Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ARKA']Tak wyczytałysmy to. To szuka sie takiego domu co uspi slepy miot-przykre ale ZASADNE!!![/quote]czemu więc nie wzięłas jej na tymczas i nie ZROBIŁAS PORZĄDKU?????

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wandul 66']czemu więc nie wzięłas jej na tymczas i nie ZROBIŁAS PORZĄDKU?????[/quote]
Trzeba bylo nie brac ot co! A te co, sroce spod ogona?:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108416[/URL]

Posted

a może ARKA przeczytaj ten wątek dokładnie - oprócz tych , co to sroce spod ogona sa jeszcze inne .......wiem , slepe , i nie warto ratować !!!!!!!! DARUJ SOBIE JUZ - chyba , że w drodze rewanżu wezmiesz cos od nas na tymczas!!!!!

Posted

[quote name='ARKA']Trzeba bylo nie brac ot co! A te co, sroce spod ogona?:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108416[/URL][/quote]a to może teraz Ty sie wykaż , to chyba niedaleko ciebie i nie slepy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108430[/URL]

Posted

[quote name='wandul 66']a to może teraz Ty sie wykaż , to chyba niedaleko ciebie i nie slepy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108430[/URL][/quote]

:roll: zalezy skad patrzysz, ze niedaleko. Ale to TWA andzi moze sie wykazac, szczegolnie Prezes Oddzialu TOZ z Ostrowca, ktora pracuje u pajuni:razz:

Posted

[quote name='ARKA']:roll: zalezy skad patrzysz, ze niedaleko. Ale to TWA andzi moze sie wykazac, szczegolnie Prezes Oddzialu TOZ z Ostrowca, ktora pracuje u pajuni:razz:[/quote]

Arka - napisałam ci wcześniej - idź na wątek pajuni i tam swoje mądrosci wypisuj! jak chcesz to ci zawiozę w weekend wszystkie nasze szczeniaki, o których wiemy, że domu potrzebują i zapraszam do łapania suki w wysokiej ciąży - niestety nam się nie udało - a potem możesz ja zabrac i uspic slepy miot, a ja ci pobłogosławię!

wiesz..tak sobie kiedyś liczyłam twoich "przyjaciół" z dogo...na palcach obu rąk można ich policzyć...ciekawa jestem czemu....

Posted

[quote name='andzia69']
wiesz..tak sobie kiedyś liczyłam twoich "przyjaciół" z dogo...na palcach obu rąk można ich policzyć...ciekawa jestem czemu....[/quote]

:evil_lol: biedna jestes andzia skoro masz tylko przyjaciol na dogo:placz:

Posted

[quote name='ARKA']:evil_lol: biedna jestes andzia skoro masz tylko przyjaciol na dogo:placz:[/quote]

wiesz - akurat o mnie to martwić się nie musisz...mnie na ludziach nie zależy

za to ja martwię się o ciebie - umrzesz w samotności i nawet pies z kulawą nogą ci ręki nie poliże...żal mi cię Arka...naprawdę

Posted

[quote name='andzia69']za to ja martwię się o ciebie[/quote]

:evil_lol:Nie martw sie o mnie, martw sie przede wszystkim o sobie, kompleksy małomiasteczkowe da sie leczyc, naprawde.

Posted

[quote name='ARKA']:evil_lol:Nie martw sie o mnie, martw sie przede wszystkim o sobie, kompleksy małomiasteczkowe da sie leczyc, naprawde.[/quote]

no to je lecz kobieto, lecz - bo Kielce są raczej większe od twojego zaścianka:evil_lol: i lecz się raczej na nogi bo na głowę to niestety już za późno...przykro mi:shake:

Posted

[quote name='andzia69']
za to ja martwię się o ciebie - umrzesz w samotności i nawet pies z kulawą nogą ci ręki nie poliże...żal mi cię Arka...naprawdę[/quote]

oo nie, co jak co, ale GWARANTUJÉ Ci Andzia, ze tak nie bédzie. A ja zawsze dotrzymujé slowa.

Blagam, przestancie sié klócic juz. Sá wazniejsze rzeczy niz takie przepychanki.

Posted

Emilia - co jak co, ale tego zagwarantowac nie możesz;)

I pokaż mi jakie ważniejsze rzeczy ma do roboty Arka niz właśnie chodzenie za mną krok w krok po watkach i robienie zadym - widać jestem jej wrogiem nr 2 po pajuni:evil_lol: wisi mi to wprawdzie i powiewa ale chciałabym wiedzieć po jakiego grzyba przylazła na ten wątek!!! pomocy nie zaproponowała więc nie widzę powodu, zeby mogła wsadzac tu swój zakichany nos i prawic mądrosci innym! Niech zacznie pomagac w adopcjach to będzie mogła mówić cokolwiek w tej kwestii!

Posted

[quote name='andzia69']Emilia - co jak co, ale tego zagwarantowac nie możesz;)
[/quote]

Ok, nie mogé zagwarantowac, ze tego dozyjé (bo tego nikt nie przewidzi), ale mogé zagwarantowac, ze jesli bédé nadal w pelni wladz fizycznych i umyslowych - ja tam bédé przy Arce. Ona tez to wie i to nie jest pierwszy raz kiedy to mówié (moze pierwszy raz publicznie). Tyle mogé zagwarantowac.

Posted

[quote name='andzia69']no to je lecz kobieto, lecz - bo Kielce są raczej większe od twojego zaścianka:evil_lol: [/quote]
:evil_lol: andzia sloma zawsze z butow wystaje, spokojnie. Nie schlebiaj sobie,ze "za toba chodze" watki chyba nie sa poukrywane.
A o moje adopcje to ty sie naprawde nie martw, ida, spokojnie. Ja inaczej to robie niz ty a do tego trzeba umiec myslec, a tego ci brak:shake:
Nie mam zamiaru w dalsze dyskusie sie z toba wdawac, nie ten poziom.

Posted

Arka - ty myslisz?????niemożliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiesz co Emilia - tylko dlatego, ze cię szanuję nie napisze paru rzeczy nt. tego co napisałaś...obys sie kiedyś nie obudziła z ręką w nocniku - to tak lojalnie uprzedzam....

i [B]bardzo cię Arka proszę o opuszczenie tego watku -[/B] nia mamy o czym ze sobą rozmawiać ani tu ani gdzie indziej - mam cię juz dość - nie myśl, ze będę więcej odpowiadała na twoje posty
ps - jak tam ta kontrola adopcyjna domu dla Fobosa? jakos dłuuugo prosisz...widać cie nie lubią:razz:

Posted

Ojejku tutaj znowu wywody ... ja sie wole juz nie wypowiadac na ten temat :shake: Pokasujcie dziewczyny te posty. Ten watek nie do nas nalezy :shake:

Jak ma sie suczka i jej szczeniaki?

Posted

[quote name='Kasia_82']
Jak ma sie suczka i jej szczeniaki?[/quote]
Franka i maluszki mają się świetnie.
Dziękuję wszystkim za podbijanie wątku oraz podzielenie się swoimi przemyśleniami i sugestiami ;). Prosiłabym jednak o trochę empatii wzgledem siebie. Jakoś nieszczególnie poruszają mnie bluzgi. Pamietajmy, ze zawsze można wyłączyć komputer :eviltong: i swoją energię lepiej spożytkować.
Wczoraj dołączyła do nas kolejna sunia.
Informacje specjalnie dla ARKI, której pewnie na usta cisną się pytania: Tak, ARKO - suczka jest z Katowic. Nie ARKO - nie jest szczenna.

Wszystkim życzę miłego dnia.

Posted

Zdjęcia mam, tylko coś mi znowu komputer szwankuje i nie potrafię wstawiać fotek. Jedną sie udało:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/420/dsc09935nk2.jpg[/IMG][/URL]
Do tego mam boski aparat. zdjęcia robi raczej tylko na zewnątrz, bo w pomieszczeniach i przy sztucznym świetle przeważnie zaciemnia, ma rozbity wyświetlacz. Wczoraj jeszcze upadł mi w schronisku, bo tak ręce mi się trzęsły.

Posted

poprzednich wypowiedzi nawet nie skomentuje, brak słów..
jak szukaliśmy DT nikt nie raczył /oprócz Jaagi/ wykazać się nawet odrobiną zainteresowania a teraz jakie powodzenia ma na wątku no proszę :razz:

Jaaga fotka wyszła b.dobra ;) czekamy na więcej.

Posted

piekne kluchorki i mamuska piekna :loveu::loveu: czekamy na wiecej zdjec:cool3::cool3:
buziaczki dla rodzinki:loveu::loveu:

widze ze napieta sytuacja ale jak najbardziej popieram Andzie w tej konfrontacji wypowiadac sie nie bede bo czasu szkoda