Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zapraszam na kontrolę bardzo chętnie :P

A co u nas? Wszystko w porządku..
Brookie się uczy, na krawca to raz, bo porawł firanki ;]
A dwa to umie już - siad, leżeć i oddać aport ;]

A wogóle to widziałam kolejny wątek szczeniaka labka z metryką szukającego domu...

Posted

Halbino czy wiesz coś o tym labku z tamtego wątku?

Hmm, zdaje się, ze mamy już 15kg labradora w domu ;) Wczoraj było ważenie.
Mały łobuz jest piekielnie mądry, i ciekawostka, na komendę - "przynieś sznurek", przynosi właśnie sznurek, nauka wyszła przypadkiem ;]
Zdjęcia są porobione, sesja była wczoraj, czekam tylko aż tz siostry je przyniesie, to wtedy je tu wrzucę.

Posted

Folen napisał(a):

Mały łobuz jest piekielnie mądry, i ciekawostka, na komendę - "przynieś sznurek", przynosi właśnie sznurek, nauka wyszła przypadkiem ;]
Zdjęcia są porobione, sesja była wczoraj, czekam tylko aż tz siostry je przyniesie, to wtedy je tu wrzucę.

Niestety nic nie wiem...
a na fotki czekam z utęsknieniem...

Posted

Folen napisał(a):

od czwartku będę na działce-zapraszam ponownie z Brokusiem na kawkę:p

Posted

Bym przyjechała ale z tym dzikim kotem to nie mogę sie nigdzie ruszyć :/ w niedziele go WYWIOZĘ to na pewno zaplanuje jakiś week węgrowski :)

Posted

Enia co do kawki to dzięki, skontaktuję się z Tobą ;) a w niedziele jesteś jeszcze na działce?
A oto obiecane foty, na zdjęciach moja siostra (właścicielka B) i jej TZ, powiedzcie czy malec jest duży? Odpowiedni jak na 4mcznego laba?

Posted

dogo szaleje bo mój post o tym ze podmieniałaś psa przed zdjęciami wskoczył :D
Folenko jesteście super i to widać po Klusku ;)

Posted

o kurdeeee jak on urósł! wielki jest klusior jeden!
Folenka dlaczego ja myślałam całe życie ,że Twój szwagier jest Twoim bratem?
to chyba od tej amstafki co ją wiozłam do Węgrowa jokoś mi sie ubzdurało....:stupid:
w niedzielę jestem tak do 17-18 jak nie będzie lało .......

Posted

kurcze, nie było mnie dość długo, ale trafiłam w sam raz!!!:lol:Piękne te fotki, a on równie piękny, bardzo dostojny gość się z niego robi!:razz:A taki był malutki...Czy je nadal normalnie, tzn. nie zwraca nic?Jak tak to rewelacja...Słonko nasze kochane, to się mu upiekło!:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Brookie miał wczoraj wieczorek zapoznawczy, poznał Enię, Evitę, Umkę, Abwarkę, Edytę, Enii Tz, Zuzkę (nie mała kicia) i Filę, którą skutecznie męczył. Ah, zaopiekował się także storczykami Enii :oops:

A w czwartek zrobił sobie kąpiel i wskoczył do strużki. która płynie u nas, w sam środek rzęsy. Ależ był szczęśliwy :D