Zmysł Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-na-karme-dla-psiakow-z-zielonki-do-22-06-godz-18-00-a-139632/#post12432245 Quote
Zmysł Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 zapraszam na bazarek: Książki-na karmę dla psiaków z Zielonki-do 22.06, godz.18.00 Quote
Marfi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bardzo miło było mi Was wszystkich poznać :loveu:, WIELKI POKŁON za to co robicie, jak tylko będzie okazja fretkowi z penwością będą pomagać, już z Pakitą o to zadbamy :cool3:. malagos napisał(a):Bardzo sie cieszę, że Was poznałam :p Marfi, temat fretek - niestety - aktualny :evil_lol: hmmm czyli co? może jak przyjadę po Kumpla podrzucę Ci jakieś adopcyjne freteczki ? :evil_lol: Quote
malagos Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 a broń Boże - :diabloti: tylko chciałam powiedzieć, ze temat fretek powraca w rozmowie z córką i jest nadal zauroczona tymi żyjatkami (i Tobą również :evil_lol:) Quote
Marfi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Droga mamo - nie opieraj się przeznaczeniu :evil_lol: Quote
elainfo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 czy w tym roku jesteśmy na festynie w Markach..???? Quote
anouk92 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 elainfo napisał(a):czy w tym roku jesteśmy na festynie w Markach..???? Niestety nie, nie było komu się tym zająć :( Quote
EVA2406 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 elainfo napisał(a):czy w tym roku jesteśmy na festynie w Markach..???? Witaj Eluńka :lol:. 29 jesteśmy na festynie rodzinnym w zespole szkół w Markach, a na szantach postaramy się też być. Tylko w tym roku zbieramy dla innego przytuliska - za Radzyminem. Quote
fona Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A co z fantami, które przekazałam? Może by ktoś skorzystał??? Quote
EVA2406 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 fona napisał(a):A co z fantami, które przekazałam? Może by ktoś skorzystał??? Trafiły do nas. Bardzo, bardzo dziękujemy :Rose: Quote
elainfo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 kurcze 29 mnie niema w kraju;-(( a 21 czerwca wyjeżdżam z Polski chyba na stałe.. Quote
Marfi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 EVA2406 napisał(a):Witaj Eluńka :lol:. 29 jesteśmy na festynie rodzinnym w zespole szkół w Markach, a na szantach postaramy się też być. Tylko w tym roku zbieramy dla innego przytuliska - za Radzyminem. Ewciu, podrzucę Ci trochę rzeczy, zgarnę od razu od Pakity po drodze ;) Quote
anouk92 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 fona napisał(a):A co z fantami, które przekazałam? Może by ktoś skorzystał??? Fona kochana przekazałam je Evie dla Pani Joli - pisała wcześniej na wątku ale Cię długo nie było więc zawiozłam je Evie. Quote
EVA2406 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 elainfo napisał(a):kurcze 29 mnie niema w kraju;-(( a 21 czerwca wyjeżdżam z Polski chyba na stałe.. Bardzo mi smutno :placz:, bo to jedna para rąk do pomocy biedakom odpada :-(. Mam nadzieję, że o nas nie zapomnisz Quote
EVA2406 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Marfi napisał(a):Ewciu, podrzucę Ci trochę rzeczy, zgarnę od razu od Pakity po drodze ;) Dziękuję Cioteczko :loveu:. Fona :loveu:, już wcześniej Ci dziękowałam, ąle z przyjemnością robię to po raz drugi :modla::Rose: Quote
elainfo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 EVA2406 napisał(a):Bardzo mi smutno :placz:, bo to jedna para rąk do pomocy biedakom odpada :-(. Mam nadzieję, że o nas nie zapomnisz Ewcia pewnie ,że nie zapomnę..eeehh tam gdzie jadę jest tysiace wolnozyjacych mnożących się i chorych zasmarkanych kotów.. wiec pewnie będę i tak miała pełne ręce roboty.. Na pewno będę zaglądać na dogo..a jak jakąś prace tam znajdę to i postaram sie coś wspomóc.. Quote
EVA2406 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 elainfo napisał(a):Ewcia pewnie ,że nie zapomnę..eeehh tam gdzie jadę jest tysiace wolnozyjacych mnożących się i chorych zasmarkanych kotów.. wiec pewnie będę i tak miała pełne ręce roboty.. Na pewno będę zaglądać na dogo..a jak jakąś prace tam znajdę to i postaram sie coś wspomóc.. Czy to Turcja, czy jeszcze bardziej zacofany, jeśli chodzi o opiekę nad zwierzętami, kraj. Bo w Turcji też kiedyś widziałam takie koty w dużych ilościach. Quote
elainfo Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 EVA2406 napisał(a):Czy to Turcja, czy jeszcze bardziej zacofany, jeśli chodzi o opiekę nad zwierzętami, kraj. Bo w Turcji też kiedyś widziałam takie koty w dużych ilościach. Evuniu lece na CYpr- wyspę kotów..grecka część.. byłas blisko;-) Quote
EVA2406 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 elainfo napisał(a):Evuniu lece na CYpr- wyspę kotów..grecka część.. byłas blisko;-) Dziewczyno, a co Ty tam będziesz robiła na stałe???????????????? Nie byłam tam, ale podobno oprócz ciepełka nic tam specjalnego nie ma. Quote
eliza_sk Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Zaryzykuję, może ktoś ma jeszcze wątek w subskrybcjach. Czy jest tutaj ktoś z Zielonki, potrzebna mi będzie za jakiś miesiąc wizyta poadopcyjna w Zielonce, dla Bonerka, który w pt. pojechał do domu w tej miejscowości: http://www.dogomania.pl/threads/192540-BONER-przepi%C4%99kny-i-OGROOOMNY-GOLDEN-mix-znalaz%C5%82-sw%C3%B3j-kawa%C5%82ek-pod%C5%82ogi-%29 Quote
EVA2406 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='eliza_sk']Zaryzykuję, może ktoś ma jeszcze wątek w subskrybcjach. Czy jest tutaj ktoś z Zielonki, potrzebna mi będzie za jakiś miesiąc wizyta poadopcyjna w Zielonce, dla Bonerka, który w pt. pojechał do domu w tej miejscowości: http://www.dogomania.pl/threads/192540-BONER-przepi%C4%99kny-i-OGROOOMNY-GOLDEN-mix-znalaz%C5%82-sw%C3%B3j-kawa%C5%82ek-pod%C5%82ogi-%29 Oczywiście, że mam w subskrypcji, bo bardzo lubiłam ten wątek :) Ode mnie do Zielonki nie daleko i jak śniegiem nie zasypie, to mogę podjechać. Elizko :loveu:, dla Ciebie wszystko. Quote
tomcug Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 EVA2406 napisał(a):Oczywiście, że mam w subskrypcji, bo bardzo lubiłam ten wątek :) Ode mnie do Zielonki nie daleko i jak śniegiem nie zasypie, to mogę podjechać. Elizko :loveu:, dla Ciebie wszystko. A powiem Ci, Ewuś, że tak po cichu miałam nadzieję, że Ty gdzieś w tych okolicach mieszkasz.:loveu::loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 EVA2406 napisał(a):Oczywiście, że mam w subskrypcji, bo bardzo lubiłam ten wątek :) Ode mnie do Zielonki nie daleko i jak śniegiem nie zasypie, to mogę podjechać. Elizko :loveu:, dla Ciebie wszystko. O superowo Evuś, że zgłosiłaś się na akcję :) Myślę, że damy chłopakowi 3-4 tyg i mogłabyś podjechać. Dom brzmiał bardzo dobrze, korespondowałam z nim przez 2 tygodnie, potem nastała cisza, a w pt. o 18 dowiedziałam się, że pani jest jednak zakochana w Bonusiu i że ten, ten i tylko ten, a ok. 21 jej koleżanka wraca z Krakowa do Wawy i może go zabrać ... Więc akcja błyskawiczna, szukanie folii do zabezpieczenia auta, koce, cuda i Bonuś pojechał :) Quote
EVA2406 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dobrze, że się udało, bo często domek czeka, a transportu, brak. Jak coś to masz pewnie mój nr tel, albo adres na pw i pojadę w odwiedziny ;). Tylko uprzedź ludzi, żeby nie było zdziwionej miny ;) Moniś, ja to przeflancowana z Warszawy na własne życzenie ;) Urodzona Warszawianka, ucieka ze stolicy, ale wierz mi, że jestem zadowolona z tej zmiany. Do Warszawy mam 4 km, ale to naprawdę robi różnicę ;) Tyle razy Cię zapraszałam, ale jakoś mnie dużym łukiem omijasz ;) Quote
Recommended Posts