Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][B]Aukcja cegiełkowa dla Pani Romy:[/B][/SIZE]
[URL]http://allegro.pl/item412347006_psie_i_ludzkie_serca_blagajace_o_pomoc_.html[/URL]

[SIZE=3]proszę rozsyłać do znajomych, "przypinać" w opisach GG, reklama na Naszej Klasie tez mile widziana[/SIZE]

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sati']Co na dzień dzisiejszy oprócz oczywiście adopcji psów jest potrzebne na już może uda mi się jakoś pomóc??[/quote]

Jedzenie... Szczególnie dla psiaków jak i dla P. Romy i P. Franka. Psiaki jedzą głównie gotowaną kaszę która jeszcze szybciej się kończy niż pojawia.

Posted

Jeśli wysyłać jedzeni to najlepiej "suche" bo w tych temperaturach to długo nie wytrzyma. Zna ktoś może jakieś hurtownie z ryżem, kaszą itp.? Chodzi mi o tańsze zakupy.

Posted

ja szykuje dla panstwa kolejna paczke, znaczy sie chyba beda to 3 paczki na raty... czy ciuchy nadal potrzebne? vigor, ktory im ostatnio kupilam, zjedli? jak tak to dokupie nowe opakowanie...

Posted

z moich obliczen wynika, ze juz jakis czas temu powinni byli go zjesc. jesli zostal, znaczy, ze sie ociagali z polykaniem tabletek. ok to ciuchy tez podam. a moze, zeby na poczcie zaoszczedzic, podalabym za 10zl autobusem do przemysla, a osoba, ktora do pani romy chodzi, odebralaby? pasuje wam taki uklad. bo ciuchy sa bardzo duze objetosciowo i inne rzeczy, paka bylaby ogromna na poczcie, a tak to w worek zapakuje i jazda.

Posted

[quote name='malagos']nie uda mi sie załatwić srodkow na odpchlenie. Moze na robale cos? Potrzebne?[/quote]
Kochanie ! Z nieba spadłaś. O to chyba najtrudniej w normalnej sprzedaży. Pewnie, że kup i wiślij na Żabkę.

Posted

[quote name='irysek']ja szykuje dla panstwa kolejna paczke, znaczy sie chyba beda to 3 paczki na raty... czy ciuchy nadal potrzebne? vigor, ktory im ostatnio kupilam, zjedli? jak tak to dokupie nowe opakowanie...[/quote]
Irysku! Nie kupuj witamin i leków - ja im wysłałam bardzo dużo :
CENTRUM SILVER Z LUTEINĄ TABLETKI 100 SZTBODYMAX SENIOR 120 TABLETEKVITRUM SENIOR Z LIKOPENEM 100 TABL.RUTINACEA COMPLETE 90 TABLETEK + 30 TABL GRATIS
Oprócz tego były leki i kosmetyki.
Przeznacz te pieniązki na cos innego np. jedzenie czy ubranie, środki czystości.Tam chyba potrzeba też coś do tępienia gryzoni bo przy karmie i psach zawsze coś grasuje.

Posted

[quote name='żaba88']Jeśli wysyłać jedzeni to najlepiej "suche" bo w tych temperaturach to długo nie wytrzyma. Zna ktoś może jakieś hurtownie z ryżem, kaszą itp.? Chodzi mi o tańsze zakupy.[/quote]

Żabko ! Ja zaopatruję się w hurtowni MAKRO - są w całej Polsce. Sprawdzę gdzie jest najblizsza u Ciebie. Tam trzeba mieć kogos kto ma kartę. Kupuje sie całymi opakowaniami zbiorczymi więc trzeba mieć samochód. Popytaj - każdy kto prowadzi jakąkolwiek działalność może mieć kartę do Makro. Duzo ludzi robi tam zakupy.

Posted

Ile potrzeba tego aerozolu pess???Będę go mogła kupić tylko na paragon imienny...Nie wiem,jak w tym wypadku z rozliczeniem...Nie mam na tyle kasy,by to zafundować...:oops:
Dziś zadzwonię i zamówię,jutro by przywieźli.Czekam na określenie ilości opakowań...

Posted

[quote name='Wet-siostra']Ile potrzeba tego aerozolu pess???Będę go mogła kupić tylko na paragon imienny...Nie wiem,jak w tym wypadku z rozliczeniem...Nie mam na tyle kasy,by to zafundować...:oops:
Dziś zadzwonię i zamówię,jutro by przywieźli.Czekam na określenie ilości opakowań...[/quote]
mozesz zamówić , dzisiaj wieczorem podam ci kasę.To bedzie do tapicerki i pomieszczeń, bezpośrednio na psy zamówiła Saphira

Irysku p. Roma narazie ma witaminy , które podała Halcia. Gdzieś za dwa tygodnie sie skończą.

Saphiro u nas sklepu Makro nie ma , jest Lidl i Biedronka, najbliższy sklep Makro 80 kilometrów.

Posted

[quote name='weronika1']
Saphiro u nas sklepu Makro nie ma , jest Lidl i Biedronka, najbliższy sklep Makro 80 kilometrów.[/quote]
Wiem -sprawdzilam na stronie internetowej. Jest w Rzeszowie - moze dziewczyny , które pomagają w Orzechowcach tam kupują ? Trzeba mieć dostęp do osoby, ktora ma kartę. Mogłyby kupić i zawieźć do Orzechowców a stamtąd przy okazji moglabyś Ty lub Żaba odebrać. Chociaż Biedronka też jest tania....

Posted

Znalazłam strone internetową producenta karmy dla psów w Lublinie. Może wożą do Przemyśla :
[URL]http://www.polmar.lublin.pl/frykaspage.htm[/URL]

Może zamiast kaszy zrzucimy się na parę worków. Wytwórnia jest w Lublinie, czy jest ktos stamtąd kto mógłby sprawdzic temat ?

Posted

Właśnie wróciłam z Torunia. Byłam w Makro sprawdzić ceny. Kasza za kg to 1,70, karma dla psa marki ARO najtańsza worek 10 kg to 27,00 zł czyli 2,70 za kg. Kartę wstępu Weronika może załatwic bez problemu . Trzeba tylko jechać do MAKRO przy wejściu jest Biuro Obsługi Klienta. Przy sobie musi miec oryginalny aktualny odpis z KRS i Regon lub NIP , dowód osobisty. Pani dokumenty kseruje i daje dwie karty wstępu jedną dla Weroniki, drugą dla osoby przez Nią wskazanej. Osoba ta musi jechac z Weronika i mieć przy sobie dowód osobisty. Potem jest już prosto mając karte można przez dwa lata kupować wszystko i to naprawdę taniej niz w zwyklym sklepie. A co najważniejsze faktura przy kasie lub paragon będzie na Stowarzyszenie. Wystarczy dać dziewczynom z Rzeszowa kartę i pieniądze, żeby zrobiły zakupy i przy okazji podrzuciły do Orzechowców.
A swoja drogą czy nie lepiej kupić najtańszą karmę niż gotować kaszę. przecież to nie tylko sie przy tym Pani Roma napracuje ale i zużycie energii duże i smalcu czy masła trzeba dodać. Może wyjść drożej niż karma z Makro. No i niedługo jeszcze garnek trzeba kupić. Moim zdaniem to niepotrzebna praca.

Posted

No cóż...nie dostałam odpowiedzi...:oops:
Zamówiłam na razie dwa flakony,może wystarczą,jeśli nie-domówię więcej.
Mam też możliwość zamówienia pipet podobnych działaniem do ectifo,cena ok.4zł za pipetę.Na razie nie zamawiałam...
Towar dotrze do mnie jutro.:lol:

Posted

Dobrze zrobiłaś. Najpierw trzeba spróbować jak to się wszystko sprawdzi w praktyce, a potem zadecydować czy jeszcze dokupić. Fiprex w "karusku" zamówiony , zapłacony. Paczka adresowana na Żabkę. Powinno starczyć i na Rome i na resztę Orzechowców.
Pozostaje problem robali.......

Posted

Nadziu, odbierz PW, Sati, zajrzyj do pierwszego postu, tam wszystko jest, adres prześlę Ci PW jak zechcesz...
Isadorko,zrobiłam jak kazałaś...:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gagata']Nadziu, odbierz PW, Sati, zajrzyj do pierwszego postu, tam wszystko jest, adres prześlę Ci PW jak zechcesz...
Isadorko,zrobiłam jak kazałaś...:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Gagatko ja tylko poradziłam, co ja mogę kazać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: