Jump to content
Dogomania

szczeniki ---------3 tygodnie zamknięte bez jedzenia------mają domy

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
A masz jeszcze jakieś psiaki wystawione? Bo ja mam i jest szansa, że więcej osób zaglądnie (przez zobacz inne przedmioty użytkownika).
Już jest 1 obserwujący!

To zakochana ciotka maggie obserwuje:evil_lol:. Ale jestem pewna ,ze maluszki znajdą domki szybciutko.:loveu:

Posted

maggie1971 napisał(a):
To zakochana ciotka maggie obserwuje:evil_lol:. Ale jestem pewna ,ze maluszki znajdą domki szybciutko.:loveu:
No wiesz co? :mad: Nadzieję nam tu robisz... :eviltong:

Posted

dzięki Majguś kochana kobieto...tyle się napracowałaś...wielgachne buziole od maluchów

póki co zero odzewu, cisza.......mam tylko nadzieję, że to cisza przed burzą:cool3:

Posted

to fakt są boskie:loveu:......chłopiec już ładnie pokazuje że chce na dwór i nawet nauczył sie skubaniec aportować - winogronko:evil_lol:
dziewczynka choć jest wyjątkowo delikatna zaczyna ten fakt wykorzystywać.....taka mała cwaniara z niej będzie:cool3:
zostają same w domu i o dziwo nie broją dopiero jak ktoś pokazuje sie to zaczyna sie bal....siku, koopę, jeść, brykać....wszystko na raz
właśnie sie biją:diabloti:

byliśmy u weta i dostaliśmy zastrzyki na krzywice......szczepienie za ok 10 dni

za tydzień w weekend muszę wyjechać na trzy dni.....ale udało mi sie załatwić całodobowa niańkę na ten okres....mam nadzieję że da radę:evil_lol:......to brat mojego TZ......kocha psy i jest całe szczęście bardziej stacjonarny tak, że nie zostaną same na dłuższe chwile

ojej aby tylko domki się znalazły...mam się już martwić, że nikt nie dzwoni??

Posted

no niestety Halbina takie u nas dziadostwo :shake: co krok to psie nieszczęście:-(

dziś jak jechałam do Czech to na granicy Chińczycy którzy maja budy z mydłem i powidłem wystawili karton z takimi maliznami, że aż szlak mnie trafił:angryy:

Posted

no to pięknie....zaczynam się martwić......zero odzewu, tyle ogłoszeń i ani jednego telefonu..............i co my zrobimy? one u mnie na stałe nie mogą zostać:shake:

Posted

oj Majga chyba zaczynam panikować......oprócz Waszych ogłoszeń w necie małe są w lokalnej telewizji kablowej........zaplakatowane dwa miasta............wysłanych pierdyliard maili............i nico!!!

z każdym dniem maluchy coraz bardziej się do mnie przywiązują......ojojoj