dorcia44 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 a dlaczego nic nie piszesz?????pisz ,słonko ,ja czekam na dobre wiadomości typu samonaprawiłosię.! głaski dla B :p Quote
halbina Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Pisz Folen, bo naślemy... wizytę poadopcyjną! :eviltong: Quote
Folen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zapraszam na kontrolę bardzo chętnie :P A co u nas? Wszystko w porządku.. Brookie się uczy, na krawca to raz, bo porawł firanki ;] A dwa to umie już - siad, leżeć i oddać aport ;] A wogóle to widziałam kolejny wątek szczeniaka labka z metryką szukającego domu... Quote
halbina Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 masz namiary? znajoma szuka beżowego lub czekoladowego... Quote
Folen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Halbino link do tamtego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110993 Informacje skąpe, ale może ktoś się zdecyduje. Quote
halbina Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dziękuję, już zaglądam... i przesyłąm znajomej! Quote
Folen Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Halbino czy wiesz coś o tym labku z tamtego wątku? Hmm, zdaje się, ze mamy już 15kg labradora w domu ;) Wczoraj było ważenie. Mały łobuz jest piekielnie mądry, i ciekawostka, na komendę - "przynieś sznurek", przynosi właśnie sznurek, nauka wyszła przypadkiem ;] Zdjęcia są porobione, sesja była wczoraj, czekam tylko aż tz siostry je przyniesie, to wtedy je tu wrzucę. Quote
halbina Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Folen napisał(a):Halbino czy wiesz coś o tym labku z tamtego wątku? Hmm, zdaje się, ze mamy już 15kg labradora w domu ;) Wczoraj było ważenie. Mały łobuz jest piekielnie mądry, i ciekawostka, na komendę - "przynieś sznurek", przynosi właśnie sznurek, nauka wyszła przypadkiem ;] Zdjęcia są porobione, sesja była wczoraj, czekam tylko aż tz siostry je przyniesie, to wtedy je tu wrzucę. Niestety nic nie wiem... a na fotki czekam z utęsknieniem... Quote
enia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Folen napisał(a):Halbino czy wiesz coś o tym labku z tamtego wątku? Hmm, zdaje się, ze mamy już 15kg labradora w domu ;) Wczoraj było ważenie. Mały łobuz jest piekielnie mądry, i ciekawostka, na komendę - "przynieś sznurek", przynosi właśnie sznurek, nauka wyszła przypadkiem ;] Zdjęcia są porobione, sesja była wczoraj, czekam tylko aż tz siostry je przyniesie, to wtedy je tu wrzucę. od czwartku będę na działce-zapraszam ponownie z Brokusiem na kawkę:p Quote
Umka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bym przyjechała ale z tym dzikim kotem to nie mogę sie nigdzie ruszyć :/ w niedziele go WYWIOZĘ to na pewno zaplanuje jakiś week węgrowski :) Quote
Folen Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Enia co do kawki to dzięki, skontaktuję się z Tobą ;) a w niedziele jesteś jeszcze na działce? A oto obiecane foty, na zdjęciach moja siostra (właścicielka B) i jej TZ, powiedzcie czy malec jest duży? Odpowiedni jak na 4mcznego laba? Quote
halbina Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Fantastycznie wygląda!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Umka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 dogo szaleje bo mój post o tym ze podmieniałaś psa przed zdjęciami wskoczył :D Folenko jesteście super i to widać po Klusku ;) Quote
halbina Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 no właśnie, dogo struga z nas wriató! a Wy jesteście wielcy!!! Quote
enia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 o kurdeeee jak on urósł! wielki jest klusior jeden! Folenka dlaczego ja myślałam całe życie ,że Twój szwagier jest Twoim bratem? to chyba od tej amstafki co ją wiozłam do Węgrowa jokoś mi sie ubzdurało....:stupid: w niedzielę jestem tak do 17-18 jak nie będzie lało ....... Quote
evita. Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 O rety, ależ wyrósł ten cudny biszkopcik :loveu: I widać, że "tatuś" zakochany w "synku" po uszy i z wzajemnością pewnie :lol: Quote
Edi100 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Wybaczcie, ale to małe psie dziecko zostało samo na ulicy!:placz:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111234 Quote
alais Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 kurcze, nie było mnie dość długo, ale trafiłam w sam raz!!!:lol:Piękne te fotki, a on równie piękny, bardzo dostojny gość się z niego robi!:razz:A taki był malutki...Czy je nadal normalnie, tzn. nie zwraca nic?Jak tak to rewelacja...Słonko nasze kochane, to się mu upiekło!:evil_lol: Quote
Folen Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Brookie miał wczoraj wieczorek zapoznawczy, poznał Enię, Evitę, Umkę, Abwarkę, Edytę, Enii Tz, Zuzkę (nie mała kicia) i Filę, którą skutecznie męczył. Ah, zaopiekował się także storczykami Enii :oops: A w czwartek zrobił sobie kąpiel i wskoczył do strużki. która płynie u nas, w sam środek rzęsy. Ależ był szczęśliwy :D Quote
Recommended Posts