Od-Nowa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :multi::multi::multi: jjak miło czytać takie wieści ;) Quote
Jaaga Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Nie wiem, jaką metodą był robiony zabieg, ale nawet nie ma porównania, do tego, jak np. zmasakrował sunię z guzami lekarz z Brynowa darmową sterylką. Dlatego tak mi zależało, żeby zrobić zabiegi u p. dr Lewickiej w Mikołowie. Erka, poczekam do jutra, czy Fokusia też pojedzie do nowego domu. Jesli się uda, to może udałoby się do mnie dwie panny przywieźć. Wiem, ze Magda pisała, że czasem jeździ na tej trasie. Quote
Jaaga Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jestem wściekła. Franka została. Mój mąż był dziś w Jastrzębiu i nie mógł pojechac do Sławkowa. Poprosiłam, żeby ci ludzie sami przyjechali po Franię. Przyjechali i pani w ostatnim momencie rozmysliła się. Pan był na nią wsciekły, ale nie chciał na siłę zabierać suni. Wczoraj była zachwycona Frania, a dziś nie zdecydowała się. Chociaż może lepiej, ze teraz kobieta rozmysliła się, niż miałaby to zrobić w domu po kilku dniach. Proszę więc o kolejną zmianę tytułu i szukam dalej domu. Oby Fokusi lepiej powiodło się jutro :roll:. Tamtym ludziom zgłosiłam również Franię. Może którejś uda się. Quote
ewelinka_m Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ludzie są beznadziejni :shake: a powiedziała chociaż dlaczego się rozmyśliła? Quote
ATLANTYDA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dobrze że sunia jednak nie trafiła do tych ludzi mogło by sie to różnie skończyć :roll:. Quote
Jaaga Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Przyjechała z naszą wspólną znajomą, która dostała ode mnie yorczkę i mixa pudelkę, no i chyba miała nadzieję, że może też wysępi rasowego psa. Sugerowała, że yorczka jej się bardzo podoba. A ja oczywiście nic nie będę robic, tylko hodować rodowodowe yorki, żeby je później rozdawać. Quote
saga_86 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witam serdecznie!!! Przyjmę pieska w dobre ręce, piesek może mieć około jednego roku, kilku miesieczny lub szczeniak, nie mam wygorwanych wymagań, chciałabym żeby to był jakiś piesek raczej mniejszy, może jamnik lub kundelek,(w sumie to obojętne), miałam jamniczka, ale niestety odszedł po prawie 12 latach..., piesek bedzie napewno pod dobrą opieką mieszkam w duzym mieszkaniu sama z chłopakiem, obok nas jest duży park wiec spacerki i opiekę bedzie miał zapewnioną. Numier kontaktowy: Maria, 782644885 ogłoszenie z gumtree z Katowic z wczoraj Quote
ewelinka_m Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to ja tylko podniosę :shake: ludzie są beznadziejni :mad: nadzieje tylko robią, ale nie poddajemy się szukamy dalej Quote
erka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 A ja myślałam,że Frania już w nowym domu:-(. A próbowałaś Jaaga kontaktować sie z tą Marią z Katowic? Quote
Jaaga Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wysłałam maila z serwisu ogłoszeniowego. Jesli Pani się odezwie, to dam znać. Zapraszam na bazarek dla moich dziewczyn: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10093489#post10093489 Już pisałam na moim wątku. dam na piątek płatne ogłoszenia do lokalnej prasy. Może to coś da, bo ostatnio prawie wszystkie zwierzaki wydałam w ten sposób. Quote
Jaaga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jutro mąż ma zawieźć Franię do nowego domu w Gliwicach. na razie czekam i dam znac, jeśli się uda, bo po poprzednich ludziach już mam nauczkę, żeby nie cieszyć się za wcześnie. Mieszkałaby z dziećmi, pani nie pracuje, po remoncie przenoszą się do własnego domu z ogrodem. Proszę trzymać kciuki za dom Frani :cool3:. Quote
ewelinka_m Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 trzymamy kciuki :loveu: wierzę że tym razem się uda :) Quote
Jaaga Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Frania już mieszka w Gliwicach. Spodobała się i ma nowy dom. Chyba dobrze, ze tamta kobieta rozmyśliła się w ostatniej chwili :eviltong:. Erka, możesz zmienić tytuł :razz: i ... przenosimy się z tego działu :multi:. Quote
erka Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 To cudowna wiadomość:multi:. Jaaga , bardzo Ci dziękujemy za wszystko!:iloveyou::iloveyou: Quote
Estera Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :loveu: Wszystkiego dobrego :loveu: Wątek przenoszę :cool3: Quote
ewelinka_m Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='erka']To cudowna wiadomość:multi:. Jaaga , bardzo Ci dziękujemy za wszystko!:iloveyou::iloveyou: ja również dołączam się do podziękowań :buzi: bardzo dziękujemy za uratowanie suni :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no to bardzo dobra wiadomość :multi: powodzenia w nowym domu!! Quote
Jaaga Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Pani dzis znowu dzwoniła. Bardzo sympatyczna osoba. Frania nazywa się Roxi. W nocy obgryzła meble, ale pani liczyła się z tym, że pies może coś zniszczyć. Jestem szczerze zdziwiona, bo u mnie niczego nie tknęła. Dobrze, ze trafiła na takich ludzi. Mania od razu wróciła, jak wrąbała tapetę. Roxi podobno ogłupiała na punkcie swojej nowej pani, która nie może nawet wyjść teraz do sklepu bez psiego wycia. Jak się państwo przeniosą do swojego domu, to chcą jeszcze rottwailera, bo przed naszą pięknością mieli suczkę tej rasy, ale umarła ze starości. Ogólnie domek super :lol:. Quote
erka Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Bardzo się cieszę, że domek wyrozumiały i Frania przylgnęła do nowej pani:lol:. Zadzwonię do pani w Kielcach, która ją uratowała, to z pewnością sie ucieszy:p. Quote
Recommended Posts