Moriaaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 GameBoy napisał(a): która ciotka się śmiała z mojej kundlicy?Beta tak się śmiała z awantury o kudlicę, że malo nie urodziłą .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja...przyznaję się bez bicia ;) A "kundlica" cuuuuudnaaaa!!!!!:loveu: Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: to nie jest kundel!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
joanka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Czy uważasz, że mało dajesz??? :angryy: Pozwól się wykazać tym którzy nie mogą dać DT!! :lol: A twoja sunia jest naprawde swietna. Quote
Moriaaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 GameBoy napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: to nie jest kundel!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet nie śmiem twierdzić inaczej ;) Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Moriaaa napisał(a):Nawet nie śmiem twierdzić inaczej ;) no! :mad::mad::mad::mad::mad::mad: kundlicę moją kocham ponad życie, nie wiedziałam, że tak można oszaleć na punkcie psa Beata ma jutro cesarkę trzymać kciuki za bąbla:loveu: Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ciotki mam wyniki, wszystko jest w porzadku Pani wet powiedziala mi, ze on jest wyniszczony, ma te wyniki takie słabawe ale nie ma niczego co trzeba by leczyc raczej nadgonic, potrzebuje duzo jedzonka dobrego, witaminek i milosci zaraz idziemy sie zaszczepic :eviltong: za badania zaplacilam 120 plus 50 za dwie kroplowki - to juz tak baaaardzo po kosztach, teraz ide go zaszczepic 50 zlotych możliwe, że mały dziś będzie już w swoim domku Quote
joanka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Super wiadomość! :loveu::loveu::loveu::loveu: Gorzej z kosztami, uzbierało sie tyle czy masz kolejne długi? :placz::placz::placz: Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 nie zebrało się nic narazie ale mam nadzieję, że coś się ruszy Stasiek jest we własnym domku - zaraz jak mi się uda pokażę Wam pierwsze fotki Quote
joanka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jesteś wielka!!! Dziewczyny trzeba ratować budżet GB!!! Zrzutka na Stasia :mad::mad::mad::mad: Quote
emilia2280 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Obiecujé przelew po 28 kwietnia. Do tego czasu nie mam nic... Quote
kasia14 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 jak nie uzbiera się potrzebna kwota to wystawię na Stasia bazarek ;) Czyli Staś jest już w swoim domku? takim na zawsze?:cool3: GameBoy:loveu: Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 dziewczyny, skoro moj TZ juz przezyl, ze mu 700 zlotych zniknelo to czy poczeka 3 dni czy 2 tyg to juz bez roznicy Stasiek jest w nowym domku i trzeba sie cieszyc wklejam jedno foto bo Pani je robila telefonem, w poniedzialek beda lepsze z weekendu - wysle mi z pracy Stas pojechal z karmą Joanko, dziekuje Ci raz jeszcze Quote
joanka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Kasiu, mam rzeczy które możemy wystawić na bazarku. Będziesz jutro rano w schronisku? To obgadamy temat. Quote
desideratum Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='GameBoy']nie zebrało się nic narazie ale mam nadzieję, że coś się ruszy Stasiek jest we własnym domku - zaraz jak mi się uda pokażę Wam pierwsze fotki hmm.. czy coś mnie ominęło? Chwilę mnie nie ma, a tu proszę takie super wieści!!! :multi: Gratuluję GameBoy, dziewczyny mają racje.. jesteś wielka! :multi: A Stasiowi życzę dużo miłości i ciepła w nowym domu ;) Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mały grzeczniutko jechał do domu, zadnego sioo , koo czy jeszcze gorszych ekscesow...babka przyslala mi esemasa i pisze, ze on ciagle biega, skacze jak koziolek i merda ogonkiem:loveu: Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 jaki to byl fart, ze ta Pani do mnie zadzwonila....wczesniej tez z Pabianic psa odemnie taka mala biala sunie wzial albo jej brat albo szwagier - nie pamietam, oni mieszkaja w blizniaku i jak dawalam mala ona mi mowila, ze tez by chciala takiego malucha tylko psa a ja przyznaje zapomnialam o niej i cud sie stal, ze ona wczoraj zadzwonila czy aby nie mam czegos na oku dla niej i prosze! szybka akcja i Stach mieszka u siebie na wlosciach Quote
joanka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Staś cudo, niewiele wystaje ponad dywan, ale teraz może być już tylko lepiej!! Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Staś ma głowę mniejszą niż Hexa ucho... ale urośnie! joanka zlikwiduj prosze allegro bo ludzie nadal dzwonia Quote
joanka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 To nie ja zakładałam allegro. Przyznaję się, jeszcze nie potrafię, ale się nauczę! Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ok ale mały miał allegro prawda? bo ktos mnie pytal o nr telefonu edit : ok, juz widze na ciotke seaside trzeba czekac Quote
modliszka84 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Do mnie tez ktos dzisiaj dzwonił bardzo zawiedziony ze Stach juz nieaktualny ;) Quote
kasia14 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 tak, mały ma allegro, wystawiła go Seaside ;) Quote
GameBoy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 modliszka84 napisał(a):Do mnie tez ktos dzisiaj dzwonił bardzo zawiedziony ze Stach juz nieaktualny ;) no tak, bo Ty ciotka pierwsza wiedzialas, ze jade ze Staskiem na rekonesans i kazdy kto go widzial musi przyznac, ze na zywo Stasiulek jest 100 razy ladniejszy niz na najladniejszej fotce :loveu: Quote
Recommended Posts