Wet-siostra Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Neczka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...chyba u niektórych poglądy zmieniają się z dnia na dzień :roll:[/quote] Bycie zdolnym-to jedno,a pyskatym i niewychowanym-to drugie...Nie zmieniam poglądów,ponieważ jedno drugiemu nie zaprzecza...To dwa niezaprzeczalne fakty...Dzisiejsza młodzież jest niesamowicie zdolna,ale niestety wielu tych wspaniałych,młodych i zdolnych młodych ludzi jest jednocześnie strasznie pyskatych i niewychowanych...Nie wszyscy,są wyjątki...Ale niestety,skóra cierpnie...Ot,wczoraj-wracamy z działki,idzie czterech chłopaków.Wulgaryzmy co słowo,papierosy w ustach...Co z nich wyrośnie?Gdzie są rodzice?Smutne... Ale-to jest wątek p.Romy,więc darujmy sobie rozmowy pedagogiczno-wychowawcze... Quote
gagata Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Kochana, bo oni się nudzą...Mogliby w tym czasie podskoczyć do Orzechowców, do Romy, powyprowadzać zwierzaki na spacery...ale nikt im nie pokazał w swoim czasie takich możliwości:mad: Quote
Wet-siostra Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Margo05']Wetka, to przyjeżdżaj do Wawy. Przyjdziesz do mnie do firmy to od razu dostaniesz posadę specjalistki od rynku wschodniego. W sobotę dowiedziałam się, że nasza nowa koleżanka "opanowała rynek wschodni". Znaczy się znalazła w necie firmy w Moskwie :evil_lol: A "specjalistką jest" ponieważ zna język białoruski (bo to Białorusinka) i rosyjski (z tych samych powodów). Ukraiński zatem świetnie się wkomponuje. Praca lekka, łatwa i przyjemna. Siedzisz przy biurku i dłubiesz w nosie. Względnie poprawiasz makijaż. "Koleżanka" szuka też męża na stronach w stylu anonsetowarzyskie.ru ale Ty Wetko nie musisz. Więc znajdziesz sobie inne ciekawe strony. Osiem godzin zleci i do domku. Reflektujesz? :evil_lol:[/quote] Może bym i reflektowała...:evil_lol:Ale u Was mieszkania straaaaaaaasznie drogie-to raz...A dwa-co bym zrobiła z mymi czterema psiakami i 48 gołębiami???:roll: Co do męża-a nuż bym znalazła jakiś"lepszy model"...:evil_lol:Makijażu nie robię,więc pewnie bym w pasjansa grała... Ale poddałaś mi pomysł-mogę poszukać pracy w internecie...:loveu: Quote
Isadora7 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Margo05']Wetka, to przyjeżdżaj do Wawy. Przyjdziesz do mnie do firmy to od razu dostaniesz posadę specjalistki od rynku wschodniego. W sobotę dowiedziałam się, że nasza nowa koleżanka "opanowała rynek wschodni". Znaczy się znalazła w necie firmy w Moskwie :evil_lol: A "specjalistką jest" ponieważ zna język białoruski (bo to Białorusinka) i rosyjski (z tych samych powodów). Ukraiński zatem świetnie się wkomponuje. Praca lekka, łatwa i przyjemna. Siedzisz przy biurku i dłubiesz w nosie. Względnie poprawiasz makijaż. "Koleżanka" szuka też męża na stronach w stylu anonsetowarzyskie.ru ale Ty Wetko nie musisz. Więc znajdziesz sobie inne ciekawe strony. Osiem godzin zleci i do domku. Reflektujesz? :evil_lol:[/quote] Wyleciałam w kosmos ze śmiechu, jakoś da się ten egzemplarz u ciebie w pracy obejrzeć? Sorry ale tym oofkiem jednocześnie wąteczek podniosłam. Quote
Neczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='gagata']No i znowu dogo ratuje mi odwłok..Dzięki Neczko,ale z mojego postu i tak nie mogę wejść w ten wątek...Jakiś felerny on będzie, czy co...[/quote] Ale z mojego postu wejdziesz :) [quote name='Wet-siostra'] Ale-to jest wątek p.Romy,więc darujmy sobie rozmowy pedagogiczno-wychowawcze...[/quote] A kto takowe zaczyna ? ...ja tylko zacytowałam Żabę i dodałam zdanie od siebie ;) Quote
Wet-siostra Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No i proszę,Cioteczki-same widzicie...:evil_lol: Już nic nie powiem...:cool1: Ech,te nastolatki...:roll: Zawsze muszą mieć ostatnie zdanie...;) A z tą Warszawą muszę moooocno przemyśleć...:p Quote
Margo05 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Isadorko, cyknę jej fotkę :evil_lol: Może nawet jak dłubie w nosie :evil_lol: Złośliwa jestem :eviltong: Quote
gagata Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Margo, Isadoro, ależ z Was jest duet...:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
Margo05 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='gagata']Margo, Isadoro, ależ z Was jest duet...:evil_lol::loveu::evil_lol:[/quote] Gagatko, razem z Tobą mamy stworzyć tercet na lodach :loveu: Quote
Saphira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Margo Ty się nie czaj tylko wchodź na profil i pomóż wysyłać zaproszonka. Po to podałam hasło i login. Zwłaszcza po warszawce bo stamtąd jest najwięcej adopcji. Moja córeczka też co nieco rozesłała, ale jutro jedzie do kolezanki na małe wakacje i nie będzie miała dostepu do sieci. Mnie niestety idzie to powoli. Może cos dolożysz do profilu - najważniejsze żeby efekt był. Quote
Isadora7 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Margo05']Isadorko, cyknę jej fotkę :evil_lol: Może nawet jak dłubie w nosie :evil_lol: Złośliwa jestem :eviltong:[/quote] [B] Błagam postaraj się strzelę jej ulotkę, taką do rozwieszania i oddzierania kuponów na dłubanie w nosie.[/B] [quote name='gagata']Margo, Isadoro, ależ z Was jest duet...:evil_lol::loveu::evil_lol:[/quote] [quote name='Margo05']Gagatko, razem z Tobą mamy stworzyć tercet na lodach :loveu:[/quote] Nooo to czas zacząć :) Quote
halcia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ten facet co próbował p.Romie wetknac psa,dzwonił do schr.tez,ze dostał mieszkanie w bloku i pies sie nie nadaje.Tez odmówiono,ze pies bezdomny nie jest. Quote
li1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='halcia']Ten facet co próbował p.Romie wetknac psa,dzwonił do schr.tez,ze dostał mieszkanie w bloku i pies sie nie nadaje.Tez odmówiono,ze pies bezdomny nie jest.[/quote] Boje sie , ze facet wywiezie psa do lasu i tam zostawi. Jakie jest wyjscie z takiej sytuacji ? Quote
Margo05 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Aż boję się pomyśleć co będzie z psiuniem :-( Quote
żaba88 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Jeśli nigdzie go nie oddał to pewnie zastrzyk... Quote
Saphira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zastrzyku też nie wolno więc debil wywiezie go do lasu. Moja Diana to chociaż do drogowskazu była przywiązana. Dlatego w zasadzie schroniska przyjmują takie psy bo inaczej jest jeszcze gorzej. Lepiej nie odmawiać. Niestety. Quote
gagata Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Rozmawiałam kiedyś z pewną wetką, która opowiedziała taką historię: Zgłosiła się do niej pani w eleganckim futrze,z niedużą suczką w średnim wieku, która miała początki ropomacicza z żądaniem uspienia zwierzęcia, bo ona nie miała czasu ani ochoty zajmować się suką po operacji. Wetka odmówiła.Po trzech tygodniach to samo babsko przyszło z tą samą suczką, tyle że w stanie agonalnym i ponownie zażądała uśpienia. Wetka to oczywiście zrobiła i gorzko żałowała,że zwierzaka nie potraktowała w ten sposób za pierwszym razem,bo suczka cierpiała strasznie... Niestety, ne ma złotego środka, póki ludzie są jacy są..:shake: Quote
Neczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Saphira']Lepiej nie odmawiać. Niestety.[/quote] Niby tak, ale później rozejdą się wieści, że Pani Roma/Orzechowce przyjmują psiaki i wszyscy będą im przyprowadzać grożąc śmiercią zwierzaka etc. Z tego w schronisku nie będzie już 200 psów a 600... Sytuacja trochę bez wyjścia...:shake: Quote
Osiolek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No i dlatego w Szwecji usypia sie zawsze psa na zadanie wlasciciela. Moze to sie wydawac okrutne, ale kiedys wetka powiedziala ze lepiej humanitarnie astrzykiem, niz - jak sie odmowi - wlasciciel zarabie siekiera :-( Quote
Saphira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A kto na Naszą klasę wstawił takiego fajnego psiaczka z kosteczką ? [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/16523720[/URL] Quote
MARCHEWA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zapraszam na bazarek z którego część dochodu pójdzie dla p.Romy;): [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118279[/URL] Quote
żaba88 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Saphira']A kto na Naszą klasę wstawił takiego fajnego psiaczka z kosteczką ? [URL]http://nasza-klasa.pl/[/URL][/quote] Chyba nie ten link ;) Quote
Saphira Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jest uroczy !:Dog_run: Jak Weronika wróci będzie miała niespodziankę! Quote
Recommended Posts