Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='clockwork']i nie słyszałaś komentarzy małża Alicji :roll: w życiu mi jeszcze nikt tak nie nawrzucał... :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
sacred PIRANHA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 zdradzcie ten komentarz malża...pliiiiis:) Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 ja nie mam więcej pytań :loveu::loveu: aaa jedno.... czy mogłabyś sie wyprowadzić.... do Jastrzębia :roll::roll: bede za nim tęsknić :placz::placz: a czy jest szansa że jeżeli nie wyprowadzisz się w najbliższym czasie od mamy... że Qdłaty zostanie i tak u Ciebie na stałę??? czy w tym wypadku tylko DT???? agility, PT powinien polubić... jak już pisałyśmy potrafi się skupić na człowieku, jeżeli w zamian dostaje choćby mizianko :loveu: to wulkan energii- dobrze mu zrobi wszystko, gdziekolwiek mógły ją spalić- wtedy tez siądzie na doopce, nie będzie tak szalał. :evil_lol::evil_lol: ino jedno "ale" ma kto mi dotrzymywać towarzystwa na rowerze on nie umie jeździć na rowerze :eviltong::eviltong::cool1: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='clockwork']ja nie mam więcej pytań :loveu::loveu: aaa jedno.... czy mogłabyś sie wyprowadzić.... do Jastrzębia :roll::roll: bede za nim tęsknić :placz::placz: a czy jest szansa że jeżeli nie wyprowadzisz się w najbliższym czasie od mamy... że Qdłaty zostanie i tak u Ciebie na stałę??? czy w tym wypadku tylko DT???? agility, PT powinien polubić... jak już pisałyśmy potrafi się skupić na człowieku, jeżeli w zamian dostaje choćby mizianko :loveu: to wulkan energii- dobrze mu zrobi wszystko, gdziekolwiek mógły ją spalić- wtedy tez siądzie na doopce, nie będzie tak szalał. :evil_lol::evil_lol: ino jedno "ale" on nie umie jeździć na rowerze :eviltong::eviltong::cool1: To może Wy wprowadźcie się do Tbq :razz: Sądząc po tym jak Go pokachałam zostanie nawet wtedy :loveu: Ale mama tego jeszcze nie wie :evil_lol: Po prostu ma charakter typowego owczarka :loveu: Dlatego wiem że praca z Nim będzie czystą przyjemnością :) A co do rowerka.. kupie mu koszyk :diabloti: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Niki-lidka']zdradzcie ten komentarz malża...pliiiiis:) :-x czy Wy kur piiiiiiiiiiiiii jesteście poje piiiiiiiiiiiiii jedziemy taki kawał drogi piiiiiiiiiiii żeby przeszukać miasto??? :crazyeye: metr po metrze???? jesteście tak głupie piiiiiiiiiiiiiii na punkcie tego psa piiiiiiiiiiiiiiiii że brak słów..... drugich taich idiotek nie ma chyba ... piiiiiiiiiiiiiiiiiii kupcie se chałpe piiiiiiiiiiiiiiii i poświęćcie sie tym psom po całości ......... piiiiiiii nooooo nie wytrzymam z Wami ....... pi mniej więcej... nie pamiętam czy piiiiiiiiiii było więcej czy mniej :roll::oops: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Luzia&Funia']To może Wy wprowadźcie się do Tbq :razz: Sądząc po tym jak Go pokachałam zostanie nawet wtedy :loveu: Ale mama tego jeszcze nie wie :evil_lol: Po prostu ma charakter typowego owczarka :loveu: Dlatego wiem że praca z Nim będzie czystą przyjemnością :) A co do rowerka.. kupie mu koszyk :diabloti: dobra ... jade na dt z Tobą :roll::cool1: do Ciebie :cool1: mama też się nim zauroczy - zobaczysz :loveu: pamiętaj o goglach na rower :cool1: ja go naprawde pokochałam :placz::placz::placz: że on nie pozostał tą suczką którą był na początku :placz::placz: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Luzia&Funia']To może Wy wprowadźcie się do Tbq :razz: Sądząc po tym jak Go pokachałam zostanie nawet wtedy :loveu: Ale mama tego jeszcze nie wie :evil_lol: Po prostu ma charakter typowego owczarka :loveu: A co do rowerka.. kupie mu koszyk :diabloti: :placz::placz::placz:koszyk z zakupami każesz mu nosić .......oj niedobra kobieta z ciebie :shake: jeszcze tylko to ...kastracja na cito :razz::razz:bo ta mała qdłata istotka potrafi znaczyć teren ....rozmawiałam z kimś kto się problemu pozbył po kastracji psiaka ...ale to zresztą już wiesz ;) Quote
agaciaaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alu jakiego Ty masz milusiego męża :loveu::loveu::evil_lol: Ale tu wieści :multi: już moge sie cieszyć, czy jeszcze poczekać? :lol: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:koszyk z zakupami każesz mu nosić .......oj niedobra kobieta z ciebie :shake: jeszcze tylko to ...kastracja na cito :razz::razz:bo ta mała qdłata istotka potrafi znaczyć teren ....rozmawiałam z kimś kto się problemu pozbył po kastracji psiaka ...ale to zresztą już wiesz ;) znaczenie terenu może być też nawykiem ze schronu- tam robił pod siebie..... mus uświadomić mu do czego służą spacerki i nauczyć go znaczenia słowa NIE! u weta podniósł nogę..... a mój przesympatyczny jakże kobiecy głosik i szeptane :roll:słowo NIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! podziałało :roll: ale kastracja na 100% ;) Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='clockwork'] :-x czy Wy kur piiiiiiiiiiiiii jesteście poje piiiiiiiiiiiiii jedziemy taki kawał drogi piiiiiiiiiiii żeby przeszukać miasto??? :crazyeye: metr po metrze???? jesteście tak głupie piiiiiiiiiiiiiii na punkcie tego psa piiiiiiiiiiiiiiiii że brak słów..... drugich taich idiotek nie ma chyba ... piiiiiiiiiiiiiiiiiii kupcie se chałpe piiiiiiiiiiiiiiii i poświęćcie sie tym psom po całości ......... piiiiiiii nooooo nie wytrzymam z Wami ....... pi mniej więcej... nie pamiętam czy piiiiiiiiiii było więcej czy mniej :roll::oops: :roll:...mniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a on cholera nie mógł nam pomóc bo miał ino 1 oko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... i jak mnie wyrzuci z domu to mnie Magda na DT zabiera :razz::razz:ale póki co to TZ nadal służy transpotrem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc chyba mu już przeszło :eviltong: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja']:roll:...mniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a on cholera nie mógł nam pomóc bo miał ino 1 oko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... i jak mnie wyrzuci z domu to mnie Magda na DT zabiera :razz::razz:ale póki co to TZ nadal służy transpotrem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc chyba mu już przeszło :eviltong: :hmmmm: to czym on zastępował to piiiiiiiiiii..... bo na mój chłopski rozum pasowałoby tam ze 3x tyle :evil_lol::evil_lol: aaa to może mój tak skomentował :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='agaciaaa']Alu jakiego Ty masz milusiego męża :loveu::loveu::evil_lol: Ale tu wieści :multi: już moge sie cieszyć, czy jeszcze poczekać? :lol: :roll::oops:...ja go i tak podziwiam , ze nam porządnej reprymendy nie dał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ale w sumie w ciągu 2 dni tak zwiedził Śląsk jak mało kto ...jeszcze na emeryturze przewodniki będzie pisał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 czy ja coś mówiłam że kończe z psami??? :roll::oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110579 :mdleje: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='clockwork'] dobra ... jade na dt z Tobą :roll::cool1: do Ciebie :cool1: mama też się nim zauroczy - zobaczysz :loveu: pamiętaj o goglach na rower :cool1: ja go naprawde pokochałam :placz::placz::placz: że on nie pozostał tą suczką którą był na początku :placz::placz: i o kasku :roll: bo Nasz Ci On :oops::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 nie no to fajny komentarz...ja slyszalam podobne:) teraz juz nie slysze bo zostalam dla mojego dobra wspanialomyslnie opuszczona... ale to nie z powodu psow, wiec nie obawiajcie sie ze Was to spotka hihihi Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:koszyk z zakupami każesz mu nosić .......oj niedobra kobieta z ciebie :shake: jeszcze tylko to ...kastracja na cito :razz::razz:bo ta mała qdłata istotka potrafi znaczyć teren ....rozmawiałam z kimś kto się problemu pozbył po kastracji psiaka ...ale to zresztą już wiesz ;) Żeby tylko koszyk :eviltong: :diabloti: Wiem wiem pies jak przyjedzie do nas to jak najszybciej będzie kastrowany :razz: Najpierw za pieniądze stowarzyszenia potem postaram sie im zwrócić koszty :) [quote name='clockwork'] znaczenie terenu może być też nawykiem ze schronu- tam robił pod siebie..... mus uświadomić mu do czego służą spacerki i nauczyć go znaczenia słowa NIE! u weta podniósł nogę..... a mój przesympatyczny jakże kobiecy głosik i szeptane :roll:słowo NIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! podziałało :roll: ale kastracja na 100% ;) Wszystko jest kwestią nauczenia go odpowiednich zachowań, damy radę :loveu: Quote
agbar Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ukradlo mi posta:mad:nie bede sie powtarzac...te co mnie znaja wiedza co mysle:grins: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='agbar']Ukradlo mi posta:mad:nie bede sie powtarzac...te co mnie znaja wiedza co mysle:grins: ja nie wiem :niewiem: powtórz sie :grins: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Niki-lidka']nie no to fajny komentarz...ja slyszalam podobne:) teraz juz nie slysze bo zostalam dla mojego dobra wspanialomyslnie opuszczona... ale to nie z powodu psow, wiec nie obawiajcie sie ze Was to spotka hihihi aaa jak dla Twojego dobra to oki ;) A tak se myśle co by Nasze TZ-ty bez nas zrobili ....przecie zanudzili by się na maxa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pogdać to se mogą ;).....a robią zupelnie co innego więc takimi komentami się nie przejmują , mając w pamieci akcję Rudego kota wyworzonego z zakładu TZta do Warszawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 no dla mojego dobra hehe najglupsza wymowka jaka slyszalam ehhh powinno mi byc teraz dobrze w takim razie nie? a co do qdlaczka...to ja juz sie nie moge doczekac fotek z jego domku...z nim uhahanym na trawce obok opiekuna/nki.... Quote
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Zostawic Was na godzinkę....Na jedna krótką godzinkę...i tyle nagadane :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Selket']Zostawic Was na godzinkę....Na jedna krótką godzinkę...i tyle nagadane :evil_lol: to ONE Quote
clockwork Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Luzia&Funia'] Wiem wiem pies jak przyjedzie do nas to jak najszybciej będzie kastrowany :razz: Najpierw za pieniądze stowarzyszenia potem postaram sie im zwrócić koszty :) Luzia... nasze bazarki jeszcze trwają.... w pierwszej kolejności pokryjemy koszty hoteliku... i w razie nadwyżki dołożymy do kastracji.... POSTY SIE PRZESTAWIAJĄ Quote
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='clockwork']to ONE Oj, no ja nie wiem...Ja i niebieskie literki widzialam:cool1: Quote
Recommended Posts