Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę, że oprócz tych mniej życzliwych hmm... pani Roma ma w okół siebie złotych ludzi:loveu:
Ja nie nadążam z tym wątkiem... ale już znalazłam wątek romodogów, to może choć z ogłoszeniami coś pomogę.;)
Buziaki dla wszystkich "opiekunów i wspieraczy P. Romy":loveu:

Roma szczęśliwa,opowiada i opowiada..Najbardziej mi się podoba jak mówi Pan Zaba, bo za nic nie potrafi dobrze zapamiętać jego imienia:evil_lol:

buahaha:lol:
Przypomniało mi się jak dzwoniłam do żaby w sprawie Dianki:
" Żaba? tu Rybka dzwoni":evil_lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

black_cat napisał(a):
Becia co to za piesek w twoim podpisie, ten od prawej bez linku?

Własnie też mialam pytać o niego, bo się banerek nie załącza:-(

Mam pytanie, gdzie jest aktualny watek Poziomki?:oops:

Posted

becia66 napisał(a):
Pani Roma otrzymała wczoraj od nas ogromny wór z kocami, narzutami futrzanymi, ręcznikami , a nawet chodniczkami. Troche misek metalowych i plastikowych. Rano otrzymałam jeszcze suchą karmę i 2 skrzynki wędlin+mięsa z rzeszowskiego Lidla. Dorzuciłam parę zabawek dla psiaków.....A co !!! niech
mają zajęcie :eviltong: i nie męczą p.Romy bo i tak sie kobicina ledwo rusza....:shake:

Becia co to za piesek w twoim podpisie, ten od prawej bez linku?

Posted

Rybka_39 napisał(a):
............................
buahaha:lol:
Przypomniało mi się jak dzwoniłam do żaby w sprawie Dianki:
" Żaba? tu Rybka dzwoni":evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ale sie usmialam!!!!

Posted

Cześć Reksiu.Tam u Ciebie podobno białe psiaki mają powodzenie.Jak bedą zdjęcia zwróc uwage jak cudna jest ta biała sunia.Ja romodogów jeszcze nie znalazłam...

Posted

Super,dzięki Reksiu za namiar na watek.Kudłate też u pani Romy ładniutkie.Zdjecia robilismy w trójke,na 3 aparaty,wiec bedzie co wybierac.Żabek lub Szpilka wstawia.Panie Żaba,o kase to Ci sie nigdy nie pytałam,a wyglad to Ty masz,ale moze lustra nie masz?:evil_lol:Chyba mi przyłozy....przy okazji:eviltong:a jak sie będzie droczył,to Jego zdjecie mam.....tylko wstawiac nie umie.....:oops:

Posted

Czy Dianka P.Romy,która znajduje sie w schronisku tez jest rozpatrywana do wycieczki i adopcji??Jakos w schr.nie zwraca na siebie uwagi,a z tego co wiem,to ulubienica p.Romy i Żaby!

Posted

halcia napisał(a):
Czy Dianka P.Romy,która znajduje sie w schronisku tez jest rozpatrywana do wycieczki i adopcji??Jakos w schr.nie zwraca na siebie uwagi,a z tego co wiem,to ulubienica p.Romy i Żaby!

I moja też......:loveu:.....przemiła, kontaktowa sunia i tak strasznie chce do ludzia....:roll:

Posted

Własnie sobie nalałam,choc łaczone dziwnie:evil_lol:Jest co świętować:multi:Trzy psiaki wyjechały z nami ze schronu,mała Helenka znalazła dom,a teraz czytam cudo wiesci o naszej ulubionej Diance:multi::multi::multi:I auto nie zarzygane:evil_lol:Orzecholot tylko w kolorze błota ,niech sie radar dziwi,czemu nie ma nr.rejestracyjnych:evil_lol:Są,tylko cm.głebiej:eviltong:

Posted

halcia napisał(a):
Własnie sobie nalałam,choc łaczone dziwnie:evil_lol:Jest co świętować:multi:Trzy psiaki wyjechały z nami ze schronu,mała Helenka znalazła dom,a teraz czytam cudo wiesci o naszej ulubionej Diance:multi::multi::multi:I auto nie zarzygane:evil_lol:Orzecholot tylko w kolorze błota ,niech sie radar dziwi,czemu nie ma nr.rejestracyjnych:evil_lol:Są,tylko cm.głebiej:eviltong:

;).............................

Posted

Pani roma wyraziła zgodę na wyjazd Bajki,Muszki i Rokiego do Reksia:multi::multi::multi: Początkowo troche szkoda jej było rozstac sie z Bajką ale w końcu zdecydowała sie pomyslec o sunce, nie o sobie...Bajka nigdzie jej samej na krok nie puszczała...W przypadku Rokiego poprosiła, by o zgode spytac tez jego dotychczasowego sponsora, czyli pana Daniela, ale z tym klopotu nie bedzie, Weronika załatwi, jak zawsze...Roma bardzo sie tez ucieszyła z wyjazdy Dianki ze schronu.. Reksiu cos więcej o piulach postaram Ci sie napisac na romodogach, po co sie dublować...

Kłopot jest z puchatą Czitą....Ostatnio pomieszkuje w korytarzu, bo psy ja gryzą...

Posted

Podziwiam Panią Romę, Strasznie ciężko musi jej być na duszy. Takie rozstania.....:placz:
Pewnie wolałaby Frania wysłać do Reksia niż Bajkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: