EVA2406 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Malagos :loveu:. W razie czego mogę pomóc, jako przystanek pośredni. Jeśli udałoby się Boryska przywieżć do Warszawy mogę Go odebrać i jakoś się dalej dogadamy. W piątek lub w sobotę ktoś będzie jechał w Twoje strony. Quote
Isabel Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jest domek:multi::multi::multi: Malagos, dzięki wielkie:loveu: Quote
desideratum Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='KWL']Oczom nie wierzę..[/quote] ... ja swoim też!!! :crazyeye: Czy to jest już pewne? Jejku.. ale się cieszę :multi: Malagos :loveu: Kotulku.. domek jednak Cię znalazł ;) :multi: Quote
Tweety Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 aby dopełnić formalności i a by nikt nie miał do nikogo pretensji zapytałam osoby, które poprosiły o pomoc Boryskowi czy wyrażają zgodę na przeprowadzkę Borysa. Otrzymałam ja i ... malagos - bardzo Ci dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lupe Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Komu działa edycja podpisu (ja czekam na pomoc moda), proszę wkleić sobie Boryska.... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108503"][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/3177/kotecekdg4.jpg[/IMG][/URL] Quote
kaja555 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Raczej DS, może by trzeba już ten tytuł zmienić? Quote
malagos Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Myslę, że Boryskowi bedzie dobrze u nas :oops: Nasze psy nie zwracaja uwagi na koty, wręcz je liża i przytulają, a koty ocieraja sie czekajac na posiłek o psie łapki. Chociaż te moje sunie to wielkości kota raczej, albo i mniejsze :cool3: Wiecie, cieszę się ;) Quote
malagos Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kochane kobiety, proszę o kilka informacji: czy trzeba jakoś specjalnie dbać o te łapki, czy ma ostatnie badanie krwi i moczu (chodzi o pracę nerek), co lubi jesć, czy lubi inne koty? EVA, dzieki za pomoc w drodze Boryska, moze sie przyda :kiss_2: Na innym wątku pisała Jo37, że kota, którego wezmę do siebie, ona mi przywiezie (Jo37 jest z Warszawy) :cool3:, przywiozła mi 2 lata temu właśnie Cześka, który tak niedawno odszedł... :placz: Aha, i jak z kuwetką? Zaprzyjaźnił sie zupełnie, czy na pół gwizdka? Quote
lupe Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Strasznie się ciesze, że koteczek ma dom.:multi::loveu: Quote
EVA2406 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cieszę się i z wielką radością odpinam zaraz banerek :lol:. Gdybym była potrzebna telefon mój masz. Quote
przyjaciel_koni Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='malagos']a moze ja wezmę Boryska? :oops: Umarł moj Czesiek, został syjam Maciuś i koteczka z Kielc od Fiony. No i 4 psy w domu. no i dom na wsi, z dużym ogrodem, ogrodzonym, ale drzwi na ogród w lecie często otwarte :cool1: Na poczatku koty nowoprzybyłe rezydują w łazience, właściwie pokoju kąpielowym i nie maja biedy. Kimusia jest od listopada i na dwór nie wychodzi na razie. Jedzonko zamawiam na Animalli i kupuję swieze mieso w sklepie. Wiec jeżeli to nie przeszkadza kotu , to.....[/quote] [B]Cioteczko Malagos - ogromnie Ci dziękuję !!!![/B] Dozgonnie wdzięczna jestem osobiście !!!! Borys farciarzu szykuj się !!!! Pakuj cokolwiek i w drogę !!!! [B]PIlnie teraz Boryskowi transport potrzebny !!![/B] Przepraszam za niebytność - mam problemy z Dogo !!! Nie wiem dlaczego pokazują mi się od dwóch dni czyste strony... Sporadycznie wskakiwało na kilka sekund... potem znikało... Próbowałam też innych komp., ale nie wchodziło. Teraz pierwszy raz jest dłużej i aż się boję, że znowu mi zerwie połączenie... Koszmarny to jednak problem, ten brak łączności... Quote
Tweety Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Malagos, jeszcze raz wielkie dzięki :loveu: Badania wszystkie aktualne i wzorcowe, głównie kuwetkuje ale czasem jeszcze zdarza mu sie wpadka. Je różne rzeczy, nie grymasi. Mieszkał z 7 innych kotów więc tu nie ma problemu, nie znam jego podejścia do psów. Jednak jest co raz bardziej wkurzony klatką i musi być stamtąd jak najszybciej zabrany. W niedzielę, chyba, mąż tej pani, która poprosiła o zajęcie się kotem, jedzie do Białobrzegów (pod Radomiem) może tam dowieźć Boryska. Quote
rozi Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A nie mógłby w sobotę? Ja mam w sobotę trochę czasu, mogłabym pojechać do Białobrzegów i przywieźć Boryska do Warszawy. Quote
Tweety Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Zadzwoniła dzisiaj ta p. Lucyna, jej mąż zawiezie Boryska w poniedziałek do Warszawy ale ma prośbę aby ktoś umówił się z nim pod Warszawą aby nie musiał w nią wjeżdżać. Borys będzie w kontenerku i tutaj też prośba, gdyby ktoś obierający Boryska mial swój i go przepakował w samochodzie (zamkniętym!) a pan by przywiózł mój z powrotem. No, kochani, mamy kilka dni na zorganizowanie się tylko, że to długi weekend to mało kto będzie siedział przy kompie pewno, więc ustalmy jak najszybciej, proszę Quote
malagos Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Aż sie ucieszyłam na poczatku widzac "Białobrzegi,' bo po "mojej " stronie Warszawy też są Białobrzegi i stad mogłabym go odebrać osobiście :roll: Ale nie tracę nadziei. Wszystkie moje koty izoluję na poczatku od psów, wszystkie sie bały, nawet tego piskliwego szczekania ratlerka, a po pewnym czasie jedzą z jednej miski ;) Quote
malagos Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ale, ale, może ktoś z Warszawy bedzie jechał w moim kierunku, Ostrołęka, Różan, Rzewnie, Przasnysz, Maków, Ciechanów? Tam mogę odebrać "przesyłkę". Quote
desideratum Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='malagos'] Wiecie, cieszę się ;)[/quote] a jak my się cieszymy.. :multi: kamień spadł mi z serca... :loveu: Quote
malagos Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 nikt nie bedzie jechał wcześniej, w weekend do Warszawy? Quote
Tweety Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 nic nie wiem na ten temat, a na transportowym ktoś sprawdzał? Quote
malagos Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 dałam info na transportowym na dogo, kto da na miau? Dałam też na miau. Quote
basia0607 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 U Malagos jest dom najlepszy pod słońcem !!! Wiem co mówię ! Jej mąż jest wetem zadba o kota jak najlepiej. Quote
Recommended Posts