Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja juz mam hihi, postaram sie dzis pierwsza czesc zapakowac, kupilam centrum wiec beda mieli na zapas. aha pytalam czy moznaby tak zrobic, ze podam autobusem a ktos dostarczy pani romie? byloby to mozliwe?

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gagata napisał(a):
Z tymi środkami na gryzonie to trzeba uważać, bo tam wszędzie są psy...moga się potruć...

Absolutnie żadnych środków na gryzonie! Nie przy psach.

A co do paczki autobusem, to trzeba by podać dokładną godzinę przyjazdu. Ja pracuję, więc różnie to u mnie z wolnym czasem bywa.

Posted

Hej ,witajcie , dzień był ciężki , troche za krótki ale skuteczny.
Przeczytałam po łebkach posty i chciałabym pewne rzeczy skorygować.
Informuję wszystkich kochanych darczyńców, że p. Roma ma witamin pod dostatkiem. Leków narazie też nie brakuje.
Dzisiaj w Stacji Sanitarno Epidemiologicznej załatwiłam środki na odkazenie wnętrz i terenu. Do tych środków sa odpowiednie instrukcje i teren wraz z pomieszczeniami bedzie zdezynfekowany.
Nasuwa mi sie myśl, że obecnie p. Romie bedzie potrzebny proszek do prania, bo ma zaległości w praniu. Jutro przywiozę z Rzeszowa od Halci pralkę.
DZIĘKUJĘ W IMIENIU P.ROMY P.BEACIE Z WARSZAWY ZA POMOC FINANSOWĄ W KWOCIE 200 zł. ( Dzisiaj pieniążki dotarły)

Posted

ok, to witaminy zjem sama. a autobus pewnie jezdzi tylko jeden w tamta strone, dowiem sie o ktorej bylby w przemyslu i dam znac. fajnie by bylo, jakby sie udalo tym sposobem :) ale bym sie cieszyla.

Posted

[quote name='weronika1']Hej ,witajcie , dzień był ciężki , troche za krótki ale skuteczny.
Przeczytałam po łebkach posty i chciałabym pewne rzeczy skorygować.
Informuję wszystkich kochanych darczyńców, że p. Roma ma witamin pod dostatkiem. Leków narazie też nie brakuje.
Dzisiaj w Stacji Sanitarno Epidemiologicznej załatwiłam środki na odkazenie wnętrz i terenu. Do tych środków sa odpowiednie instrukcje i teren wraz z pomieszczeniami bedzie zdezynfekowany.
Nasuwa mi sie myśl, że obecnie p. Romie bedzie potrzebny proszek do prania, bo ma zaległości w praniu. Jutro przywiozę z Rzeszowa od Halci pralkę.
DZIĘKUJĘ W IMIENIU P.ROMY P.BEACIE Z WARSZAWY ZA POMOC FINANSOWĄ W KWOCIE 200 zł. ( Dzisiaj pieniążki dotarły)

WERONOKO JESTEŚ BOSKA! Tyle pożytecznych spraw w jeden dzień?
Najważniejsze, że te witaminy jeszcze są. Przyznaje, że się ździebko zszokowałam jak policzylam ile dostała ode mnie i od innych, podzieliłam na dwie osoby i .....zdębiałam. Ja rozumiem , że ktoś dba o zdrowie i je witaminki, ale w takiej ilości.......?
Ja wczoraj wysłałam jej tylko jakąś polopirynkę, acard, cardiamidek, plasterki i inne opatrunki, coś na gardło, kremiki do rąk i mydełka. Nic się jej od tego nie stanie.

Posted

[quote name='irysek']ok, to witaminy zjem sama. a autobus pewnie jezdzi tylko jeden w tamta strone, dowiem sie o ktorej bylby w przemyslu i dam znac. fajnie by bylo, jakby sie udalo tym sposobem :) ale bym sie cieszyla.

No tak ! A ode mnie to chyba żaden autobus tam nie jeździ.
To niesprawiedliwe!:mad:

Posted

Ja pojadę dziś na zakupy to włożę jakies kasze, ryż, makaron i sojowe pasztety-te będa miały najdłyższy termin przydatności.
Ja chciałabym wysłac paczke kurierem, ale potrzebuję nr tel. do p. Romy, tak na wszelki wypadek. Z tymi kurierami to różnie bywa a ja będąc 300km od Przemyśla niewiele zdziałam :roll: Jak mi baran zadzwoni i powie, ze nie może znaleźc adresu czy nikogo nie ma w domu (oni nieraz kręcą jak mogą, jak im czasu na rozwożenie paczek nie styka :razz:) to paczka wróci do mnie i dupa.

Posted

ja też dałam Halci wędliny sojowe i chcę jeszcze kupić dżemy i miód - tylko pytanie jak z cukrem u Pani Romy, może jeść słodkie produkty czy nie? Jeszcze kupie zioła - miętę, rumianek, lipę, melisę.

Posted

Aerozole już dotarły,kosztowały 13.38,kasę dała Weronika1.(6.69 za 1)
Jeśli ta paczka autobusowa jest poniżej 5kg to mogę odebrać-powyżej nie wolno mi dźwigać...
Czas mam nieograniczony...

Posted

Ja zamówilam środki czystości w tym proszki do prania,mydla, cify, ściereczki,gabeczki itp. konserwy rybne- tuńczyk,paprykarz itp., budynie, kawę, herbaty, ciasteczka, kakao, ziółka,olej, jakieś mopy, szczotki itp.
Nie zamawialam cukru,kaszy, makaronu,mleka, dżemów, konserw warzywnych i owocowych, pasztetów.

Posted

Jak któraś może, to zamiast leków itp dobrze by było wrzucić do paczki kilka nutridrinków z apteki zwłaszcza truskawowych...) Te od Halci bardzo postawiły ją na nogi, bo był moment,że prawie nic nie jadła, opowiadając ciągle coś o jakichś zatruciach kalafiorem itp...
Ależ Wy macie serducha....:loveu::loveu::loveu: