tomcug Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='EVA2406']Dobrze, że się udało, bo często domek czeka, a transportu, brak. Jak coś to masz pewnie mój nr tel, albo adres na pw i pojadę w odwiedziny ;). Tylko uprzedź ludzi, żeby nie było zdziwionej miny ;) Moniś, ja to przeflancowana z Warszawy na własne życzenie ;) Urodzona Warszawianka, ucieka ze stolicy, ale wierz mi, że jestem zadowolona z tej zmiany. Do Warszawy mam 4 km, ale to naprawdę robi różnicę ;) Tyle razy Cię zapraszałam, ale jakoś mnie dużym łukiem omijasz ;) Ewuniu, ale mi wstyd. :oops: Ale muszę się zmobilizować i jeśli dożyję do lata to w następne wakacje odwiedzę Cię na pewno. Obiecywam!:loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 tomcug napisał(a):Ewuniu, ale mi wstyd. :oops: Ale muszę się zmobilizować i jeśli dożyję do lata to w następne wakacje odwiedzę Cię na pewno. Obiecywam!:loveu::loveu::loveu: Trzymam za słowo ;) Quote
Recommended Posts