Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Mikołajka rozdawała prezenty?? :)

Gops, gdzieś wsadziłam szczotkowy pasiasty sweterek, ale popatrzyłam po cennikach i wychodzi mi na to, że to bezrękawnik firmy Fiona. [URL="http://www.fionacollection.pl"]www.fionacollection.pl[/URL] niestety nie znalazłam bezrękawnika pasiastego na ich stronie

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tilia']Czy Mikołajka rozdawała prezenty?? :)

Gops, gdzieś wsadziłam szczotkowy pasiasty sweterek, ale popatrzyłam po cennikach i wychodzi mi na to, że to bezrękawnik firmy Fiona. [URL="http://www.fionacollection.pl"]www.fionacollection.pl[/URL] niestety nie znalazłam bezrękawnika pasiastego na ich stronie[/quote]

juz ogladam fajne rzeczy maja :loveu: cena taka jak na allegro no ale chyba mu kupie ;)

Posted

mogę Ci ewentualnie kupić i wysłać, te bezrękawniki są u nas w hurtowni po 30 zł jeśli bardzo chcesz- ale może lepiej najpierw obejrzyj gdzieś czy Ci odpowiada

Posted

[quote name='Tilia']mogę Ci ewentualnie kupić i wysłać, te bezrękawniki są u nas w hurtowni po 30 zł jeśli bardzo chcesz- ale może lepiej najpierw obejrzyj gdzieś czy Ci odpowiada[/quote]

ja sie jeszcze zastanowie ;) mysle tez nad jakims zimowym okryzciem tazn jakby kurteczka ale taka ze bez lapek wkladania ..no niewiem jak to powiedziec..zastanowie sie co lepiej i dam znac ;)

Posted

ja mam polarowo-ortalionową derkę zapinaną na grzbiecie, ale nie sprawdziła się jak byliśmy zimą na działce (stara chałupa drewniana dobę się nagrzewała), suka mocno wytrymowana nieźle zmarzła i wtedy pomyślałam o kombinezonie- ale kupiłam ten bezrękawnik

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=65404"]DG32[/URL] super ubranka dla pięknego Jamniczka. Sama chcę kupić mojemu Yorkowi sweterek ale to na jesień/zimę. ;)

Posted

Bzik ma ubranko ortalionowe od forumowej cockermanki. Tylko po to, żeby mu się w zimie kulki śnieżne nie przyklejały, bo on nie marznie nigdy.
Ubranko jest fajne strasznie jednak Bzik kategorycznie odmówił chodzenia w nim (tak, probowałam przyzwyczajać małymi kroczkami) :roll:

Posted

Władczyni, ale mój pies jak założę mu ubranko to staje w bezruchu i może tak stać. Proponuję mu żarcie, olewam go żeby przywykł i w ogóle a on tak może stać i stać aż ja ruszę tyłek i zdejmę. To jest po prostu "NIE I JUŻ! ZDEJMIJ TO ZE MNIE NATYCHMIAST". A prób przyzwyczajenia go podejmowałam wieeele. :cool3:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Bzikowa przejmujesz się? Przypili pęcherz to ruszy zadek :evilbat:
fochy nie ruszają z Su za duży terrorysta jest żeby sie poddawać:cool3:[/quote]

:evil_lol:
wow, ma psa terroryste, o ja! że też jej pies rzuca jej bomby pod nogi :evil_lol: A jak sie wabi? asuma billaden :evilbat:?

Posted

Jego niepoddawanie się polega właśnie na tym, że stoi w miejscu i czeka aż mu to zdejmę. :evil_lol:
Nie przejmuję się bo w tym roku zbyt snieżnie nie było i nie musiałam mu trzy razy dziennie podwozia myć jak to czasem bywało :roll:

Posted

To fajnie brzmi bardzo :eviltong: ale co miałam zrobić? Ciągnąć go na siłę na spacer w tym kombinezonku? Usiadłby mi na środku chodnika i tyle będzie ze spacerku. Teraz tak czysto teoretycznie pytam, za rok pewnie już nie będę probowala go ubierać.

Wyjaśnij proszę jak jej to 'powiedziałaś' że było skuteczne? :evilbat:

Posted

[quote name='Bzikowa']Bzik ma ubranko ortalionowe od forumowej cockermanki. Tylko po to, żeby mu się w zimie kulki śnieżne nie przyklejały, bo on nie marznie nigdy.
Ubranko jest fajne strasznie jednak Bzik kategorycznie odmówił chodzenia w nim (tak, probowałam przyzwyczajać małymi kroczkami) :roll:[/quote]

no wlasnie mozesz pokazac na zdjeciu to ubranko wlasnie mi najbardziej chodzi o zime bo mojemu sie te kulki na lapach i brzuchu robia i isc sie nieda bo sie zatrzymuje i czeka az go oskubie z tego :roll: buty juz mamy teraz potrzebna nam taka jakby kurrteczka no a pozniej jak kasy starczy sweterek ;)

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']bardzo brzydkimi słowami:oops: trochę podominowałam, pokryłam pare suk w okolicy i włalaaa:evil_lol:[/quote]

przypomniałaś mi taki przypadek hahahaha ... :diabloti: Suka ciotki ma chłopaczkow. Idzie pierwszy dochodzi drugi. odgoniłam takie maluchy kundle. Zabrakło im suki. Byli tak załadowani hormonami że jeden zaczął wyć poczym wskoczł na drugiego i zaczął go kryć :megagrin: potem zaczął go gryść po ... musiałam iść bo byłam z 6 letnim kuzynem :evilbat:
jeszcze do tego mi sie zapytał "co oni robią? " a ja " nie pytaj" :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']no wlasnie mozesz pokazac na zdjeciu to ubranko wlasnie mi najbardziej chodzi o zime bo mojemu sie te kulki na lapach i brzuchu robia i isc sie nieda bo sie zatrzymuje i czeka az go oskubie z tego :roll: buty juz mamy teraz potrzebna nam taka jakby kurrteczka no a pozniej jak kasy starczy sweterek ;)[/quote]
Te kulki to istna tragedia :shake: Ja zakupie kombinezonik żeby mała miała mteż łapy zakryte - taki ortalionowy.

Posted

[quote name='joanika']Te kulki to istna tragedia :shake: Ja zakupie kombinezonik żeby mała miała mteż łapy zakryte - taki ortalionowy.[/quote]

no wlasnie kurcze najgorsze kulki robia sie na lapach podwoziu i pysku..jednym slowem wszedzie..a niechce zeby moj pies musial chodzic w kombinezonie i miec wszyko zakryte..ehhh buty sa dobre polecam chociaz w lapy nie marznie i jak chodzi po soli(chodnikach) to nie kuleje , ale napewno kupie jakis kubraczek mu moze poczekam az taks otworzy znowu watek :roll:

Posted

Rozumiem że chcesz chodzić z Bzikiem do psychologa, jak ciocia Władczyni mu pokaże kto jest samcem alfa:evil_lol:

Wdech wydech poważniej - bez względu na to co założę na Su ona nie wytrzyma w bezruchu ogłoszenia spacerku, czy rzucania zabawek i smaczków. Jestem taka zła:evil_lol: