andzia69 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Jaaga']Na jednego z chłopaczków już czeka nowa rodzinka :multi:.[/quote] super:multi::multi::multi::multi: to jeszcze 3 i mamusia!;) Quote
betel Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Bardzo fajnie , trzymam kciuki za ciąg dalszy:loveu: Quote
dorrick Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :multi::multi::multi: ale pieknie:multi::multi::multi: czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia :evil_lol: Quote
Origami-7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 betel napisał(a):Podnoszę I Trzymam Kciuki Ja też !!!!!!!!!!!! Quote
Jaaga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dziekuję za zainteresowanie Franią. Cała rodzinka ma sie dobrze, ale przez opiekę nad poparzoną i pogryzioną suczką, która do mnie trafiła, nie mam czasu na nic innego. Jak bedę miała wolną chwile, to zrobię dzidziusiom zdjątka. Quote
Kasia_82 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 W takich sytuacjach zawsze mowie: take your time ;) A na polski, zeby to mialo rece i nogi :roll: Wez swoj czas ... po malutku :roll: Jaagus ja z tak daleka ale moze czegos Ci potrzeba? Napisz prosze. Quote
Jaaga Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kasiu, bardzo dziękuję. Najbardziej nękają mnie poparzeniowe blizny, które są za mało elastyczne i ciągle pękają. Może ktoś zna jakiś środek, który może temu zapobiec? Dziewczynka już otworzyła oczka. Jak wszystkie będą widzieć, to wstawię tu ich nowe fotki. Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jaaga idź do apteki i zapytaj o masć na zrosty i blizny - nie pamiętam nazwy, ale kupowałam swojemu dziecku Quote
Panca Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 masc na zrosty i blizny nazywa sie Cepan-bardzo skuteczna .Jest tez jej drozszy odpowiednik Contratubex ale nie ma takiej potrzeby bo Cepan jest polski i swietne sa po nim rezulataty a cena conajmniej 3 razy mniejsza Quote
betel Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Trzymam kciuki za poparzone biedactwo. Ile się musi wycierpieć , takie rany są wyjątkowo wredne i bardzo bolą:shake: Jaaga ( oczywiście nie mysle o Tobie , bo u Ciebie i tak nadmiar biedot), czy nie znasz kogos z Twoich stron kto wziąłby na tymczas to maleństwo: To sunia Ruda z okolic Częstochowy Jest malutka, jeszcze bardzo młoda, ma zaledwie 2 lata. a wygląda tak, jakby już się poddała... tak bardzo nie chce być tam, gdzie jest... Przeraża j a schroniskowy boks, dziesiątki innych psów w pobliżu... Od 13 grudnia 2007 roku siedzi wciśnięta w kącik i trzęsie się ze strachu Ruda mieszkała wcześniej w ruinie na polach, nie miała częstego kontaktu z człowiekiem. Nie podchodzi do człowieka, kiedy inne psiaki przepychają się po odrobinę pieszczoty i ciepło ludzkiej ręki. W grę wchodzi także rozsądnie płatny tymczas, ale opiekunem musi byc osoba , która potrafi zając sie taka dzikuską. Jeśli miałabyś kogoś takiego wsród swoich znajomych , daj znac proszę. Quote
Kasia_82 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jaaga czy znasz ten przekaz pieniezny? http://www.moneygram.com/PL/PL/Market/Market.htm?CC=PL&LC=PL Pieniazki mozna odebrac w przeciagu 10 min od nadania. Daj mi znac na PW. U mnie sie ostatnio nie przelewa, ale chociaz na ta masc wysle. Dostalam odp. na innym watku odnosnie ceny. Bardzo droga :shake: Quote
Jaaga Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Betel, niestety nie znam nikogo, kto wziąłby sunię do siebie :shake:. Znajomi mający rasowe psy, nigdy nie zgodziliby się wziąć bezdomnego psa. Na wystawie dadzą kasę do puszki schroniskowej i mają spokojne sumienia. Tylko ja mam taką korbę ;). Kasiu, dziękuję za chęć pomocy. Fokusia dziś dostała od cioteczki z Miau Solcoseryl, Contractubex i Cepan. Ciocia Julita zapowiedziała, że gdyby trzeba było kupić następne, to jeszcze kupi. Mam też nadzieję, że szybko wyjdę z kłopotów finansowych i sobie poradzę. Dziś odrobaczyłam maluszki. Jutro zrobię im zdjęcia i pokażę Cioteczkom:lol:. Są fajnymi kluskami i Franusia bardzo o nie się troszczy. Za tydzień ją odciążę i zacznę podawać im miesko. Quote
Kasia_82 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ok Jaaga ale w razie potrzeby to pisz do mnie smialo, PW najlepiej ;) Quote
ewelinka_m Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czekamy na zdjęcia! a psiaki biegają po domki! Quote
Jaaga Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wybaczcie Cioteczki. Obiecane fotki beda jutro, bo mam Manię po sterylce, poparzoną Fokusię poszytą , no i trzecią suczkę, tą z guzami wczoraj dałam sterylizować. biegam teraz od jednej do drugiej, podaję leki, sprawdzam rany i smaruję maściami. Urwanie głowy. Quote
ewelinka_m Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jaaga napisał(a):Wybaczcie Cioteczki. Obiecane fotki beda jutro, bo mam Manię po sterylce, poparzoną Fokusię poszytą , no i trzecią suczkę, tą z guzami wczoraj dałam sterylizować. biegam teraz od jednej do drugiej, podaję leki, sprawdzam rany i smaruję maściami. Urwanie głowy. :lilangel: Jaaga aniele w ludzkiej skórze, nie ma pośpiechu, zajmij się suniami my na zdjęcia cierpliwie poczekamy. Ja mogę tylko kciuki bardzo mocno z całego serca za Was trzymać i w weekend poogłaszać Twoją gromadkę. Quote
Jaaga Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dziś dałam ogłoszenie do lokalnej gazety. Dzwoni tylu zainteresowanych, ze gdyby maluszki były do wydania na już, to wszystkie znalazłyby fajne domy. Nie wiem, czy u nas nie ma teraz szczeniąt, czy co? Jeśli nadal tak będzie, to Frania tez powinna bez problemu znaleźć dom:lol:. Quote
iwa78 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To świetna wiadomość...małym psiaczkom zawsze łatwiej znaleźć domki:multi: Quote
erka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Jaaga, a mogłabys podesłać jakiś domek do nas , mamy tyle szczeniaczków:razz:. Quote
Jaaga Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Erka, też już o tym myślałam, ale nikt nie bedzie chciał jechać tak daleko po malucha. Gdyby był możliwy transport, to pewnie byłoby łatwiej. Wszyscy dzwonią i pytają o pieski, które nie wyrosną za duże. Specyfika miasta. Z tego ogłoszenia wydałam dziś też moją Manię. Gdybym miała na już do wydania jeszcze jakieś małe psy, to też pewnie trafiłyby do domów. Ludzie poumawiali sie i mają dzwonić pod koniec miesiąca o maluszki. Quote
erka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Ale może byśmy byli w stanie dowieźć, jak by co , to pamiętaj o nas:lol:. Quote
Recommended Posts