Jump to content
Dogomania

Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

anouk92 napisał(a):
mimo że pogoda taka sobie i mało ludzi udało się uzbierać 1020 zł.:lol:
Myślę że to i tak bardzo dobrze.

To bardzo dobry wynik:multi:. Super :loveu:
Fantów też przybyło w fantastycznym tempie. Dogo rules :evil_lol:

Do zobaczenia w przyszłym roku ;)

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Aniu, zapomniałaś napisać, że jeszcze odwiedziła nas Marfi, dzięki której mieliśmy dużo więcej fantów.

Ojej strasznie przepraszam:oops:-Marfi :loveu:oczywiście OGROMNE podziękowania:loveu:

Posted

Abra poprosiła mnie o sprawdzenie czegoś na tym watku (bo ma teraz przyjemność być w rozjazdach ;)). korzystam z okazji i ponieważ to wątek warszawski i okoliczny, to wrzucam tu pilny apel. miałam telefon w tej sprawie dziś z rana, obdzwaniam i PWuję lokalnie dogomaniaczki,a le na razie nie mam farta. asprawa jest taka, że sąsiedzi z bloku obok biją sunię (tzn tylko facet, on bije tez i swoją żonę). wczoraj sunia tak wyła, że sąsiedzi wezwali policję, ale w międzyczasie ludzie z nią wyszli i policja nie miała jak działać. dziś toz po 19.00 będzie suczkę odbierał (wezwany przez kocią karmicielkę), ale moga sunię tylko odwieźć na paluch. pilnie tymczas dla małej! ona jest w kiepskim stanie psychicznym, choć łatwo "nawracalna" na zaufanie, bo ją ciągnie do człowieka. jest b. szczupła (wręcz chuda), do kolan, gładkowłosa, beżowo bura, taki typikal kundelek, ale ma fajne proporcje i grację. przygarnęli ją ci ludzie jakieś 3 miesiące temu, być może z palucha własnie, ale tak tylko podejrzewam. ja wyjeżdżam dziś o 17 na zamojszczyznę i wracam w sobote wieczorem, mogę tylko na telefony (507 47 62 39). rozgłaszam temat bezwątkowo, bo nie ma czasu, a i zdjęć nie mam.
pomyślcie, może będziecie mieć jakis pomysł.
sunia całe dnie lata samopas, wczoraj moja karmicielka kotów ją karmiła, a jak ją zaprowadziła do właścicieli, to sunia schowała sie za nią skulona ze strachu. biedne, drobne dziecko.

plisss, pomysły!

Posted

Myślę ,że fotek będzie więcej.. niebawem na wątku;-)))Tylko musza sie dziewczyny z nimi obrobić.

Coprawda rok temu piknik był bardziej dla nas" dochodowy" ale tym razem też nie było żle.
po 10 godzinach stania przy stoisku nogi nam niepowiem gdzie wchodziły..;-) ale jak zwykle było miło..dziekujemy Malgos, Evie, Zmysłowi, Anouk wraz z jej drugą połową, i wszystkim ,którzy ofiarowali fanty...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kora napisał(a):
Oj dziewczynki i chlopaki, jak mogliscie mi nie przypomniec o festynie, tyle fajnych fantow mialam:placz:!

Pomyslałam o Tobie, ale nie bardzo śmiałam sie upominać.
Ale jak coś to możemy wziąć na bazarki na różne biedaki, a jest ich chyba coraz więcej :-(, a my mamy coraz mniej kasy :-(

Posted

Jak sie spotkamy to pogadamy :mad:;), mam nawet niezly rower ze wszystkimi bajerkami do oddania i podeslij mi linki do Waszych bazarkow.

Posted

A jaki to jest holender:roll: to jest meski rower ale mocno kolorowy lekki moj brat łaskawca dal mowiac ze na psiaki ma rozne bajery zrobie zdjecie tylko gdzie je wstawic skoro nie ma dzialu z ofertami:roll:.

Posted

To moze ja sie przygadam o jakieś fanty na Dozynki gminne pod koniec sierpnia u nas na wsi, byśmy też zrobili loterę na jedno ze schronisk :oops:

Posted

malagos napisał(a):
To moze ja sie przygadam o jakieś fanty na Dozynki gminne pod koniec sierpnia u nas na wsi, byśmy też zrobili loterę na jedno ze schronisk :oops:

Fajnie, zbieramy dalej!