Negri_2008 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 anouk92 napisał(a): mimo że pogoda taka sobie i mało ludzi udało się uzbierać 1020 zł.:lol: Myślę że to i tak bardzo dobrze. To bardzo dobry wynik:multi:. Super :loveu: Fantów też przybyło w fantastycznym tempie. Dogo rules :evil_lol: Do zobaczenia w przyszłym roku ;) Quote
anouk92 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 EVA2406 napisał(a):Aniu, zapomniałaś napisać, że jeszcze odwiedziła nas Marfi, dzięki której mieliśmy dużo więcej fantów. Ojej strasznie przepraszam:oops:-Marfi :loveu:oczywiście OGROMNE podziękowania:loveu: Quote
malagos Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Bardzo sie cieszę, że Was poznałam :p Marfi, temat fretek - niestety - aktualny :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Abra poprosiła mnie o sprawdzenie czegoś na tym watku (bo ma teraz przyjemność być w rozjazdach ;)). korzystam z okazji i ponieważ to wątek warszawski i okoliczny, to wrzucam tu pilny apel. miałam telefon w tej sprawie dziś z rana, obdzwaniam i PWuję lokalnie dogomaniaczki,a le na razie nie mam farta. asprawa jest taka, że sąsiedzi z bloku obok biją sunię (tzn tylko facet, on bije tez i swoją żonę). wczoraj sunia tak wyła, że sąsiedzi wezwali policję, ale w międzyczasie ludzie z nią wyszli i policja nie miała jak działać. dziś toz po 19.00 będzie suczkę odbierał (wezwany przez kocią karmicielkę), ale moga sunię tylko odwieźć na paluch. pilnie tymczas dla małej! ona jest w kiepskim stanie psychicznym, choć łatwo "nawracalna" na zaufanie, bo ją ciągnie do człowieka. jest b. szczupła (wręcz chuda), do kolan, gładkowłosa, beżowo bura, taki typikal kundelek, ale ma fajne proporcje i grację. przygarnęli ją ci ludzie jakieś 3 miesiące temu, być może z palucha własnie, ale tak tylko podejrzewam. ja wyjeżdżam dziś o 17 na zamojszczyznę i wracam w sobote wieczorem, mogę tylko na telefony (507 47 62 39). rozgłaszam temat bezwątkowo, bo nie ma czasu, a i zdjęć nie mam. pomyślcie, może będziecie mieć jakis pomysł. sunia całe dnie lata samopas, wczoraj moja karmicielka kotów ją karmiła, a jak ją zaprowadziła do właścicieli, to sunia schowała sie za nią skulona ze strachu. biedne, drobne dziecko. plisss, pomysły! Quote
elainfo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Myślę ,że fotek będzie więcej.. niebawem na wątku;-)))Tylko musza sie dziewczyny z nimi obrobić. Coprawda rok temu piknik był bardziej dla nas" dochodowy" ale tym razem też nie było żle. po 10 godzinach stania przy stoisku nogi nam niepowiem gdzie wchodziły..;-) ale jak zwykle było miło..dziekujemy Malgos, Evie, Zmysłowi, Anouk wraz z jej drugą połową, i wszystkim ,którzy ofiarowali fanty...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kora Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Oj dziewczynki i chlopaki, jak mogliscie mi nie przypomniec o festynie, tyle fajnych fantow mialam:placz:! Quote
EVA2406 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kora napisał(a):Oj dziewczynki i chlopaki, jak mogliscie mi nie przypomniec o festynie, tyle fajnych fantow mialam:placz:! Pomyslałam o Tobie, ale nie bardzo śmiałam sie upominać. Ale jak coś to możemy wziąć na bazarki na różne biedaki, a jest ich chyba coraz więcej :-(, a my mamy coraz mniej kasy :-( Quote
Kora Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jak sie spotkamy to pogadamy :mad:;), mam nawet niezly rower ze wszystkimi bajerkami do oddania i podeslij mi linki do Waszych bazarkow. Quote
fona Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 a jaki rower/ Lulka chciala kupic rower, ale holendra Quote
Kora Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A jaki to jest holender:roll: to jest meski rower ale mocno kolorowy lekki moj brat łaskawca dal mowiac ze na psiaki ma rozne bajery zrobie zdjecie tylko gdzie je wstawic skoro nie ma dzialu z ofertami:roll:. Quote
fona Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Holender to taka damka, z duzymi kolami. Po prostu zrób aukcję, na pewno bedą chętni. Quote
malagos Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 To moze ja sie przygadam o jakieś fanty na Dozynki gminne pod koniec sierpnia u nas na wsi, byśmy też zrobili loterę na jedno ze schronisk :oops: Quote
fona Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 malagos napisał(a):To moze ja sie przygadam o jakieś fanty na Dozynki gminne pod koniec sierpnia u nas na wsi, byśmy też zrobili loterę na jedno ze schronisk :oops: Fajnie, zbieramy dalej! Quote
tomcug Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Zmysł'] http://images45.fotosik.pl/139/1e44b341d5883b8cmed.jpg Zmysł, ale dawkujesz nam te fotki. :evil_lol: Będą jeszcze? Quote
Zmysł Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 zapraszam na pierwszy bazarek z fantów pozostałych po festynie: http://www.dogomania.pl/forum/f99/okulary-przeciwsloneczne-na-karme-dla-psiakow-z-zielonki-do-22-06-godz-18-00-a-139590/#post12428649 Quote
Zmysł Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 I bazarek z fantów, które pozostały: http://www.dogomania.pl/forum/f99/okulary-przeciwsloneczne-na-karme-dla-psiakow-z-zielonki-do-22-06-godz-18-00-a-139590/#post12428649 Quote
malagos Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja tylko dodam, ze to nie my w tych białych szlafroczkach, ale miejscowa latorośl markowska :evil_lol: Quote
Recommended Posts