ice_t Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 hej dziewczyny, trzymam kciuki za qdłacza, choc nie bardzo wtedy będę mogła pracować:eviltong::eviltong: i jak przyjdę wieczorkiem to chcem same dober wiadomości o qdłatym czytać :loveu: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bosh ...ale wy zachciewne jesteście :roll: jedna chce piątek , druga chce wieczór ......:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Alicja napisał(a):bosh ...ale wy zachciewne jesteście :roll: jedna chce piątek , druga chce wieczór ......:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe to ja już chcę sobotę :diabloti: dzień dobry Qdłaczu :loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Bosze, ja chce czwartek albo wtorek wstecz, żeby był :cry: Cześć :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Selket napisał(a):Bosze, ja chce czwartek albo wtorek wstecz, żeby był :cry: Cześć :loveu: :loveu: Czemu wstecz?? :razz: Quote
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bo sięz niczym nie wyrobię :cry: A tak bym miała jeszcze dodatkowe dni..Bo jak zwykle plany wielkie a wykonanie....bez komentrza :cry: O o czym sobie pomyślałaś :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 chyba ostatni dzwonek na domek dla Qdlatego..... pani w hoteliku nie bardzo zadowolona że On jeszcze tam jest:cool1::cool1: blokuje miejsca dla jorczków :roll::roll: i takim oto sposobem w razie czego nie bedziemy miały gdzie umieszczać psiaków.... jedyny hotel w okolicach nie chce włóczykijów :roll: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Selket napisał(a):bo sięz niczym nie wyrobię :cry: A tak bym miała jeszcze dodatkowe dni..Bo jak zwykle plany wielkie a wykonanie....bez komentrza :cry: O o czym sobie pomyślałaś :evil_lol: Oj to nie fajno rzeczywiście :shake: Lepiej nie wiedzieć :diabloti: Quote
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 To lepiej się nie przyznawaj co za myśli Ci po głowie galopowały :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 potencjalny domek jastrzębski milczy.... napisałam na gg.... bo gość nie ma telefonu :roll: zepsuł sie :roll: jak nie odklika do 14tej- nawet tam nie jade :cool1: Luzia... w razie czego- o której jutro planujecie być po psiaka.... żebyśmy mogły pani powiedzieć, żeby była w domu.......???? :razz: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 clockwork napisał(a): Luzia... w razie czego- o której jutro planujecie być po psiaka.... żebyśmy mogły pani powiedzieć, żeby była w domu.......???? :razz: dokładnie .....pani chce wiedzieć :cool1:....bo dziś musimy zdążyć do 16 do Qdlatego , bo potem pani nie będzie :roll:....no i na jutro mus się umówić na odbiór Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Selket napisał(a):To lepiej się nie przyznawaj co za myśli Ci po głowie galopowały :evil_lol: A no lepiej się nie przyznam :diabloti: clockwork napisał(a): Luzia... w razie czego- o której jutro planujecie być po psiaka.... żebyśmy mogły pani powiedzieć, żeby była w domu.......???? :razz: Alicja napisał(a):dokładnie .....pani chce wiedzieć :cool1:....bo dziś musimy zdążyć do 16 do Qdlatego , bo potem pani nie będzie :roll:....no i na jutro mus się umówić na odbiór Nie wiadomo dokładnie ale plany są by w Zawoji być około 15-16 nie wiadomo ile nam tam zejdzie plus dojazd do Was. Dzisiaj będę się widzieć z panią Kasią to na pewno wszystko dopytam dokładnie co i jak. I od razu napiszę, ale myślę że będzie to tak około 17. Choć nie mówię że na pewno. :) Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A no lepiej się nie przyznam :diabloti: Nie wiadomo dokładnie ale plany są by w Zawoji być około 15-16 nie wiadomo ile nam tam zejdzie plus dojazd do Was. Dzisiaj będę się widzieć z panią Kasią to na pewno wszystko dopytam dokładnie co i jak. I od razu napiszę, ale myślę że będzie to tak około 17. Choć nie mówię że na pewno. :) dopytamy czy do 19tej bedzie w domu ... mam nadzieje ... przecież ma pełny hotel psów :cool1: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 clockwork napisał(a):dopytamy czy do 19tej bedzie w domu ... mam nadzieje ... przecież ma pełny hotel psów :cool1: A Was nie będzie przy adopcji :crazyeye: To ja dziś się określę mniej więcej bo tak dokładnie na pewno się nie da. Tylko muszę pogadać z panią Kasią bo jestem całkowicie od niej zależna w tej kwestii. Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A Was nie będzie przy adopcji :crazyeye: To ja dziś się określę mniej więcej bo tak dokładnie na pewno się nie da. Tylko muszę pogadać z panią Kasią bo jestem całkowicie od niej zależna w tej kwestii. ja bede..... :loveu::loveu: nie oddam psa bez ostatniego mizianka i całusa :-(:-( dokładnie nie określisz- za dużo kilometrów... mogą być korki, objazdy - na pewno wzmożone kontrole radarowe !!!!! :diabloti: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Magda będzie na 100% ....ja zależna jestem od Mojego Prywatnego Szofera:roll: ,ponieważ jutro święto i busiki nie kursują :-( , więc dziś się profilaktycznie pożegnam z Qdłaczkiem :placz::placz::placz:....a chcialam Cię poznać też ...no ale cóż ...ważne , żeby Qdłaczek miał jak najlepiej :loveu: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 clockwork napisał(a):ja bede..... :loveu::loveu: nie oddam psa bez ostatniego mizianka i całusa :-(:-( dokładnie nie określisz- za dużo kilometrów... mogą być korki, objazdy - na pewno wzmożone kontrole radarowe !!!!! :diabloti: Doskonale Cię rozumiem zawsze tak mam jak tymczasy oddaję. No ale cóż uroki pomocy bezdomnym psom. :-( I dodatkowo dochodzi to że nie wiem ile nam w Zawoji zejdzie. :shake: Ja już chcę tam być :placz: Boshe jak ja Go już uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Co będzie potem :loveu::loveu::loveu: Alicja napisał(a):Magda będzie na 100% ....ja zależna jestem od Mojego Prywatnego Szofera:roll: ,ponieważ jutro święto i busiki nie kursują :-( , więc dziś się profilaktycznie pożegnam z Qdłaczkiem :placz::placz::placz:....a chcialam Cię poznać też ...no ale cóż ...ważne , żeby Qdłaczek miał jak najlepiej :loveu: Zacznij szantażować że obiadu nie zrobisz :razz: Może zadziała. No ja wiem czy będzie miał najlepiej :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Luzia&Funia napisał(a): Zacznij szantażować że obiadu nie zrobisz :razz: Może zadziała. No ja wiem czy będzie miał najlepiej :diabloti::diabloti: ha ha .....wbiję się na Tymzcas w Jebiu ...może mnie kto weźmie :diabloti: i już ...zobaczę może uda mi się go uprosić :roll: Quote
agaciaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 I jak ten potencjalny Jastrzębski domek? Odezwał sie?? :razz: Quote
agunia76 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 I co wiadomo już coś bo mnie skręca z ciekawości :???: PLISSSSSSSS dajci znać jak najszybciej:bigok: Quote
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Chyba musisz pozostać poskręcana ;) Dla towarzystwa ja nadal znosze jajka :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ile mamy jajków :razz::razz::razz::diabloti::diabloti: Qdłaty jedzie jutro do Luzia&Funia :multi::multi: Gość nie odklikał mi na gg więc nawet do niego nie jechałyśmy..... teraz zapytał czemu nie byłam- wyjaśniłam że z powodu braku kontaktu... odpisał "aha" czyli to nie był ten dom :shake::shake: Qdłaty odwiedzony, wyczesany, szeleczki przymierzone- czeka na JUTRO :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts