Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):

która ciotka się śmiała z mojej kundlicy?Beta tak się śmiała z awantury o kudlicę, że malo nie urodziłą .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To ja...przyznaję się bez bicia ;)
A "kundlica" cuuuuudnaaaa!!!!!:loveu:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

to nie jest kundel!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

to nie jest kundel!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nawet nie śmiem twierdzić inaczej ;)

Posted

Moriaaa napisał(a):
Nawet nie śmiem twierdzić inaczej ;)

no! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
kundlicę moją kocham ponad życie, nie wiedziałam, że tak można oszaleć na punkcie psa

Beata ma jutro cesarkę trzymać kciuki za bąbla:loveu:

Posted

ciotki mam wyniki, wszystko jest w porzadku

Pani wet powiedziala mi, ze on jest wyniszczony, ma te wyniki takie słabawe ale nie ma niczego co trzeba by leczyc raczej nadgonic, potrzebuje duzo jedzonka dobrego, witaminek i milosci
zaraz idziemy sie zaszczepic :eviltong:

za badania zaplacilam 120 plus 50 za dwie kroplowki - to juz tak baaaardzo po kosztach, teraz ide go zaszczepic 50 zlotych

możliwe, że mały dziś będzie już w swoim domku

Posted

dziewczyny, skoro moj TZ juz przezyl, ze mu 700 zlotych zniknelo to czy poczeka 3 dni czy 2 tyg to juz bez roznicy

Stasiek jest w nowym domku i trzeba sie cieszyc
wklejam jedno foto bo Pani je robila telefonem, w poniedzialek beda lepsze z weekendu - wysle mi z pracy
Stas pojechal z karmą Joanko, dziekuje Ci raz jeszcze

Posted

[quote name='GameBoy']nie zebrało się nic narazie ale mam nadzieję, że coś się ruszy

Stasiek jest we własnym domku - zaraz jak mi się uda pokażę Wam pierwsze fotki

hmm.. czy coś mnie ominęło? Chwilę mnie nie ma, a tu proszę takie super wieści!!! :multi: Gratuluję GameBoy, dziewczyny mają racje.. jesteś wielka! :multi:

A Stasiowi życzę dużo miłości i ciepła w nowym domu ;)

Posted

Mały grzeczniutko jechał do domu, zadnego sioo , koo czy jeszcze gorszych ekscesow...babka przyslala mi esemasa i pisze, ze on ciagle biega, skacze jak koziolek i merda ogonkiem:loveu:

Posted

jaki to byl fart, ze ta Pani do mnie zadzwonila....wczesniej tez z Pabianic psa odemnie taka mala biala sunie wzial albo jej brat albo szwagier - nie pamietam, oni mieszkaja w blizniaku i jak dawalam mala ona mi mowila, ze tez by chciala takiego malucha tylko psa

a ja przyznaje zapomnialam o niej i cud sie stal, ze ona wczoraj zadzwonila czy aby nie mam czegos na oku dla niej i prosze! szybka akcja i Stach mieszka u siebie na wlosciach

Posted

modliszka84 napisał(a):
Do mnie tez ktos dzisiaj dzwonił bardzo zawiedziony ze Stach juz nieaktualny ;)

no tak, bo Ty ciotka pierwsza wiedzialas, ze jade ze Staskiem na rekonesans
i kazdy kto go widzial musi przyznac, ze na zywo Stasiulek jest 100 razy ladniejszy niz na najladniejszej fotce :loveu: