EVA2406 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ja też się nie wyrabiam ze wszystkim :shake:. A poza tym, to boje się, że w sobotę będzie kiepsko, bo pogodę zapowiadają deszczową to i ludzi pewnie nie będzie :razz: Quote
Zmysł Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 fona napisał(a):Ok, bede sie przypominac mam nadzieje, ze nie zostana u mnie... ja odbiorę w następnym tygodniu Quote
anouk92 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Kto będzie jutro na 100%? Eva możesz proszę jeszcze raz podać dokładny adres na jutro. Quote
EVA2406 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 anouk92 napisał(a):Kto będzie jutro na 100%? Eva możesz proszę jeszcze raz podać dokładny adres na jutro. Marki Struga ul. Wczasowa 5 Zespół Szkół Nr 2 Jak będzie padało mamy miejsce w budynku. Tyle, że jak bedzie brzydka pogoda nie będzie dużo ludzi :shake: Quote
anouk92 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 No i już po dzisiejszym festynie. Było super, dzieciaki szalały i nie oszczędzały pieniążków:evil_lol:. Udało się uzbierać 1450 zł. Dziękujemy wszystkim darczyńcom fantów.:loveu: Ciotka Eva i Negri były dzielne do końca. Później będą fotki. Ale pojawił nam się problem - nie mamy prawie nic na przyszło tygodniowy festyn. Wypstrykałyśmy się prawie ze wszystkiego, zostały same resztki:shake:. Ponownie prosimy o pomoc - czy ktoś ma jeszcze jakieś fanty na zbyciu? Maskotki, gadżety reklamowe etc.... Będzie trochę biednie w przyszłym tygodniu a jest to dużo większy festyn niż ten dzisiejszy. Będziemy OGROMNIE wdzięczni za nowe fanty:oops: A no i zapraszamy dogomianiaków w przyszłym tygodniu bo dziś nas nikt nie odwiedził:shake: Quote
fona Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 no, kurde, ja mam fanty ha, teraz to na pewno ktos po nie przyjedzie :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Fona :loveu:, Wujek Zmysł się do Ciebie wybiera, obiecał ;). Ja przewaliłam dzisiaj pół domu i trochę różności wygrzebałam. Jutro zrobię to samo w drugiej połowie :evil_lol:. Trwają rozmowy z Cioteczką Malagos :loveu:, która wybiera się do nas w przyszłym tygodniu i też obiecała trochę fantów. Również Abrakadabra :loveu:, której DZIĘKUJEMY za super gadżety na dzisiejszy festyn, obiecała wesprzeć nas również za tydzeń. Kto jeszcze pomoże? Każdy drobiazg to 5 zł na karmę dla biedaków. Prosimy :modla: Quote
EVA2406 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 malagos napisał(a):No i chyba nie będzie wyjścia, trza przyjechać :eviltong: Tak, tak, tak :multi::multi::multi: :lol::lol::lol: Dziekuję już z góry za pomoc :loveu: Ja też już ze trzy reklamowki wygrzebałam w domu ;) Quote
malagos Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 I my też szukamy. Dzis na festynie w sąsiedniej gminie (wizytował tę imprezę prezydent Kaczyński :crazyeye: ) dziadowałam po stoiskach o gadżety, ale niektóre były wyborcze- kubki, długopisy z nazwiskiem kandydata, to nie brałam :cool1: Ale Aga ma kilka maskotek, kilka par kolczyków, jakąś biżyterię, bransoletki itp. Jeszcze podpuszczę siostrę, powie w Instytucie, może coś jej koleżanki dadzą. No i chyba nie będzie wyjścia, trza przyjechać :eviltong: Quote
mtf zalesie Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 jesli chcecie dlugopisy i bloczki do pisania firmowe to moge dac.w w-wie bede w niedziele to pewnie za pozno Quote
EVA2406 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 mtf zalesie napisał(a):jesli chcecie dlugopisy i bloczki do pisania firmowe to moge dac.w w-wie bede w niedziele to pewnie za pozno Wszystko się przyda, dziękujemy. Niestety w niedzielę bedzie już po zawodach. Festyn jest w sobotę, a wcześniej musimy mieć fanty, żeby przygotować losy. A możesz to jutro wysłać priorytetem? Quote
Negri_2008 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Przyłączam się do prośby o fanty :modla::modla::modla: One idą na loterii jak woda. Dzieciaki losują po kilka razy i kupują losy dotąd aż nie upolują tego co tam sobie który upatrzył. :evil_lol: Przy naszym stoisku momentami był tłok ;) i loteria trwała do ostatniej chwili. Dwa razy rozpakowywałyśmy resztki, żeby jeszcze jakiś spóźnialski zalosował. Było super a będzie jeszcze suprzej, jak za te pieniądze kupimy karmę dla piesów :loveu: Foty wieczorem ;) Quote
EVA2406 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Super to ujęłaś Negrusiu :loveu:. Już wiem, że trochę fantów będzie, bo Cioteczka Malagos wybiera się do nas osobiście z fantami, Cioteczka Tomcug juz paczuszkę wysyła i ja też coś jeszcze wymyślę. A poza tym Fona też coś ma i Wujek Zmysł obiecał pomysleć ;). I oczywiście niezawodna Abrakadabra :loveu: też obiecała wsparcie. Kto jeszcze zrobi remanent w domowych zakamarkach? Quote
fona Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Teraz beda tylko dzieci? Rzucilam okiem,te fanty, które sa u mnie, sa takie pol na pol albo nawet wiekszosc dla doroslych. A kalendarze Mojego Psa jeszcze macie i filmy Bobby? Quote
EVA2406 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 fona napisał(a):Teraz beda tylko dzieci? Rzucilam okiem,te fanty, które sa u mnie, sa takie pol na pol albo nawet wiekszosc dla doroslych. A kalendarze Mojego Psa jeszcze macie i filmy Bobby? Dorośli też będą. Filmów już nie ma, a kalendarzy jeszcze trochę jest, ale nie wiem ile, bo one u Ani są składowane ;) Quote
mtf zalesie Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 moge podrzucic gdzies na pulawska-wysylka nie ma sensu 5x przekracza wartosc tego-najwyzej poczekaja do nastepnego razu.moze podajcie jakis kontakt w warszawie gdzie zawsze mozna zostawic Quote
malagos Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 To tłustym drukiem poproszę o termin, tzn. godziny tego sobotniego festynu :eviltong: Quote
Negri_2008 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Oto nasze stoisko jeszcze pełne towaru bo to początek imprezy Zaczęło się dziać i działo się do końca Takie "świetezianki" do nas przychodziły ;) Quote
EVA2406 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='mtf zalesie']moge podrzucic gdzies na pulawska-wysylka nie ma sensu 5x przekracza wartosc tego-najwyzej poczekaja do nastepnego razu.moze podajcie jakis kontakt w warszawie gdzie zawsze mozna zostawic Zapytamy Zmysła, może gdzieś w tych okolicach będzie w tym tygodniu. Ja byłam dzisiaj. Informacja dla Cioteczki Malagos :loveu: i innych chętnych oczywiście też. Festyn " Przystań Marki" odbędzie się w sobotę 6 czerwca 2009r. w Parku Miejskim Marki ul. Piłsudskiego 96 w godz. 13.00 - 23.00. Jest to przy Zespole Szkół Nr 1 w tzw. Pałacyku. My będziemy ok 12, aby mieć czas na rozstawienie stoiska. O 23 będzie pokaz sztucznych ogni. Quote
Recommended Posts