Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']i nie słyszałaś komentarzy małża Alicji :roll: w życiu mi jeszcze nikt tak nie nawrzucał... :diabloti:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie mam więcej pytań :loveu::loveu:

aaa jedno.... czy mogłabyś sie wyprowadzić.... do Jastrzębia :roll::roll:
bede za nim tęsknić :placz::placz:

a czy jest szansa że jeżeli nie wyprowadzisz się w najbliższym czasie od mamy... że Qdłaty zostanie i tak u Ciebie na stałę??? czy w tym wypadku tylko DT????

agility, PT powinien polubić... jak już pisałyśmy potrafi się skupić na człowieku, jeżeli w zamian dostaje choćby mizianko :loveu: to wulkan energii- dobrze mu zrobi wszystko, gdziekolwiek mógły ją spalić- wtedy tez siądzie na doopce, nie będzie tak szalał. :evil_lol::evil_lol:

ino jedno "ale"

ma kto mi dotrzymywać towarzystwa na rowerze

on nie umie jeździć na rowerze
:eviltong::eviltong::cool1:

Posted

[quote name='clockwork']ja nie mam więcej pytań :loveu::loveu:

aaa jedno.... czy mogłabyś sie wyprowadzić.... do Jastrzębia :roll::roll:
bede za nim tęsknić :placz::placz:

a czy jest szansa że jeżeli nie wyprowadzisz się w najbliższym czasie od mamy... że Qdłaty zostanie i tak u Ciebie na stałę??? czy w tym wypadku tylko DT????

agility, PT powinien polubić... jak już pisałyśmy potrafi się skupić na człowieku, jeżeli w zamian dostaje choćby mizianko :loveu: to wulkan energii- dobrze mu zrobi wszystko, gdziekolwiek mógły ją spalić- wtedy tez siądzie na doopce, nie będzie tak szalał. :evil_lol::evil_lol:

ino jedno "ale"

on nie umie jeździć na rowerze
:eviltong::eviltong::cool1:

To może Wy wprowadźcie się do Tbq :razz:

Sądząc po tym jak Go pokachałam zostanie nawet wtedy :loveu: Ale mama tego jeszcze nie wie :evil_lol:

Po prostu ma charakter typowego owczarka :loveu: Dlatego wiem że praca z Nim będzie czystą przyjemnością :)

A co do rowerka.. kupie mu koszyk :diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']zdradzcie ten komentarz malża...pliiiiis:)

:-x czy Wy kur piiiiiiiiiiiiii jesteście poje piiiiiiiiiiiiii jedziemy taki kawał drogi piiiiiiiiiiii żeby przeszukać miasto??? :crazyeye: metr po metrze???? jesteście tak głupie piiiiiiiiiiiiiii na punkcie tego psa piiiiiiiiiiiiiiiii że brak słów.....
drugich taich idiotek nie ma chyba ... piiiiiiiiiiiiiiiiiii
kupcie se chałpe piiiiiiiiiiiiiiii i poświęćcie sie tym psom po całości ......... piiiiiiii

nooooo nie wytrzymam z Wami .......

pi

mniej więcej... nie pamiętam czy piiiiiiiiiii było więcej czy mniej :roll::oops:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']To może Wy wprowadźcie się do Tbq :razz:

Sądząc po tym jak Go pokachałam zostanie nawet wtedy :loveu: Ale mama tego jeszcze nie wie :evil_lol:

Po prostu ma charakter typowego owczarka :loveu: Dlatego wiem że praca z Nim będzie czystą przyjemnością :)

dobra ... jade na dt z Tobą :roll::cool1: do Ciebie :cool1:
mama też się nim zauroczy - zobaczysz :loveu:

pamiętaj o goglach na rower :cool1:

ja go naprawde pokochałam :placz::placz::placz: że on nie pozostał tą suczką którą był na początku :placz::placz:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']To może Wy wprowadźcie się do Tbq :razz:

Sądząc po tym jak Go pokachałam zostanie nawet wtedy :loveu: Ale mama tego jeszcze nie wie :evil_lol: Po prostu ma charakter typowego owczarka :loveu:

:placz::placz::placz:koszyk z zakupami każesz mu nosić .......oj niedobra kobieta z ciebie :shake:

jeszcze tylko to ...kastracja na cito :razz::razz:bo ta mała qdłata istotka potrafi znaczyć teren ....rozmawiałam z kimś kto się problemu pozbył po kastracji psiaka ...ale to zresztą już wiesz ;)

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz:koszyk z zakupami każesz mu nosić .......oj niedobra kobieta z ciebie :shake:

jeszcze tylko to ...kastracja na cito :razz::razz:bo ta mała qdłata istotka potrafi znaczyć teren ....rozmawiałam z kimś kto się problemu pozbył po kastracji psiaka ...ale to zresztą już wiesz ;)

znaczenie terenu może być też nawykiem ze schronu- tam robił pod siebie..... mus uświadomić mu do czego służą spacerki i nauczyć go znaczenia słowa NIE!
u weta podniósł nogę..... a mój przesympatyczny jakże kobiecy głosik i szeptane :roll:słowo NIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! podziałało :roll:

ale kastracja na 100% ;)

Posted

[quote name='clockwork']
:-x czy Wy kur piiiiiiiiiiiiii jesteście poje piiiiiiiiiiiiii jedziemy taki kawał drogi piiiiiiiiiiii żeby przeszukać miasto??? :crazyeye: metr po metrze???? jesteście tak głupie piiiiiiiiiiiiiii na punkcie tego psa piiiiiiiiiiiiiiiii że brak słów.....
drugich taich idiotek nie ma chyba ... piiiiiiiiiiiiiiiiiii
kupcie se chałpe piiiiiiiiiiiiiiii i poświęćcie sie tym psom po całości ......... piiiiiiii

nooooo nie wytrzymam z Wami .......

pi

mniej więcej... nie pamiętam czy piiiiiiiiiii było więcej czy mniej :roll::oops:

:roll:...mniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a on cholera nie mógł nam pomóc bo miał ino 1 oko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....

i jak mnie wyrzuci z domu to mnie Magda na DT zabiera :razz::razz:ale póki co to TZ nadal służy transpotrem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc chyba mu już przeszło :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:...mniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a on cholera nie mógł nam pomóc bo miał ino 1 oko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....

i jak mnie wyrzuci z domu to mnie Magda na DT zabiera :razz::razz:ale póki co to TZ nadal służy transpotrem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc chyba mu już przeszło :eviltong:

:hmmmm: to czym on zastępował to piiiiiiiiiii..... bo na mój chłopski rozum pasowałoby tam ze 3x tyle :evil_lol::evil_lol:

aaa to może mój tak skomentował :roll::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Alu jakiego Ty masz milusiego męża :loveu::loveu::evil_lol:

Ale tu wieści :multi: już moge sie cieszyć, czy jeszcze poczekać? :lol:

:roll::oops:...ja go i tak podziwiam , ze nam porządnej reprymendy nie dał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ale w sumie w ciągu 2 dni tak zwiedził Śląsk jak mało kto ...jeszcze na emeryturze przewodniki będzie pisał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
dobra ... jade na dt z Tobą :roll::cool1: do Ciebie :cool1:
mama też się nim zauroczy - zobaczysz :loveu:

pamiętaj o goglach na rower :cool1:

ja go naprawde pokochałam :placz::placz::placz: że on nie pozostał tą suczką którą był na początku :placz::placz:

i o kasku :roll:

bo Nasz Ci On :oops::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz:koszyk z zakupami każesz mu nosić .......oj niedobra kobieta z ciebie :shake:

Żeby tylko koszyk :eviltong: :diabloti:

Wiem wiem pies jak przyjedzie do nas to jak najszybciej będzie kastrowany :razz:
Najpierw za pieniądze stowarzyszenia potem postaram sie im zwrócić koszty :)

[quote name='clockwork']
znaczenie terenu może być też nawykiem ze schronu- tam robił pod siebie..... mus uświadomić mu do czego służą spacerki i nauczyć go znaczenia słowa NIE!
u weta podniósł nogę..... a mój przesympatyczny jakże kobiecy głosik i szeptane :roll:słowo NIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! podziałało :roll:

ale kastracja na 100% ;)

Wszystko jest kwestią nauczenia go odpowiednich zachowań, damy radę :loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']nie no to fajny komentarz...ja slyszalam podobne:)
teraz juz nie slysze bo zostalam dla mojego dobra wspanialomyslnie opuszczona...
ale to nie z powodu psow, wiec nie obawiajcie sie ze Was to spotka hihihi

aaa jak dla Twojego dobra to oki ;)

A tak se myśle co by Nasze TZ-ty bez nas zrobili ....przecie zanudzili by się na maxa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pogdać to se mogą ;).....a robią zupelnie co innego więc takimi komentami się nie przejmują , mając w pamieci akcję Rudego kota wyworzonego z zakładu TZta do Warszawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no dla mojego dobra hehe
najglupsza wymowka jaka slyszalam ehhh powinno mi byc teraz dobrze w takim razie nie?
a co do qdlaczka...to ja juz sie nie moge doczekac fotek z jego domku...z nim uhahanym na trawce obok opiekuna/nki....

Posted

[quote name='Luzia&Funia']

Wiem wiem pies jak przyjedzie do nas to jak najszybciej będzie kastrowany :razz:
Najpierw za pieniądze stowarzyszenia potem postaram sie im zwrócić koszty :)

Luzia... nasze bazarki jeszcze trwają.... w pierwszej kolejności pokryjemy koszty hoteliku... i w razie nadwyżki dołożymy do kastracji....

POSTY SIE PRZESTAWIAJĄ