Wet-siostra Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A MOJA PSIAPSIÓŁKA DIF NADAL MILCZY??????? :placz::placz::placz: DIF!!!HOP,HOP,JESTEŚ TAM??? Quote
Cekinka13* Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Isadora, dzięki :loveu: DIF, no właśnie, gdzie jesteś? Quote
Martunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Coś jej nie ma... niech się pojawi wreszcie, bo nie wiadomo, co począć. Do góry, Bary! Quote
Hotel KADIF Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Moje drogie/drodzy!!!!! Nie było mnie dwa dnia na wątku! Byłam w Gdańsku, gdzie transportowałam Nelsona!!! Dopiero teraz włączyłam komputer i dogo i co.......???:crazyeye: Skrzynka PW zapchana do granic możliwości - w 100 %!!!! A reszta pewnie czeka w kolejce...:shake: Oto komentarze w skrócie :angryy:: wątek Barego - "kącik poetycki" :angryy: wątek Barego - "kółko wzajemnej adoracji":angryy: wątek Barego - "mdło mi się robi":angryy: wątek Barego - "wycofuję się z subskrypcji":angryy: wątek Barego - "niech szuka pomocy beze mnie, ale z poetkami.... :angryy:" Chcecie jeszcze???? :angryy: Bardzo proszę-koniec z poezją na tym wątku!!! :diabloti: Bardzo proszę o skupienie się na KONKRETNEJ pomocy!!! Rozumiem, że wszyscy mają dobre chęci...!!! Wszystkim zależy na znalezieniu Baremu domu, ale niestety POEZJA na wątku tego nie zapewni!!!![SIZE=2] Isadora!!! Z uwagi na to, że wątek baaardzo się rozrósł proszę Cię, Kochana, o info gdzie, oprócz allegro ogłosiłaś Barego? [FONT=Arial Black]Czy oprócz Isadory ktoś coś zrobił? Nie piszę złośliwie :evil_lol:, może przeoczyłam na wątku a muszę go usystematyzować!!!!!!![/FONT][FONT=Arial Black][/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Oto zdjęcia Barego z dnia dzisiejszego: tutaj przełazi przez swoją "dziurę": Był głodny i spragniony pieszczot.. ale był :loveu::multi:!!!! Quote
Cekinka13* Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :loveu::loveu::loveu: DIF, a chciał się bawić? :razz: bo ze mną chciał, zaczął uciekać i gonić mnie, a przy tym się wywalał, bosko to wyglądało :cool1: tylko żal mi się go zrobiło jak odchodziłam, on zrobił taką minę :placz: Quote
Hotel KADIF Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Cekinka13* napisał(a)::loveu::loveu::loveu: DIF, a chciał się bawić? :razz: bo ze mną chciał, zaczął uciekać i gonić mnie, a przy tym się wywalał, bosko to wyglądało :cool1: tylko żal mi się go zrobiło jak odchodziłam, on zrobił taką minę :placz: Nie kciał !!! :eviltong: Bał się mnie po tych dwóch dniach :oops: Quote
Martunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Śliczne fotki. :loveu: Ale musiał być głodny. :cool3: Quote
majqa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 UFF, Bogu dzięki, że wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: zaprowadź porządek na własny wątku, po powstanie tu tylko kółko wzajemnej adoracji. Bary na samą górę, zrób proszę w wolnym momencie dla dobra psa, zestawienie ogłoszeniowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inni, jak wiesz odesłali mnie na strony watku. Daruj, DIF, nudy aż nadto. Prosiłam o podanie mi stron ogloszeniowych, ale widać ważniejsza była poezja, jakoby pomocna psu (sranie w banię, nie wychylam się, też ją płodzę ale trzeba być chorym by sądzić, że jest pomocna w znalezieniu psu domu. Śmiech na pustej sali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Isadora7']Ma u mnie allegro właśnie wznowione. Przed tym miał dwukrotnie specjalnie wyróżnione. Poza tym jest garść innych (allegratka też) gdzieś w wątku sż linki, ja nie mam czasu teraz ich wyszperać, mam masę ogłoszeń do zrobienia. [quote name='majqa'] Ponawiam pytanie, jakoś przeszło bez echa. Gdzie pies ma ogłoszenia bezterminowe i aktualne??? [quote name='majqa']Dziewczyny mam kłopot z odnalezieniem tego, o co mi biega bo wątek zrobił się mega długi (wiersze). Tak poza dogo, gdzie ten pies został ogłoszony? Net? Lecznice? Plakaty? Ogłoszenia w prasie? [quote name='majqa']UFF, Bogu dzięki, że wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: zaprowadź porządek na własny wątku, po powstanie tu tylko kółko wzajemnej adoracji. Bary na samą górę, zrób proszę w wolnym momencie dla dobra psa, zestawienie ogłoszeniowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inni, jak wiesz odesłali mnie na strony watku. Daruj, DIF, nudy aż nadto. Prosiłam o podanie mi stron ogloszeniowych, ale widać ważniejsza była poezja, jakoby pomocna psu (sranie w banię, nie wychylam się, też ją płodzę ale trzeba być chorym by sądzić, że jest pomocna w znalezieniu psu domu. Śmiech na pustej sali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Będzie krótko i treściwie ale wersalikami ja Isadora czasem zwana Inni, uprzejmie przepraszam, że zamiast rzucić pracę, tymczasy i garść psiakó które mam do rozgłaszania ośmieliłam sie powiedzieć że na pewno jest to allegro (w tym dwukrotnie ze specjalnym wyróżnieniem, a teraz tyzlko z wyróżnieniem żołtym i boldowym) i allegratka i w swej bezczelności powiedziałam że jest to gdzieś na stronach tegoż wątku. Na dodatek na wątku Barego którego los mi jakoś leży na sercu. Zawładnął nim, aczkolwiek staram sie unikać wątków niejamniczych. Przyzwyczajona jestem że sznurki do ogłoszeń jakie daję są zawsze wyrzucane do pierwszego posta. Wtedy byłabym być może nadal Isadorą a nie Inną. Błagam o przebaczenie. Poczuwając sie do winy zarzuciłam w tym momencie robienie allegra dla 5 nowych jamoli, tudzież innych ogłoszeń i oto serwisy na których ja ogłaszam z pominięciem allegra i alegratki bo to jest w standardzie i o tym wspomniałam wcześniej. http://www.vendito.pl http://www.eoferty.com.pl/ogloszenia.html http://www.kontakty24.info/dodaj.html http://www.neeon.pl/form_ogloszenie.php http://www.ofertownia.pl/ http://kupiepsa.pl/index.php http://www.4lapy.pl/ogloszenia/ http://www.gieldaogloszen.pl/ http://www.mojpupil.pl/ http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/1 http://www.etablica.com/ http://www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/wszystkie_0,1,0.html http://www.club.yellowpages.pl/ http://www.ogloszenia.interpress.net.pl + metro + gumtree Na dniach ukaże się tez opowiadanie o Barym. O szczegółach i terminie powiadomię właściwe organy w odpowiednim czasie. W ramach wyjaśnień dodam że stosuję do podbijania wątku następujące metody: kopiowanie posta do schowka ctrl+c następnie ten post usuwam i wkopiowuję go metodą ctrl+v jako całkowicie nowy post. Ma to na celu zmniejszenie wydłużania wątku, a tym samym zmniejszenie i tak obciążonego ponad normę serwera dogomanii bardzo nie lubię robić wejść typu "hop do góry" osobiście uznaję, że dowcip, wierszyk cokolwiek jest znacznie sympatyczniejsze. A ponadto przyciąga często dodatkowych ludzi. Co miało miejsce i w tym wątku. Chętnie zrobię kolejny elaborat (uwielbiam mam takie zboczenie poniekąd zawodowe z analizą przybyłych osób)Ten post nauczona doświadczeniem zapamiętuję w zakładkach firefoxa i już nie będzie problemu z podawaniem przeze mnie moich serwisów ogłoszeniowych. Co najwyżej będę dopisywać kolejne i dokładać treści w celu wyjaśnienia zawiłości. Ale podstawa już jest. Nie wiem jak sie podpisać bo z nicka mi Isadora w realu Dorota, a przez swoją niesubordynację dostałam ksywę "Inni". Powiem tak, nie mam kasy więc takiej pomocy nie mogę dać. Wydawało mi się że zrobienie ogłoszeń, banerów, podbijanie wątków też jest jakąś pomocą. Przepraszam ze nie mogę dać bardziej konkretnej. Niemniej jednak jeżeli pasuje to co oferuję to ja dalej będę to robić. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję ze mój felieton wyjaśnił to co potrzeba. Ave Quote
Gosiapk Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Isadora, dziękuję Ci za wszystko co zrobiłaś dla Barego :Rose: Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Gosiapk']Isadora, dziękuję Ci za wszystko co zrobiłaś dla Barego :Rose: Gosiapk to nie chodzi o to żeby ktoś dziękował czy bił pokłony. Wszyscy tu jesteśmy bo kochamy psy. I każdy pomaga jak może i jak umie. A nagrodą jest jak psiak znajdzie dom. Co nie zawsze sie udaje , bo psiak np nie dożyje, zagryzą go jak Binkiego. Zrobiłam i będę robić dla Barego co tylko mogę. I nie oceniam czy jest konkretem allegro czy np wpłata pieniędzy (nawiasem mówiąc allegro też pieniądze). Wiadomo że nie wszystkim sie pomoże, ale nawet dla jednego psiaka warto. Każda z nas ma ileś wątków które obserwuje. Nieraz przeoczy sie jakąś informację - nie sposób. Tym bardziej że każdy ma nie tylko dogo. I zarzucanie że nie wypunktowało sie ogłoszeń a odpowiedziało że są w wątku sorry ale nie na miejscu. Proste jak budowa cepa. A teraz koniec dyskusji - BARY W GÓRĘ , HOPHOP - niedługo będziesz medialny. Quote
majqa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Isadora7'](...) Przyzwyczajona jestem że sznurki do ogłoszeń jakie daję są zawsze wyrzucane do pierwszego posta. Widać nie przyzwyczajona jest do tego DIF, ale sugestia jak najbardziej słuszna. Warto to zrobić dla uniknięcia przeszukiwania wątku. Wtedy byłabym być może nadal Isadorą a nie Inną. Isadora to przepiękny nick, Inna, też całkiem, całkiem. Błagam o przebaczenie. Jest wybaczone.;) (...) Na dniach ukaże się tez opowiadanie o Barym. O szczegółach i terminie powiadomię właściwe organy w odpowiednim czasie. Organy już się mogą doczekać i naprawdę, bardzo i absolutnie niezłośliwie już się cieszą. (..)osobiście uznaję, że dowcip, wierszyk cokolwiek jest znacznie sympatyczniejsze. A ponadto przyciąga często dodatkowych ludzi. Zgadzam się Isadoro, że nic symaptyczniejszego ponad taką formę, o jakiej piszesz ale z umiarem. Tu jak widać wyraźnie się różnimy. W moim, jak sądzę błędnym odczuciu, jednych ten wątek przyciągnie, mnie wbrew temu, co może się wydawać wiersze z wątku urzekły, innych odstraszy. Z wątku psa zrobił się konkurs poezji i ten pies gdzieś w tym ginie. (...) Powiem tak, nie mam kasy więc takiej pomocy nie mogę dać. Wydawało mi się że zrobienie ogłoszeń, banerów, podbijanie wątków też jest jakąś pomocą. Oczywiście, że jest, a o kasę nikt Cię nie pyta, ja bynajmniej. Przepraszam ze nie mogę dać bardziej konkretnej. Niemniej jednak jeżeli pasuje to co oferuję to ja dalej będę to robić. Oczywiście, że pasuje. (...) Isadoro, jak widać moje zdanie bardzo Cię uraziło i zdrowo dotknęło. Skoro tak się stało, przyjmij proszę moje szczere "przepraszam". Nie wycofuję się ze zdania o wątku ale jednocześnie szanuję fakt, że Ty, podobnie i dziewczyny wrzucające tu wiersze, myślicie inaczej. Róbcie, co uważacie za stosowne, pragnę wierzyć, że przełoży się to na dobro psa. Marzę, że przeczytam któregoś dnia, że Bary znalazł dom. Co do wierszy...tak do głowy mi przyszła pewna myśl...jestem oczywiście otwarta na krytykę. Pomyślcie proszę, czy nie warto by było, wybrać z wątku te, które podobają się Wam najbardziej. Zrobić z nimi coś w rodzaju mini ulotek (plakatów), na których by było zdjęcie Barego i kontakt do DIF i poumieszczać je w różnych miejscach. Mam tu na myśli m.in. lecznice dla zwierząt ale pokusiłabym się też o poczekalnie dla chorych w państwowych i prywatnych gabinetach. Tam przewija się masa ludzi, a nie wszyscy są tak obłożnie chorzy, by skupiali się wyłącznie na własnym cierpieniu. Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='majqa']Isadoro, jak widać moje zdanie bardzo Cię uraziło i zdrowo dotknęło. Skoro tak się stało, przyjmij proszę moje szczere "przepraszam". Nie wycofuję się ze zdania o wątku ale jednocześnie szanuję fakt, że Ty, podobnie i dziewczyny wrzucające tu wiersze, myślicie inaczej. Róbcie, co uważacie za stosowne, pragnę wierzyć, że przełoży się to na dobro psa. Marzę, że przeczytam któregoś dnia, że Bary znalazł dom. Co do wierszy...tak do głowy mi przyszła pewna myśl...jestem oczywiście otwarta na krytykę. Pomyślcie proszę, czy nie warto by było, wybrać z wątku te, które podobają się Wam najbardziej. Zrobić z nimi coś w rodzaju mini ulotek (plakatów), na których by było zdjęcie Barego i kontakt do DIF i poumieszczać je w różnych miejscach. Mam tu na myśli m.in. lecznice dla zwierząt ale pokusiłabym się też o poczekalnie dla chorych w państwowych i prywatnych gabinetach. Tam przewija się masa ludzi, a nie wszyscy są tak obłożnie chorzy, by skupiali się wyłącznie na własnym cierpieniu. majqa nie uraziło, aż taka obrażalska nie jestem. Tak w ogóle nie jestem obrażalska. Uwielbiam tworzyć felietony i "dowalić" sie do czegoś mam czytelników którzy uwielbiają mnie czytać gdziekolwiek jestem :) Nam wszystkim zależy na Barym. To wspaniały Pan Pies. I twój pomysł z wierszami uważam za rewelacyjny, rewelacyjny wprost. Cienko u mnie z czasem ale postaram się coś od siebie zrobić na bazie tego pomysłu. [FONT=Impact]BARY WITAJ[/FONT] Quote
Wet-siostra Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A ja powiem tak:NIE ZAMIERZAM ZARZUCIĆ POEZJI:diabloti::diabloti:. Nic innego nie jestem w stanie zrobić dla tego psa,a bardzo bym chciała,by w końcu ktoś zwrócił na niego uwagę...A MOŻE WŁAŚNIE DZIĘKI TYM TAK BARDZO SKRYTYKOWANYM WIERSZOM KTOŚ SIĘ ULITUJE NAD TYM BIEDNYM PSIAKIEM?????:loveu::loveu:Banerków robić nie potrafię,wklejać zdjęć,linków,robić ogłoszeń-też nie...A chyba lepiej jest podbić wątek do góry wierszykiem,niż beznadziejnym Bary,hop,Bary do góry... Konkretnej pomocy,typu kasa czy tymczas też nie jestem w stanie oferować...Więc wybaczcie,ale poezja nadal będzie. :evil_lol:Choć,nie ukrywam,ze pomysł z wykorzystaniem jej na plakaty jest świetny!!!!Nie potrafię drukować,mam laptopa,ale podpisuję się pod tym pomysłem.Z jednym małym zastrzeżeniem:prawa autorskie...:evil_lol: Zgadzam się na wykorzystanie mych wypocin z zaznaczeniem,że są moje!!!:loveu:(Nadzieja Koziak). I to chyba na tyle...Pa,pa!!! Quote
kasikitd Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Oby te zgrzyty - pozytywne i budujące, przyniosły Baremu poprawę sytuacji. Ukłony szacunku dla Was dziewczyny. Quote
Wet-siostra Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Zgrzyty muszą być:evil_lol: ,inaczej byłoby nudno...:diabloti: Jesteśmy jakby rodziną,a w rodzinie też różnie bywa...:lol: Niemniej jednak Bary nadal czeka na jakąś pomoc... Bary-piesek przekochany chce już odejść od tej bramy...:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
majqa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Isadora7']majqa nie uraziło, aż taka obrażalska nie jestem. UFF :sweetCyb::Cool!:Tak w ogóle nie jestem obrażalska. Uwielbiam tworzyć felietony i "dowalić" sie do czegoś mam czytelników którzy uwielbiają mnie czytać gdziekolwiek jestem :) Nam wszystkim zależy na Barym. NIE UKRYWAM, ŻE CZYA SIĘ CIEBIE WSPANIALE, A JESZCZE WSPANIALEJ, CO ODKRYŁAM PO OSTATNIM, JAK TO NAZWAŁAŚ, FELIETONIE, GDY SIĘ CIEBIE SPROWOKUJE. MASZ MNIAMNIUSI, CIĘTY JĘZYK, UWIELBIAM TAKI. AŻ MNIE KORCI, CO BY JESZCZE Z CZYMŚ PODPAŚĆ...OJ ŻARTUJĘ, ŻARTUJĘ...;) To wspaniały Pan Pies. (...) Raz jeszcze przepraszam...:modla: Czasem wyłazi ze mnie zołza, ale staram się nad tą ciemną naturą panować. Wczoraj akurat się nie udało.:oops: Dziś, najpóźniej wieczorem zrobię tekst ogłoszeniowy dla Barego, na swoją z kolei modłę, wrzucę na wątek, z prośbą do Was, by palcem wytknąć co jest do bani, wtedy poprawię i z tym tekstem również poogłaszam Barego. Przez tego psa ogłupieję, skóra mi cierpnie na myśl, że on tak wegetuje, prowokując los. Quote
majqa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Wet-siostra']A ja powiem tak:NIE ZAMIERZAM ZARZUCIĆ POEZJI:diabloti::diabloti:. W żadnym razie tego nie rób, bo tłamszenie talentu to zbrodnia. Nic innego nie jestem w stanie zrobić dla tego psa,a bardzo bym chciała,by w końcu ktoś zwrócił na niego uwagę...Owszem, możesz coś zrobić, zaraz opiszę. A MOŻE WŁAŚNIE DZIĘKI TYM TAK BARDZO SKRYTYKOWANYM WIERSZOM KTOŚ SIĘ ULITUJE NAD TYM BIEDNYM PSIAKIEM?????:loveu::loveu: (...) Nie ma tego złego, zgrzyt ożywił wątek. :evil_lol: Zgadzam się na wykorzystanie mych wypocin z zaznaczeniem,że są moje!!!:loveu:(Nadzieja Koziak). I to chyba na tyle...Pa,pa!!! Moja prośba do Ciebie Wet - Siostro. Mnie nie starczyło cierpliwości, Tobie starczy na pewno, by przeczesać wątek ale w innym celu niż ogłoszenia. Poszukaj proszę kilku, Twoim zdaniem, najbardziej udanych wierszy, takich trafionych w sedno, np. 4-5. Wrzuć je proszę w jeden post. Jak to będzie zrobione, poproszę dziewczynę z dogo, ta nigdy mi nie odmówiła pomocy (Kochana Istota) o porobienie ładnych graficznie ulotek, gotowych do wydruku. To pierwsza część zadania. W trakcie czesania wątku, zrób podobną rzecz i wybierz najbardziej chwytające fotki Barego i zrób z nich post pod wierszami, by stworzyć dziewczynie gotowca. Możesz pocudować i zrobić to??? Quote
Wet-siostra Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Droga"Majga"-nie ma sprawy...Ale tylko połowicznie,bo...JESTEM ZIELONA W KOMPUTERACH...:oops:Dziewczyny z DOGO nie raz tłumaczyły mi,co i jak,ale ja nie jestem w stanie tego pojąć..No,normalnie nie kumam...:shake:Może jakby ktoś siadł przy mnie i pokazał,co i jak,może wtedy bym"zajarzyła"...:angryy:A tak...Z wielkimi oporami zrozumiałam,jak się robi podpis...:mad:Ale zdjęcia,linki...to dla mnie totalna magia...:crazyeye: Dlatego teraz przeszukam wątek,przepiszę wierszydła na kartkę,a potem z powrotem je wpiszę już w jednym poście...Natomiast zdjęć,niestety,nie potrafię...:placz::placz::placz: Quote
majqa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No i zmusiłaś mnie, hahahaha....Dobra, zajmę się postem z fotkami. Posłuchaj...co do wierszy, najpierw spróbuj nim zadręczysz się przepisywaniem tego, co opiszę (pewno mało udolnie). Otwórz wątek Barego dwa razy. Jeden od strony, gdzie pojawiły się wiersze. Drugi - strona ostatnia, w tym drugim kliknij odpowiedz i masz już przygotowane okienko do wklejenia wiersza. Niech sobie to okienko czeka. Znów wejdź w wątek otwarty na danym wierszu. Stań w lewym górnym rogu, wciśnij lewą myszkę i nie puszczaj ale przeciągnij nią przez całość wiersza. On się wtedy zaznaczy. Teraz możesz myszkę puścić. Stań na zaznaczonym wierszu, wciśnij prawą myszkę, otworzy się kilka opcji, wybierz z nich lewą kopiuj. Przełącz się między wątkami i w okienku odpowiedzi stań, po czym znów prawa myszka, znów się otwiera menu i lewą myszką zrób wklej i masz wiersz skopiowany tam gdzie chcesz. Jeśli nie poradzisz sobie zrób mi post - a w nim podaj strony wątku z wierszami, które wybrałaś i ja je skopiuję. OK? Quote
Wet-siostra Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :angryy:Hi,hi,za późno napisałaś tą wspaniałą radę...:evil_lol:Zdążyłam już przejrzeć post i przepisać na kartkę osiem wierszy moich i jeden czyjś...:eviltong:I,zamorduj mnie,nie zaznaczyłam stron,z których je przepisałam...:shake:Więc nie zostaje mi nic innego,jak teraz je po kolei przepisać na nowo...:p Wybierz te,które Ci najbardziej pasują...Rada przyda się następnym razem...:loveu: 26.03.2008 28.03.2008 Przygarnij mnie na dworze dziś ziąb choć na chwilę a ja sam chcę się schować przed wiatrem tylko cień domu mam za schronienie otulić się kołdrą twych dłoni czy odnajdzie się ktoś a może kto pokocha pokochasz mnie już na zawsze da dom i nic nas już nie rozdzieli czy jak pani ma odejdę gdzieś spójrz w zapomnienie tęsknię za twoim dotykiem pada śnieg który ukoi wieje wiatr mój ból nieprzychylny jest świat tęsknotę i tak bardzo potrzebne samotność schronienie i strach przytul do serca psa może jednak znana piosenka ta nie będę nucę ją gdy już tracę już sam nadzieję [SIZE=2]28.03.2008. proszę dajcie mi dom pod zniszczonym płotem proszę weźcie mnie stąd siedzę czy naprawdę proszę wpatrzony w niebo o zbyt wiele??? czy jesteś tam 30.03.2008. ma opiekunko świat okrutny i zły tu tak cicho brak w nim miejsca na psy smutno niepotrzebne i pusto samotne czasami niechciane ktoś przyjdzie przytuli ten za stary lecz to nie ty kaleki moja pierwsza miłość temu nie dam opieki umarła ten niech zdycha wraz z tobą samotnie a ja pod ścianą siedzę jak w tym świecie mam żyć wpatrzony w stary dom czy mam nieczułą być tą dziurą pod płotem czy mam zamknąć swe oczy przechodzę pod twoje okna i serce lecz nikt świat okrutny i zły zupełnie nikt brak w nim miejsca na psy... już tu nie mieszka jak to dobrze że jest zostałem sam DOGOMANIA... i szukam nowej miłości nowych rąk tarmoszących mnie za uszami tak długo aż minie tęsknota za tobą Zostały jeszcze cztery wierszydła mojego autorstwa(te tutaj wszystkie moje)i jeden kogoś innego.To już po obiedzie.Idę coś przekąsić...:evil_lol: Quote
Recommended Posts