Jump to content
Dogomania

Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

Ja też się nie wyrabiam ze wszystkim :shake:.
A poza tym, to boje się, że w sobotę będzie kiepsko, bo pogodę zapowiadają deszczową to i ludzi pewnie nie będzie :razz:

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Kto będzie jutro na 100%?

Eva możesz proszę jeszcze raz podać dokładny adres na jutro.

Marki Struga ul. Wczasowa 5 Zespół Szkół Nr 2
Jak będzie padało mamy miejsce w budynku.
Tyle, że jak bedzie brzydka pogoda nie będzie dużo ludzi :shake:

Posted

No i już po dzisiejszym festynie. Było super, dzieciaki szalały i nie oszczędzały pieniążków:evil_lol:.

Udało się uzbierać 1450 zł.

Dziękujemy wszystkim darczyńcom fantów.:loveu:

Ciotka Eva i Negri były dzielne do końca.
Później będą fotki.

Ale pojawił nam się problem - nie mamy prawie nic na przyszło tygodniowy festyn. Wypstrykałyśmy się prawie ze wszystkiego, zostały same resztki:shake:.

Ponownie prosimy o pomoc - czy ktoś ma jeszcze jakieś fanty na zbyciu?
Maskotki, gadżety reklamowe etc....
Będzie trochę biednie w przyszłym tygodniu a jest to dużo większy festyn niż ten dzisiejszy. Będziemy OGROMNIE wdzięczni za nowe fanty:oops:

A no i zapraszamy dogomianiaków w przyszłym tygodniu bo dziś nas nikt nie odwiedził:shake:

Posted

Fona :loveu:, Wujek Zmysł się do Ciebie wybiera, obiecał ;).

Ja przewaliłam dzisiaj pół domu i trochę różności wygrzebałam. Jutro zrobię to samo w drugiej połowie :evil_lol:.

Trwają rozmowy z Cioteczką Malagos :loveu:, która wybiera się do nas w przyszłym tygodniu i też obiecała trochę fantów.

Również Abrakadabra :loveu:, której DZIĘKUJEMY za super gadżety na dzisiejszy festyn, obiecała wesprzeć nas również za tydzeń.

Kto jeszcze pomoże? Każdy drobiazg to 5 zł na karmę dla biedaków.
Prosimy :modla:

Posted

malagos napisał(a):
No i chyba nie będzie wyjścia, trza przyjechać :eviltong:

Tak, tak, tak :multi::multi::multi: :lol::lol::lol:

Dziekuję już z góry za pomoc :loveu:

Ja też już ze trzy reklamowki wygrzebałam w domu ;)

Posted

I my też szukamy. Dzis na festynie w sąsiedniej gminie (wizytował tę imprezę prezydent Kaczyński :crazyeye: ) dziadowałam po stoiskach o gadżety, ale niektóre były wyborcze- kubki, długopisy z nazwiskiem kandydata, to nie brałam :cool1:
Ale Aga ma kilka maskotek, kilka par kolczyków, jakąś biżyterię, bransoletki itp. Jeszcze podpuszczę siostrę, powie w Instytucie, może coś jej koleżanki dadzą.
No i chyba nie będzie wyjścia, trza przyjechać :eviltong:

Posted

mtf zalesie napisał(a):
jesli chcecie dlugopisy i bloczki do pisania firmowe to moge dac.w w-wie bede w niedziele to pewnie za pozno

Wszystko się przyda, dziękujemy.
Niestety w niedzielę bedzie już po zawodach. Festyn jest w sobotę, a wcześniej musimy mieć fanty, żeby przygotować losy.
A możesz to jutro wysłać priorytetem?

Posted

Przyłączam się do prośby o fanty
:modla::modla::modla:

One idą na loterii jak woda. Dzieciaki losują po kilka razy i kupują losy dotąd aż nie upolują tego co tam sobie który upatrzył. :evil_lol:
Przy naszym stoisku momentami był tłok ;) i loteria trwała do ostatniej chwili.
Dwa razy rozpakowywałyśmy resztki, żeby jeszcze jakiś spóźnialski zalosował.
Było super a będzie jeszcze suprzej, jak za te pieniądze kupimy karmę dla piesów :loveu:

Foty wieczorem ;)

Posted

Super to ujęłaś Negrusiu :loveu:.

Już wiem, że trochę fantów będzie, bo Cioteczka Malagos wybiera się do nas osobiście z fantami, Cioteczka Tomcug juz paczuszkę wysyła i ja też coś jeszcze wymyślę. A poza tym Fona też coś ma i Wujek Zmysł obiecał pomysleć ;). I oczywiście niezawodna Abrakadabra :loveu: też obiecała wsparcie.
Kto jeszcze zrobi remanent w domowych zakamarkach?

Posted

Teraz beda tylko dzieci? Rzucilam okiem,te fanty, które sa u mnie, sa takie pol na pol albo nawet wiekszosc dla doroslych.

A kalendarze Mojego Psa jeszcze macie i filmy Bobby?

Posted

fona napisał(a):
Teraz beda tylko dzieci? Rzucilam okiem,te fanty, które sa u mnie, sa takie pol na pol albo nawet wiekszosc dla doroslych.

A kalendarze Mojego Psa jeszcze macie i filmy Bobby?

Dorośli też będą.
Filmów już nie ma, a kalendarzy jeszcze trochę jest, ale nie wiem ile, bo one u Ani są składowane ;)

Posted

[quote name='mtf zalesie']moge podrzucic gdzies na pulawska-wysylka nie ma sensu 5x przekracza wartosc tego-najwyzej poczekaja do nastepnego razu.moze podajcie jakis kontakt w warszawie gdzie zawsze mozna zostawic

Zapytamy Zmysła, może gdzieś w tych okolicach będzie w tym tygodniu. Ja byłam dzisiaj.

Informacja dla Cioteczki Malagos :loveu: i innych chętnych oczywiście też.

Festyn " Przystań Marki" odbędzie się w sobotę 6 czerwca 2009r. w Parku Miejskim Marki ul. Piłsudskiego 96 w godz. 13.00 - 23.00. Jest to przy Zespole Szkół Nr 1 w tzw. Pałacyku.

My będziemy ok 12, aby mieć czas na rozstawienie stoiska.
O 23 będzie pokaz sztucznych ogni.