Jump to content
Dogomania

Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo miło było mi Was wszystkich poznać :loveu:, WIELKI POKŁON za to co robicie, jak tylko będzie okazja fretkowi z penwością będą pomagać, już z Pakitą o to zadbamy :cool3:.

malagos napisał(a):
Bardzo sie cieszę, że Was poznałam :p
Marfi, temat fretek - niestety - aktualny :evil_lol:

hmmm czyli co? może jak przyjadę po Kumpla podrzucę Ci jakieś adopcyjne freteczki ? :evil_lol:

Posted

a broń Boże - :diabloti:
tylko chciałam powiedzieć, ze temat fretek powraca w rozmowie z córką i jest nadal zauroczona tymi żyjatkami (i Tobą również :evil_lol:)

• 10 months later...
Posted

elainfo napisał(a):
czy w tym roku jesteśmy na festynie w Markach..????

Witaj Eluńka :lol:.
29 jesteśmy na festynie rodzinnym w zespole szkół w Markach, a na szantach postaramy się też być.
Tylko w tym roku zbieramy dla innego przytuliska - za Radzyminem.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Witaj Eluńka :lol:.
29 jesteśmy na festynie rodzinnym w zespole szkół w Markach, a na szantach postaramy się też być.
Tylko w tym roku zbieramy dla innego przytuliska - za Radzyminem.

Ewciu, podrzucę Ci trochę rzeczy, zgarnę od razu od Pakity po drodze ;)

Posted

fona napisał(a):
A co z fantami, które przekazałam? Może by ktoś skorzystał???

Fona kochana przekazałam je Evie dla Pani Joli - pisała wcześniej na wątku ale Cię długo nie było więc zawiozłam je Evie.

Posted

elainfo napisał(a):
kurcze 29 mnie niema w kraju;-((
a 21 czerwca wyjeżdżam z Polski chyba na stałe..

Bardzo mi smutno :placz:, bo to jedna para rąk do pomocy biedakom odpada :-(.
Mam nadzieję, że o nas nie zapomnisz

Posted

Marfi napisał(a):
Ewciu, podrzucę Ci trochę rzeczy, zgarnę od razu od Pakity po drodze ;)

Dziękuję Cioteczko :loveu:.

Fona :loveu:, już wcześniej Ci dziękowałam, ąle z przyjemnością robię to po raz drugi :modla::Rose:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Bardzo mi smutno :placz:, bo to jedna para rąk do pomocy biedakom odpada :-(.
Mam nadzieję, że o nas nie zapomnisz

Ewcia pewnie ,że nie zapomnę..eeehh tam gdzie jadę jest tysiace wolnozyjacych mnożących się i chorych zasmarkanych kotów.. wiec pewnie będę i tak miała pełne ręce roboty..
Na pewno będę zaglądać na dogo..a jak jakąś prace tam znajdę to i postaram sie coś wspomóc..

Posted

elainfo napisał(a):
Ewcia pewnie ,że nie zapomnę..eeehh tam gdzie jadę jest tysiace wolnozyjacych mnożących się i chorych zasmarkanych kotów.. wiec pewnie będę i tak miała pełne ręce roboty..
Na pewno będę zaglądać na dogo..a jak jakąś prace tam znajdę to i postaram sie coś wspomóc..

Czy to Turcja, czy jeszcze bardziej zacofany, jeśli chodzi o opiekę nad zwierzętami, kraj. Bo w Turcji też kiedyś widziałam takie koty w dużych ilościach.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Czy to Turcja, czy jeszcze bardziej zacofany, jeśli chodzi o opiekę nad zwierzętami, kraj. Bo w Turcji też kiedyś widziałam takie koty w dużych ilościach.

Evuniu lece na CYpr- wyspę kotów..grecka część.. byłas blisko;-)

Posted

elainfo napisał(a):
Evuniu lece na CYpr- wyspę kotów..grecka część.. byłas blisko;-)

Dziewczyno, a co Ty tam będziesz robiła na stałe????????????????
Nie byłam tam, ale podobno oprócz ciepełka nic tam specjalnego nie ma.

• 4 months later...
Posted

[quote name='eliza_sk']Zaryzykuję, może ktoś ma jeszcze wątek w subskrybcjach.

Czy jest tutaj ktoś z Zielonki, potrzebna mi będzie za jakiś miesiąc wizyta poadopcyjna w Zielonce, dla Bonerka, który w pt. pojechał do domu w tej miejscowości:
http://www.dogomania.pl/threads/192540-BONER-przepi%C4%99kny-i-OGROOOMNY-GOLDEN-mix-znalaz%C5%82-sw%C3%B3j-kawa%C5%82ek-pod%C5%82ogi-%29

Oczywiście, że mam w subskrypcji, bo bardzo lubiłam ten wątek :)

Ode mnie do Zielonki nie daleko i jak śniegiem nie zasypie, to mogę podjechać.
Elizko :loveu:, dla Ciebie wszystko.

Posted

EVA2406 napisał(a):

A powiem Ci, Ewuś, że tak po cichu miałam nadzieję, że Ty gdzieś w tych okolicach mieszkasz.:loveu::loveu::loveu:

Posted

EVA2406 napisał(a):

O superowo Evuś, że zgłosiłaś się na akcję :) Myślę, że damy chłopakowi 3-4 tyg i mogłabyś podjechać. Dom brzmiał bardzo dobrze, korespondowałam z nim przez 2 tygodnie, potem nastała cisza, a w pt. o 18 dowiedziałam się, że pani jest jednak zakochana w Bonusiu i że ten, ten i tylko ten, a ok. 21 jej koleżanka wraca z Krakowa do Wawy i może go zabrać ... Więc akcja błyskawiczna, szukanie folii do zabezpieczenia auta, koce, cuda i Bonuś pojechał :)

Posted

Dobrze, że się udało, bo często domek czeka, a transportu, brak.
Jak coś to masz pewnie mój nr tel, albo adres na pw i pojadę w odwiedziny ;). Tylko uprzedź ludzi, żeby nie było zdziwionej miny ;)

Moniś, ja to przeflancowana z Warszawy na własne życzenie ;) Urodzona Warszawianka, ucieka ze stolicy, ale wierz mi, że jestem zadowolona z tej zmiany. Do Warszawy mam 4 km, ale to naprawdę robi różnicę ;)
Tyle razy Cię zapraszałam, ale jakoś mnie dużym łukiem omijasz ;)