andzia69 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jutro prawdopodobnie ktos z Katowic ma przyjechać po karmę dla schronu katowickiego do Starachowic - ale nie wiem czy da radę sunię zabrać:razz: trza sie zapytac... Quote
Jaaga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Na wątku katowickim mogę zapytac, ale czy miałby kto sunię do Starachowic dowieźć, gdyby udało się załatwić ten transport? Quote
Jaaga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ponawiam pytanie, czy miałby kto przewieźć suczkę do Starachowic? Jest szansa na szybkie dotarcie do nas. Szkoda ją stracić. Quote
andzia69 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jaaga napisał(a):Ponawiam pytanie, czy miałby kto przewieźć suczkę do Starachowic? Jest szansa na szybkie dotarcie do nas. Szkoda ją stracić. Jaaga - ale oni wracając i tak przez Kielce powinni jechac!;) ale zaraz wszystko będę wiedziała:lol: Quote
erka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Jaaga, bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:. Andzia69 już rozmawiała z dziewczyną z Katowic, która jutro przyjeżdża do Starachowic po karmę, w powrotnej drodze może zabrać sunie.:multi: Quote
Kar0la Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 O rany. Kamień z serca. Bardzo się cieszę, ależ szybka akcja. :multi::multi::multi: Quote
Jaaga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nie wiedziałam, ze przejeżdża sie przez Kielce :oops:, bo nie sprawdzałam na mapie. Quote
andzia69 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jaaga napisał(a):Nie wiedziałam, ze przejeżdża sie przez Kielce :oops:, bo nie sprawdzałam na mapie. no przeca się nic nie stało!:evil_lol: nie kazdy wie, gdzie to podłe województwo i jeszcze podlejsze miasto leży!:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :modla:[SIZE=2]Jaaga dziękujemy :Rose: super wiadomości :loveu: oby wszystko się udało ! Quote
betel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dziewczyny wyrzućcie już Kalmusię z podpisu, przecież ona grzeje dupkę w nowym domku!!!!!:cool3::lol::evil_lol: Quote
maggie1971 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To ja jutro jade po karmę do Starachowic, i obiecałam ,ze zawiozę psinkę do Katowic. Mam tylko nadzieję ,że będę miała miejsce w samochodzie jak tą karmę zapakuję. :evil_lol:To jest 200 kg a moje autko jest małe:diabloti:. ale bądźmy dobrej myśli, jakoś dam radę. Muszę zeby mała mogła Pojechać do DT. Quote
Jaaga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Maggie, właśnie wysłałam ci PW. Bałam się, że nie uda się tego połapać. Kto zajmie się wydaniem suczki? Czy mam się z kimś kontaktować, czy wystarczy, że będę jutro w kontakcie z Magdą? Magda, bardzo dziękuję za pomoc, jesteś kochana :loveu:. Wszystko już czeka na sunię. Oby szybka akcja się powiodła. Quote
andzia69 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jaaga - myślę, że wystarczy jak bedziesz w kontakcie z Magdą:lol: A my tu postaramy się tez mieć kontakt z Magdą! Maggie - naładuj swój telefon, bo ci się przegrzeje i rozładuje!:evil_lol: Quote
maggie1971 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 andzia69 napisał(a): Maggie - naładuj swój telefon, bo ci się przegrzeje i rozładuje!:evil_lol: Już sie ładuje:evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jaaga napisał(a):Sunia gotowa do drogi :razz:? no mam nadzieję!:lol: Quote
betel Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jeszcze raz wklejam bannerek z hiperłaczem , bo gdzies go wcięło:mad: Quote
Jaaga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Niedawno rozmawiałam z Maggie. Bardzo się boi, ze po drodze zostanie ciocią:evil_lol:. Myslałam, że suni do porodu zostało 2 tyg., a to podobno diagnoza z przed tygodnia. Przyszykowałam już karton do porodu, wszystkie pozostałe rzeczy mam w pogotowiu. Oby tylko mała nie oszczeniła się w niedziele, bo moja córcia ma chrzest i nie wyobrażam sobie, jak miałabym przeprosic gosci i odbierać jej poród ;). Czy sunia ma juz jakies imię? Quote
betel Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jaaga ,przed chwilą mała przyszła psia mama ruszyła w drog. Pani, która ją przechowywała, w rozmowie z Erką, aż płakała, tak martwiła się o maleństwo , podróż i nowy domek. A imię chyba musisz sama wymyślić:lol: Quote
ewelinka_m Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Betelku Mała już jedzie ? :oops: pogubiłam się Quote
Recommended Posts