Jump to content
Dogomania

Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fona napisał(a):
Powiedzcie, proszę, czy chcecie jeszcze kalendarze MOJEGO PSA i numery archiwalne. Zgodzili się przekazać na festyn :]

Ania zadecydowała, że o kalendarze prosimy. Nr archiwalne jeszcze jakieś mamy, więc dziękujemy.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Dzisiaj dotarła paczka od Cioteczki Tomcug :loveu:. Dziękujemy :lol:
Dostaliśmy również fanty od Abrakadabry :loveu:. Dziękujemy :lol:

Eva jutro ok. 17-ej będę w Twoich okolicach.
Mogę odebrać fanty.

Posted

Odwiedziłam koleżanke i wytaszczyłam od niej sporo księżek, gdzie i komu je podrzucić, Eva Tobie czy może bezpośrednio do anouk92, tylko proszę adres na PW, postaram sie podrzucić je dzisiaj wracając od Małgosi z Zielonki.

Posted

Mamy na razie kilka drobiażdżków - reklamówek banku, 2 odblaski, 1 pasek odblask na rękę, kilka maskotek, 2 torebki nowiutkie Agi, 20 plastikowych bransoletek, 4 pary kolczyków śmiesznych, 3 książki dziewczyńskie, jutro szukamy dalej, w piwnicy (a tam kopalnia pierdółek :diabloti:)

Posted

EVA2406 napisał(a):
Marfi :loveu:, to jak będziesz w Zielonce to prosto do Ani.
Odezwie się do Ciebie na pw

Małgoniu :loveu:, Ania spisze sobie co masz, żeby zrobić losy.

Dziś zbierzemy do kupy wszystko i podam Ci na pw.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Będę między 16 a 17, potem znowu wyjeżdżam.

Eva - Pewnie nie będę wcześniej niż parę minut po 17-ej. Nie czekaj specjalnie na mnie jak będę w okolicy to zadzwonię. Jak będziesz to podjadę a jak już cię nie będzie to może podjadę jak będę wracać do domu pewnie ok. 21-ej - może być?

Marfi - zostaw proszę rzeczy u Małgosi. Ja sobie je od niej odbiorę dzisiaj lub jutro. O której będziesz dzisiaj?

Posted

anouk92 napisał(a):

Marfi - zostaw proszę rzeczy u Małgosi. Ja sobie je od niej odbiorę dzisiaj lub jutro. O której będziesz dzisiaj?

Będę koło 19:00.

Posted

No i dostałam jeszcze fanty... Około 10, niby nic, ale to zawsze 50 zł...

Może ktoś będzie jutro [ew. dziś, ale dziś mam tylko część] w okolicach Galerii Mokotów?

Posted

Dziękuję również.

Gdyby ktoś przypadkiem był jutro na Mokotowie lub Ochoie, to amm jeszcze smycze do kluczy, podkładkę z kotem i parę drobiazgów.

Posted

malagos napisał(a):
Mam trochę rzeczy. Komu podac listę?
Chyba sama przyjadę, moja Aga chorutka :shake:

Dzięki Małgoś :loveu:.
Chyba już Aga zdrowieje, bo z Roksanką na gg pisały ;)

Posted

Jutro, tj. 6 czerwca odbędzie się w w Parku Miejskim w Markach k.Warszawy ul. Piłsudskiego 96 w godz. 13.00 - 23.00(przy Zespole Szkół Nr 1 w tzw. Pałacyku) Festyn "Przystań Marki". Przewidziano wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych, a jedną z nich będzie stoisko Fundacji Maja zorganizowane na rzecz bezdomnych psiaków.
W programie m.in. loteria z atrakcyjnymi nagrodami.
Warto wpaść chociaż na chwilę. Ale jak ktoś już przyjdzie, to na pewno zabawi dłużej. Zapraszamy!!!