :diabloti:

dzień dobry Qdłaczu :loveu::loveu::loveu:

Posted

bo sięz niczym nie wyrobię :cry: A tak bym miała jeszcze dodatkowe dni..Bo jak zwykle plany wielkie a wykonanie....bez komentrza :cry:
O o czym sobie pomyślałaś :evil_lol:

Posted

chyba ostatni dzwonek na domek dla Qdlatego.....

pani w hoteliku nie bardzo zadowolona że On jeszcze tam jest:cool1::cool1:

blokuje miejsca dla jorczków :roll::roll:

i takim oto sposobem w razie czego nie bedziemy miały gdzie umieszczać psiaków.... jedyny hotel w okolicach nie chce włóczykijów :roll:

Posted

Selket napisał(a):
bo sięz niczym nie wyrobię :cry: A tak bym miała jeszcze dodatkowe dni..Bo jak zwykle plany wielkie a wykonanie....bez komentrza :cry:
O o czym sobie pomyślałaś :evil_lol:

Oj to nie fajno rzeczywiście :shake:

Lepiej nie wiedzieć :diabloti:

Posted

potencjalny domek jastrzębski milczy.... napisałam na gg.... bo gość nie ma telefonu :roll: zepsuł sie :roll:

jak nie odklika do 14tej- nawet tam nie jade :cool1:

Luzia... w razie czego- o której jutro planujecie być po psiaka.... żebyśmy mogły pani powiedzieć, żeby była w domu.......???? :razz:

Posted

clockwork napisał(a):

Luzia... w razie czego- o której jutro planujecie być po psiaka.... żebyśmy mogły pani powiedzieć, żeby była w domu.......???? :razz:

dokładnie .....pani chce wiedzieć :cool1:....bo dziś musimy zdążyć do 16 do Qdlatego , bo potem pani nie będzie :roll:....no i na jutro mus się umówić na odbiór

Posted

Selket napisał(a):
To lepiej się nie przyznawaj co za myśli Ci po głowie galopowały :evil_lol:

A no lepiej się nie przyznam :diabloti:

clockwork napisał(a):

Alicja napisał(a):
dokładnie .....pani chce wiedzieć :cool1:....bo dziś musimy zdążyć do 16 do Qdlatego , bo potem pani nie będzie :roll:....no i na jutro mus się umówić na odbiór

Nie wiadomo dokładnie ale plany są by w Zawoji być około 15-16 nie wiadomo ile nam tam zejdzie plus dojazd do Was. Dzisiaj będę się widzieć z panią Kasią to na pewno wszystko dopytam dokładnie co i jak. I od razu napiszę, ale myślę że będzie to tak około 17. Choć nie mówię że na pewno. :)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
A no lepiej się nie przyznam :diabloti:

Nie wiadomo dokładnie ale plany są by w Zawoji być około 15-16 nie wiadomo ile nam tam zejdzie plus dojazd do Was. Dzisiaj będę się widzieć z panią Kasią to na pewno wszystko dopytam dokładnie co i jak. I od razu napiszę, ale myślę że będzie to tak około 17. Choć nie mówię że na pewno. :)

dopytamy czy do 19tej bedzie w domu ... mam nadzieje ... przecież ma pełny hotel psów :cool1:

Posted

clockwork napisał(a):
dopytamy czy do 19tej bedzie w domu ... mam nadzieje ... przecież ma pełny hotel psów :cool1:

A Was nie będzie przy adopcji :crazyeye:
To ja dziś się określę mniej więcej bo tak dokładnie na pewno się nie da. Tylko muszę pogadać z panią Kasią bo jestem całkowicie od niej zależna w tej kwestii.

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
A Was nie będzie przy adopcji :crazyeye:
To ja dziś się określę mniej więcej bo tak dokładnie na pewno się nie da. Tylko muszę pogadać z panią Kasią bo jestem całkowicie od niej zależna w tej kwestii.

ja bede..... :loveu::loveu: nie oddam psa bez ostatniego mizianka i całusa :-(:-(

dokładnie nie określisz- za dużo kilometrów... mogą być korki, objazdy - na pewno wzmożone kontrole radarowe !!!!! :diabloti:

Posted

Magda będzie na 100% ....ja zależna jestem od Mojego Prywatnego Szofera:roll: ,ponieważ jutro święto i busiki nie kursują :-( , więc dziś się profilaktycznie pożegnam z Qdłaczkiem :placz::placz::placz:....a chcialam Cię poznać też ...no ale cóż ...ważne , żeby Qdłaczek miał jak najlepiej :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
ja bede..... :loveu::loveu: nie oddam psa bez ostatniego mizianka i całusa :-(:-(

dokładnie nie określisz- za dużo kilometrów... mogą być korki, objazdy - na pewno wzmożone kontrole radarowe !!!!! :diabloti:

Doskonale Cię rozumiem zawsze tak mam jak tymczasy oddaję. No ale cóż uroki pomocy bezdomnym psom. :-(

I dodatkowo dochodzi to że nie wiem ile nam w Zawoji zejdzie. :shake:
Ja już chcę tam być :placz: Boshe jak ja Go już uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Co będzie potem :loveu::loveu::loveu:

Alicja napisał(a):
Magda będzie na 100% ....ja zależna jestem od Mojego Prywatnego Szofera:roll: ,ponieważ jutro święto i busiki nie kursują :-( , więc dziś się profilaktycznie pożegnam z Qdłaczkiem :placz::placz::placz:....a chcialam Cię poznać też ...no ale cóż ...ważne , żeby Qdłaczek miał jak najlepiej :loveu:

Zacznij szantażować że obiadu nie zrobisz :razz: Może zadziała.
No ja wiem czy będzie miał najlepiej :diabloti::diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

Zacznij szantażować że obiadu nie zrobisz :razz: Może zadziała.
No ja wiem czy będzie miał najlepiej :diabloti::diabloti:

ha ha .....wbiję się na Tymzcas w Jebiu ...może mnie kto weźmie :diabloti: i już ...zobaczę może uda mi się go uprosić :roll:

Posted

ile mamy jajków :razz::razz::razz::diabloti::diabloti:

Qdłaty jedzie jutro do Luzia&Funia :multi::multi:

Gość nie odklikał mi na gg więc nawet do niego nie jechałyśmy.....

teraz zapytał czemu nie byłam- wyjaśniłam że z powodu braku kontaktu... odpisał "aha"

czyli to nie był ten dom :shake::shake:

Qdłaty odwiedzony, wyczesany, szeleczki przymierzone- czeka na JUTRO :loveu::loveu::loveu: