Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Niki-lidka']co z tym domkiem????????????????? :pjeszcze nie piatek ;)....za 48 gadzin napiszemy czy jest i gdzie .....zaciskać :kciuki: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Napiszę na razie o propozycjach jakie mają ludzieńki względem Qdłaczka ... 1. potencjalny domek znajduje się kilka km od Jastrzębia , młody chłopak mieszkający w domku z ogródkiem ...umówiłyśmy się z nim na spotkanko w piątek na którym się dowiemy co pan ma do zaoferowania Qdaczkowi 2. na razie DT z możliwością pozostania na DS u Luzia&Funia zapewniający kastrację poprzez Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt Ogród Świętego Franciszka z którym współpracuje Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 czyli jest dobrze....:) no to ja zaciskam te kciuki mocno do samego piatku:):):) Quote
chalimala Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 przypominam się że slużymy transportem, ale dopiero od poniedzialku... wyejżdżamy na dlugi weekend... Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Niki-lidka']czyli jest dobrze....:) no to ja zaciskam te kciuki mocno do samego piatku:):):) no zaciskaj zaciskaj cioteczka bo teraz to bardzo potrzebne ;)po naszej ostatniej adopcji :razz::razz: [quote name='chalimala']przypominam się że slużymy transportem, ale dopiero od poniedzialku... wyejżdżamy na dlugi weekend... tak jest szefowo :evil_lol:..posłałam Ci na GG info o spanielku w schronie w Rybniku ...traz transport mamy bo TZ ma wolne więc spoko ...potem jakby cóś;) Quote
ATLANTYDA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']Napiszę na razie o propozycjach jakie mają ludzieńki względem Qdłaczka ... 1. potencjalny domek znajduje się kilka km od Jastrzębia , młody chłopak mieszkający w domku z ogródkiem ...umówiłyśmy się z nim na spotkanko w piątek na którym się dowiemy co pan ma do zaoferowania Qdaczkowi 2. na razie DT z możliwością pozostania na DS u Luzia&Funia zapewniający kastrację poprzez Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt Ogród Świętego Franciszka z którym współpracuje Uchyliłaś rąbka tajemnicy :lol:;) Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Niki-lidka']czyli jest dobrze....:) no to ja zaciskam te kciuki mocno do samego piatku:):):) no zaciskaj zaciskaj cioteczka bo teraz to bardzo potrzebne ;)po naszej ostatniej adopcji :razz::razz: [quote name='chalimala']przypominam się że slużymy transportem, ale dopiero od poniedzialku... wyejżdżamy na dlugi weekend... tak jest szefowo :evil_lol:..posłałam Ci na GG info o spanielku w schronie w Rybniku ...traz transport mamy bo TZ ma wolne więc spoko ...potem jakby cóś;) Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Uchyliłaś rąbka tajemnicy :lol:;) uchyliłam tyle ile sama na teraz wiem .......o rany niech już jest piątek :roll:;) Quote
ATLANTYDA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Już zazdroszczę domkowi do którego trafi Qdłaczek ,widać że to wspaniały piesiol ma taki sam szalony uśmiech na pyszczku jak Bono .Naprawdę gdyby Kubuś i Bono byli starsi to Qudłaczka bym brał od razu . Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Już zazdroszczę domkowi do którego trafi Qdłaczek ,widać że to wspaniały piesiol ma taki sam szalony uśmiech na pyszczku jak Bono .Naprawdę gdyby Kubuś i Bono byli starsi to Qudłaczka bym brał od razu . :roll:a ja cały czas z drżeniem serducha myślę jak to będzie ....przyznam szczerze , że się cieszę a zarazem boję ...dlatego powiedziałam , ze mój Ozzy nie bedzie miał repa , nie będzie dzieci , bo ja bym chyba wszystkie małe wykupila :oops::roll: wiem , ze to głupio ale nic nie poradzę .....wstyd mi ....no i tyle Quote
maggie1971 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No to i ja się dołączam do trzymania kciuków ,za domek dla naszego kochanego Qdłaczka:loveu: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 lolka75 napisał(a):po co im krolik:crazyeye:? Królik jest sprzątaczką strusich kupek, ale najważniejsz funkcja to NIANIA. Strusiątka potrzebuja niani do prawidłowego rozwoju, a do tej funkcji najlepiej nadaje się królik :diabloti: Oho....już coś wiemy:razz: No to pozostaje mi tylko :kciuki: :kciuki: :kciuki: Gdyby ktos z Was miał ochotę, zeby umieścić jakiegoś piesia na naszej stornce gdzie jest już Qdłączek to proszę o linki..z chęcią umieścimy piesia, zawsze to więcej ogłoszen..Mialam to wczoraj napisać, ale zapomnialam:oops::oops::oops: Oby się wsystko powiodło :kciuki: Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Selket zglaszam Borysa,Klare i Tine z mojego podpisu:) Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dobrze ;) Jutro powstawiamy. Jak chcesz to możesz sama napisać krótkie notki o psiaczkach, a jak nie to ja jutro to zrobię ;) Kontakty są podane? Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 yhy Borysek i Tina na mnie aKlara ma Marte (na watkach są w piewrszych postach) Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 TO ja pragnę zakomunikować że jeśli w piątek Qdłaczek nie będzie w nowym domku to w sobotę po niego zawitamy :razz: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Luzia&Funia']TO ja pragnę zakomunikować że jeśli w piątek Qdłaczek nie będzie w nowym domku to w sobotę po niego zawitamy :razz: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: poczekaj zatkło mnie...zara coś dopisze Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: poczekaj zatkło mnie...zara coś dopisze odetkam Cię ...pisz ;) Quote
lolka75 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Qdlaczku.....los sie usmiecha:multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 dobra ...spiłam kawe, spaliłam szlugi... otwarły mi sie oczy... przeczytałam raz jeszcze i UWAGA PISZĘ!!! Luzia&Funia jesteś kochana :loveu: w piątek jedziemy na wizytę przedadopcyjną do gościa.... nie ukrywam że po klikaniu z nim mam parę wątpliwości wymagających wyjaśnienia.... DOM DLA QDŁATEGO MUSI BYĆ NAJ.... u osoby która zna się na wychowaniu psa- to wyrośnięty szczeniak więc trzeba z nim siąść i uczyć- wierzę że nauka nie będzie długa bo chłopczyna pojętny, ale trzeba mu pokazać gdzie miejsce psa ;) ktoś kto nigdy nie miał psa, może mieć problem z ułożeniem szczeniaka Qdłaczka (gość miał ino kota). no więc... w piątek obczaimy gościa, ale tak czy inaczej damy mu ze 3 dni na decyzję- jemu i sobie- nie chcemy żeby to była decyzja natychmiastowa, ani jego- bo nie wierze że się w nim nie zakocha od pierwszego wejrzenia, ani nasza..... raz taką już podjęłyśmy :shake: w piątek napiszemy co myślimy o domku w Jastrzębiu- i jak bedą jakiekolwiek wątpiwości- Qdłaty jedzie do Luzia&Funia :loveu: Luzia&Funia przedstaw nam się na wąteczku- co robisz, czym się zajmujesz, jakie plany wobec Qdłatego :razz: ja wiem , ale tyyyyle osób mu kibicuje że chyba wszyscy powinni się utwierdzić że jeżeli Qdłaty zostanie u Ciebie- to jest TEN dom .... zaciskam kciuki- żeby Qdłaty był Twoim Qdłatym :kciuki: Quote
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Zwariować z Wami można :roll: Poczekam na konkrety :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Selket']Zwariować z Wami można :roll: Poczekam na konkrety :evil_lol: :evil_lol: ty się nam nie dziw :roll:.....nie widziałaś miny mojego TZta jak o 23 oznajmiłam że następnego dnia o 8 rano jedziemy do Zabrza po psa :roll:.......a jeszcze fajniejsza była jego mina :diabloti:....Magda widziała :eviltong:, jak oznajmilyśmy mu na miejscu :evil_lol:, ze my go będziemy dopiero tam szukać :roflt: a on myślał ze my go jedziemy odebrać tylko ....no cóż ale taki nieświadomy był spokojniejszy i szczęśliwszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... nie no teraz mam nadzieje już nie bedziemy się uganiać z Qdłatym ;) Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja']ty się nam nie dziw :roll:.....nie widziałaś miny mojego TZta jak o 23 oznajmiłam że następnego dnia o 8 rano jedziemy do Zabrza po psa :roll:.......a jeszcze fajniejsza była jego mina :diabloti:....Magda widziała :eviltong:, jak oznajmilyśmy mu na miejscu :evil_lol:, ze my go będziemy dopiero tam szukać :roflt: a on myślał ze my go jedziemy odebrać tylko ....no cóż ale taki nieświadomy był spokojniejszy i szczęśliwszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... nie no teraz mam nadzieje już nie bedziemy się uganiać z Qdłatym ;) i nie słyszałaś komentarzy małża Alicji :roll: w życiu mi jeszcze nikt tak nie nawrzucał... :diabloti: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No więc tak mam 19 lat. Chodzę do liceum zaocznego. Mam jednego swojego starszego psa, którego przygarnęłam z ulicy prawie 8 lat temu. Poza tym przebywa u mnie obecnie suczka na tymczasie, dość nieufna i niezbyt skora do kontaktu z ludźmi ale nad tym cały czas pracujemy. Kurcze nie umiem pisać o sobie :oops:. Obecnie mieszkam jeszcze z mamą ale mam w planach w najbliższym czasie przenieść się już na swoje. Kiedy weszłam na ten wątek i Go zobaczyłam powiedziałam sobie że muszę coś zrobić, że muszę mu w jakiś sposób pomóc. Gnębiło mnie to strasznie w końcu powiedziałam to pani Kasi (jedna z założycielek naszego Stowarzyszenia ) Ona powiedziała że nie ma sprawy że jeśli tylko będę pewna żeby po niego jechać to pojedziemy. Bo i tak w najbliższym czasie i tak wybierają się w okolice Zawoji. Qudłaty zaraz po przyjeździe do mnie zostanie wykastrowany. Chcę z nim pracować najpewniej PT i agility(jeśli tylko to polubi) a jeśli dobrze nam pójdzie to spróbujemy się też w innych dyscyplinach. Jestem osobą aktywną lubię jeździć na rowerze a że moja Funia się powoli starzeje i już serducho nie takie jak powinno to nie ma kto mi dotrzymywać towarzystwa na rowerze. Jednym słowem chcę z nim pracować bo już na zdjęciach widzę że drzemie w nim ogromny potencjał który trzeba tylko odpowiednio ukierunkować. Na razie wstępnie przyjmuję że będzie On u mnie na DT ale jeśli się przeprowadzę w najbliższym czasie to zostaje u mnie na DS. A przynajmniej takie jest moje marzenie. Kurcze nie wiem już co pisać :roll: To może teraz jakieś pytania?? :razz: Quote
Recommended Posts