Tilia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Czy Mikołajka rozdawała prezenty?? :) Gops, gdzieś wsadziłam szczotkowy pasiasty sweterek, ale popatrzyłam po cennikach i wychodzi mi na to, że to bezrękawnik firmy Fiona. [URL="http://www.fionacollection.pl"]www.fionacollection.pl[/URL] niestety nie znalazłam bezrękawnika pasiastego na ich stronie Quote
requiem. Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 wow ale mikołajka i te uszyska takie przekonywujące :loveu: Quote
gops Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Tilia']Czy Mikołajka rozdawała prezenty?? :) Gops, gdzieś wsadziłam szczotkowy pasiasty sweterek, ale popatrzyłam po cennikach i wychodzi mi na to, że to bezrękawnik firmy Fiona. [URL="http://www.fionacollection.pl"]www.fionacollection.pl[/URL] niestety nie znalazłam bezrękawnika pasiastego na ich stronie[/quote] juz ogladam fajne rzeczy maja :loveu: cena taka jak na allegro no ale chyba mu kupie ;) Quote
Tilia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 mogę Ci ewentualnie kupić i wysłać, te bezrękawniki są u nas w hurtowni po 30 zł jeśli bardzo chcesz- ale może lepiej najpierw obejrzyj gdzieś czy Ci odpowiada Quote
gops Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Tilia']mogę Ci ewentualnie kupić i wysłać, te bezrękawniki są u nas w hurtowni po 30 zł jeśli bardzo chcesz- ale może lepiej najpierw obejrzyj gdzieś czy Ci odpowiada[/quote] ja sie jeszcze zastanowie ;) mysle tez nad jakims zimowym okryzciem tazn jakby kurteczka ale taka ze bez lapek wkladania ..no niewiem jak to powiedziec..zastanowie sie co lepiej i dam znac ;) Quote
Tilia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ja mam polarowo-ortalionową derkę zapinaną na grzbiecie, ale nie sprawdziła się jak byliśmy zimą na działce (stara chałupa drewniana dobę się nagrzewała), suka mocno wytrymowana nieźle zmarzła i wtedy pomyślałam o kombinezonie- ale kupiłam ten bezrękawnik Quote
Skibka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=65404"]DG32[/URL] super ubranka dla pięknego Jamniczka. Sama chcę kupić mojemu Yorkowi sweterek ale to na jesień/zimę. ;) Quote
Bzikowa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bzik ma ubranko ortalionowe od forumowej cockermanki. Tylko po to, żeby mu się w zimie kulki śnieżne nie przyklejały, bo on nie marznie nigdy. Ubranko jest fajne strasznie jednak Bzik kategorycznie odmówił chodzenia w nim (tak, probowałam przyzwyczajać małymi kroczkami) :roll: Quote
Ad@ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 moj Rocky zadnej kurteczki ani zadnego sweterka nie ma.Ale wiecie tutaj mrozow nie ma to mu nie potrzebne. Quote
requiem. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Su nie ma wyboru :evilbat:[/quote] sadystka :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Władczyni, ale mój pies jak założę mu ubranko to staje w bezruchu i może tak stać. Proponuję mu żarcie, olewam go żeby przywykł i w ogóle a on tak może stać i stać aż ja ruszę tyłek i zdejmę. To jest po prostu "NIE I JUŻ! ZDEJMIJ TO ZE MNIE NATYCHMIAST". A prób przyzwyczajenia go podejmowałam wieeele. :cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bzikowa przejmujesz się? Przypili pęcherz to ruszy zadek :evilbat: fochy nie ruszają z Su za duży terrorysta jest żeby sie poddawać:cool3: Quote
requiem. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Bzikowa przejmujesz się? Przypili pęcherz to ruszy zadek :evilbat: fochy nie ruszają z Su za duży terrorysta jest żeby sie poddawać:cool3:[/quote] :evil_lol: wow, ma psa terroryste, o ja! że też jej pies rzuca jej bomby pod nogi :evil_lol: A jak sie wabi? asuma billaden :evilbat:? Quote
Bzikowa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jego niepoddawanie się polega właśnie na tym, że stoi w miejscu i czeka aż mu to zdejmę. :evil_lol: Nie przejmuję się bo w tym roku zbyt snieżnie nie było i nie musiałam mu trzy razy dziennie podwozia myć jak to czasem bywało :roll: Quote
WŁADCZYNI Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 bierny opór też mnie nie rusza - powiedziałam że będzie chodzić w butach to chodziła:evil_lol: Sambua Bardzo Zembata!:D Quote
Bzikowa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 To fajnie brzmi bardzo :eviltong: ale co miałam zrobić? Ciągnąć go na siłę na spacer w tym kombinezonku? Usiadłby mi na środku chodnika i tyle będzie ze spacerku. Teraz tak czysto teoretycznie pytam, za rok pewnie już nie będę probowala go ubierać. Wyjaśnij proszę jak jej to 'powiedziałaś' że było skuteczne? :evilbat: Quote
WŁADCZYNI Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 bardzo brzydkimi słowami:oops: trochę podominowałam, pokryłam pare suk w okolicy i włalaaa:evil_lol: Quote
gops Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Bzikowa']Bzik ma ubranko ortalionowe od forumowej cockermanki. Tylko po to, żeby mu się w zimie kulki śnieżne nie przyklejały, bo on nie marznie nigdy. Ubranko jest fajne strasznie jednak Bzik kategorycznie odmówił chodzenia w nim (tak, probowałam przyzwyczajać małymi kroczkami) :roll:[/quote] no wlasnie mozesz pokazac na zdjeciu to ubranko wlasnie mi najbardziej chodzi o zime bo mojemu sie te kulki na lapach i brzuchu robia i isc sie nieda bo sie zatrzymuje i czeka az go oskubie z tego :roll: buty juz mamy teraz potrzebna nam taka jakby kurrteczka no a pozniej jak kasy starczy sweterek ;) Quote
requiem. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']bardzo brzydkimi słowami:oops: trochę podominowałam, pokryłam pare suk w okolicy i włalaaa:evil_lol:[/quote] przypomniałaś mi taki przypadek hahahaha ... :diabloti: Suka ciotki ma chłopaczkow. Idzie pierwszy dochodzi drugi. odgoniłam takie maluchy kundle. Zabrakło im suki. Byli tak załadowani hormonami że jeden zaczął wyć poczym wskoczł na drugiego i zaczął go kryć :megagrin: potem zaczął go gryść po ... musiałam iść bo byłam z 6 letnim kuzynem :evilbat: jeszcze do tego mi sie zapytał "co oni robią? " a ja " nie pytaj" :evil_lol: Quote
joanika Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='gops']no wlasnie mozesz pokazac na zdjeciu to ubranko wlasnie mi najbardziej chodzi o zime bo mojemu sie te kulki na lapach i brzuchu robia i isc sie nieda bo sie zatrzymuje i czeka az go oskubie z tego :roll: buty juz mamy teraz potrzebna nam taka jakby kurrteczka no a pozniej jak kasy starczy sweterek ;)[/quote] Te kulki to istna tragedia :shake: Ja zakupie kombinezonik żeby mała miała mteż łapy zakryte - taki ortalionowy. Quote
gops Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='joanika']Te kulki to istna tragedia :shake: Ja zakupie kombinezonik żeby mała miała mteż łapy zakryte - taki ortalionowy.[/quote] no wlasnie kurcze najgorsze kulki robia sie na lapach podwoziu i pysku..jednym slowem wszedzie..a niechce zeby moj pies musial chodzic w kombinezonie i miec wszyko zakryte..ehhh buty sa dobre polecam chociaz w lapy nie marznie i jak chodzi po soli(chodnikach) to nie kuleje , ale napewno kupie jakis kubraczek mu moze poczekam az taks otworzy znowu watek :roll: Quote
Bzikowa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Władczyni Ty sobie powinnaś porozmawiać z moim psem :evil_lol: Za rok Cię zatrudnię do nauki noszenia kombinezonka :evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Rozumiem że chcesz chodzić z Bzikiem do psychologa, jak ciocia Władczyni mu pokaże kto jest samcem alfa:evil_lol: Wdech wydech poważniej - bez względu na to co założę na Su ona nie wytrzyma w bezruchu ogłoszenia spacerku, czy rzucania zabawek i smaczków. Jestem taka zła:evil_lol: Quote
requiem. Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 jak to jest z zarciem? :D ile jedza, ile pija, jedza lapczywie czy dumnie? Quote
Recommended Posts