Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, jaką metodą był robiony zabieg, ale nawet nie ma porównania, do tego, jak np. zmasakrował sunię z guzami lekarz z Brynowa darmową sterylką. Dlatego tak mi zależało, żeby zrobić zabiegi u p. dr Lewickiej w Mikołowie.
Erka, poczekam do jutra, czy Fokusia też pojedzie do nowego domu. Jesli się uda, to może udałoby się do mnie dwie panny przywieźć. Wiem, ze Magda pisała, że czasem jeździ na tej trasie.

Posted

Jestem wściekła. Franka została. Mój mąż był dziś w Jastrzębiu i nie mógł pojechac do Sławkowa. Poprosiłam, żeby ci ludzie sami przyjechali po Franię. Przyjechali i pani w ostatnim momencie rozmysliła się. Pan był na nią wsciekły, ale nie chciał na siłę zabierać suni. Wczoraj była zachwycona Frania, a dziś nie zdecydowała się. Chociaż może lepiej, ze teraz kobieta rozmysliła się, niż miałaby to zrobić w domu po kilku dniach.
Proszę więc o kolejną zmianę tytułu i szukam dalej domu. Oby Fokusi lepiej powiodło się jutro :roll:. Tamtym ludziom zgłosiłam również Franię. Może którejś uda się.

Posted

Przyjechała z naszą wspólną znajomą, która dostała ode mnie yorczkę i mixa pudelkę, no i chyba miała nadzieję, że może też wysępi rasowego psa. Sugerowała, że yorczka jej się bardzo podoba. A ja oczywiście nic nie będę robic, tylko hodować rodowodowe yorki, żeby je później rozdawać.

Posted

Witam serdecznie!!!
Przyjmę pieska w dobre ręce, piesek może mieć około jednego roku, kilku miesieczny lub szczeniak, nie mam wygorwanych wymagań, chciałabym żeby to był jakiś piesek raczej mniejszy, może jamnik lub kundelek,(w sumie to obojętne), miałam jamniczka, ale niestety odszedł po prawie 12 latach..., piesek bedzie napewno pod dobrą opieką mieszkam w duzym mieszkaniu sama z chłopakiem, obok nas jest duży park wiec spacerki i opiekę bedzie miał zapewnioną.
Numier kontaktowy: Maria, 782644885
ogłoszenie z gumtree z Katowic z wczoraj

Posted

Jutro mąż ma zawieźć Franię do nowego domu w Gliwicach. na razie czekam i dam znac, jeśli się uda, bo po poprzednich ludziach już mam nauczkę, żeby nie cieszyć się za wcześnie. Mieszkałaby z dziećmi, pani nie pracuje, po remoncie przenoszą się do własnego domu z ogrodem.
Proszę trzymać kciuki za dom Frani :cool3:.

Posted

Frania już mieszka w Gliwicach. Spodobała się i ma nowy dom. Chyba dobrze, ze tamta kobieta rozmyśliła się w ostatniej chwili :eviltong:.
Erka, możesz zmienić tytuł :razz: i ... przenosimy się z tego działu :multi:.

Posted

[quote name='erka']To cudowna wiadomość:multi:.

Jaaga , bardzo Ci dziękujemy za wszystko!:iloveyou::iloveyou:
ja również dołączam się do podziękowań :buzi:
bardzo dziękujemy za uratowanie suni :loveu:

Posted

Pani dzis znowu dzwoniła. Bardzo sympatyczna osoba. Frania nazywa się Roxi. W nocy obgryzła meble, ale pani liczyła się z tym, że pies może coś zniszczyć. Jestem szczerze zdziwiona, bo u mnie niczego nie tknęła. Dobrze, ze trafiła na takich ludzi. Mania od razu wróciła, jak wrąbała tapetę.
Roxi podobno ogłupiała na punkcie swojej nowej pani, która nie może nawet wyjść teraz do sklepu bez psiego wycia.
Jak się państwo przeniosą do swojego domu, to chcą jeszcze rottwailera, bo przed naszą pięknością mieli suczkę tej rasy, ale umarła ze starości.
Ogólnie domek super :lol:.

Posted

Bardzo się cieszę, że domek wyrozumiały i Frania przylgnęła do nowej pani:lol:.
Zadzwonię do pani w Kielcach, która ją uratowała, to z pewnością sie ucieszy:p.