Folen Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dziękujemy Lavinio za informacje, na pewno skorzystamy! Quote
Mośka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Folen napisał(a): Brooklyn już nie "zwraca", wszystko co dostaje do jedzenia trafia do jego brzuszka i widać, że zaczyna się poprawiać. W środę mają być foty, to sami ocenicie mam nadzieję. Oj, to dobrze :p Czekamy na fotki :cool3: Quote
dorcia44 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 a ja o 14.30 operuje Małą....oczywiście u dr. Galantego. czuje się okropnie,jestem poprostu przerażona...siedze i rycze.ale to jej jedyna szansa na życie. Folen Galanty konsultuje w poniedziałki i piątki na WAchockiej..w soboty w Al.Niepodległości a na SGGW proponowano mi termin na 8 kwietnia. dr.Niziołek jako jego jedynego polecił.....zresztą każdy wet z którym rozmawiałam stawiał tylko na Galantego... Quote
Folen Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nie wiem czy ktoś tu jeszcze czeka na foty, ale mam kilka... A tak wygląda moje Słońce jak wie, że wyjeżdzam :-( Quote
enia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja czekam na foty! ale ten glut słodki jest:loveu: Quote
Carmella Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ależ on jest uroczy i ma fałdkę na karczku już :) Quote
pati1975 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 sliczniutki ten moj chrzesniak daj znac malwinko kiedy sie bedzie karma konczyc to ciocia szkrabowi dokupi. a te szaszetki zdaja egzamin? Quote
alais Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Hej babki, tym razem mnie dłuugo nie było, okoliczności nie sprzyjają niestety...:-(Cieszę się niezmiernie, że Brookie już nie zwraca, a nawet jeśli zdarza mu się sporadycznie to nie jest źle...!;)Dziękuję Ci, Laviniu!:loveu:Te namiary zdecydowanie sie nam przydadzą, w chwili obecnej Folen poza domkiem, ale potem z pewnością coś wykombinuje!Jestem pełna pozytywnych myśli i wysyłam je do naszego Miziaczka i jego kochanych opiekunek!:loveu: Quote
Neris Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 cudny maluch, cudeńko! A biedny biedak takie ma uchy na bok - zupełnie jak moje kiedy wychodzę... Quote
alais Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dziewczynki!Brookiemu udało się już pomóc, znalazł fantanstyczny dom i osoby, które otoczyły go prawidziwą miłością, której starczy na pewno na całe życie!:multi:Ale spójrzcie tutaj, zobaczcie same, możemy coś zrobić, choćby poprez wysłanie jednego prostego listu...To niewyobrażalne!:angryy:A jednak większość z was pewnie już się z takim bestialstwem spotkała...Proszę, pomóżcie, poczytajcie...! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108998&highlight=Szczepan+Kawski Quote
alais Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 I jeszcze jeden wątek o tym samym cierpieniu, tylko nieco starszy i napisany przez inną osobę...:-(Są tutaj zdjęcia, przerażające, ale prawdziwe...:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88216&highlight=Szczepan+Kawski Quote
Folen Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witajcie, chwilę mnie nie było, ale już wracam z wieściami. Nie widziałam Brooklyna 5 dni i stwierdzam, że duży już jest i przytył ładnie... Już praktycznie nie sika w domu, takie postępy zrobił jak mnie nie było :D Karma się nam kończy Pati, a saszetki zdały egzamin bo się mały zaokrąglił trochę i taka fajna fałdka mu się robi na pleckach, zaczyna wyglądać jak prosiaczek mały :loveu: W piątek jedziemy na szczepienie, więc się maluch też zważy i zobaczymy ile przytył w ciągu tych 3 tygodni pobytu u nas, bo tyle właśnie dziś mija odkąd jest z nami. Quote
pati1975 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Folen napisał(a):Witajcie, chwilę mnie nie było, ale już wracam z wieściami. Nie widziałam Brooklyna 5 dni i stwierdzam, że duży już jest i przytył ładnie... Już praktycznie nie sika w domu, takie postępy zrobił jak mnie nie było :D Karma się nam kończy Pati, a saszetki zdały egzamin bo się mały zaokrąglił trochę i taka fajna fałdka mu się robi na pleckach, zaczyna wyglądać jak prosiaczek mały :loveu: W piątek jedziemy na szczepienie, więc się maluch też zważy i zobaczymy ile przytył w ciągu tych 3 tygodni pobytu u nas, bo tyle właśnie dziś mija odkąd jest z nami. ok moja połówka wraca z zagranicy 16.04, więc zakupimy mojemu chrześniakowi kolejną porcję i w paczuchę zapakujemy... fałdka na karku to musi być mniamniusi widok:multi::multi::multi: Quote
evita. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Folen'] Ależ słodziak z niego :loveu::loveu::loveu: Quote
Folen Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Byliśmy dziś u weta..Brooklyn nawywijał...nie wiem co on wyprawiał, został dosłownie na 5 minut sam i znalazł się na parapecie (zabezpieczonym przed jego wyczynami), no i spadł... lekko potłuk tylną łapkę, ale to nic poważnego...ma zakaz szaleństw na jakiś czas, ale lamentował nieźle chyba ze swojej głupoty, bo teraz już jest wszystko dobrze i nawet normalnie chodzi...Ale strachu nam narobił nie powiem... Odrazu się zaszczepiliśmy i konsultowaliśmy jego przypadek z miłym panem doktorem... Wiec wet powiedział, że wg niego Brooklyn może wyrosnąć z tej choroby do około 9 mca życia trzeba mu dać szansę i czas, jesli nie wyrośnie będziemy operować. Brooklyn przytył, waży 7,5 kg, to chyba nieźle przytył w ciągu tych 3 tygodni ;) Mały zrobił furorę wylizując weterynarzy w klinice, aha, i się speszył, bo był podrywany przez 8 tygodniową ONkę Sarę :oops: Quote
Umka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Świetne wieści:) W sumie można powiedzieć że masz już małego biszkoptowego klocka, haha Quote
alais Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 No wreszcie jestem, ale widzę,że pustkami świeci...:-oFolen, fajnie, że jest szansa, że coś się jeszcze zmieni do tego 9-tego miesiąca, może ukształtuje mu się ten przełyk prawidłowo podczas rośnięcia, może faktycznie coś się zmieni!Poczekamy, zobaczymy...Ale fajnie, że opcja taka jest i że w razie czego Brookie może być operowany - choć z tą operacją to trzeba pomyśleć jeszcze...:roll:Ale zobaczymy, póki co trzymam kciuki za Łobuziaka i Waszą cierpliwość :lol: no i uwaga na parapety!:lol: Quote
Umka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 może, powtarzam: może będę w Węgrowie w następnym tyg więc się widzimy Folen! Quote
Recommended Posts