Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello! Zapomniałam wczoraj napisać, że fotki prześliczne - pamiętam zresztą ten uroczy widok...:lol:Tak w ogóle to zapomniałam też życzyć wszystkim obecnym i nieobecnym babkom wraz z ich gromadkami zwierzęcych podopiecznych ciepłych, wiosennych i rodzinnych Świąt!;)Duuużo spokoju i zdrówka - dla Ciebie, Foluś, jak i dla Brookiego, i dla Twojego Maluszka, Dorciu, również!3mam kciuki za ich nabieranie ciałka i zdrówko ogólne!;)Happy Easter!:lol:

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Umka :oops:
Tak Pati, mam takiego urwisa na tymczasie :)

Dziś się udało bez żadnego "zwrotu" odkarmić Brooklyna, sierść mu się jakaś inna zrobiła, przedtem była szorstka, a teraz mięknie i już tylko szorstki jest na pleckach.
Zaczynamy naukę korzystnia z dworu ;)

Posted

A u nas cisza zapadła...
Brooklyn śpi sobie właśnie grzecznie, musi odespać przedpołudnie bo został sam wtedy, z asystą Indii, nawet nie narozrabiał za bardzo.
Jest przekochany i bardzo mądry, pięknie reaguje na imię.

Posted

Folen napisał(a):
Umka :oops:
Tak Pati, mam takiego urwisa na tymczasie :)

Dziś się udało bez żadnego "zwrotu" odkarmić Brooklyna, sierść mu się jakaś inna zrobiła, przedtem była szorstka, a teraz mięknie i już tylko szorstki jest na pleckach.
Zaczynamy naukę korzystnia z dworu ;)

Folen, gratulacje, czy dziś też udało się bez zwracania jedzonka?:cool3:A jak tam nauka siusiania na dworze? Łapie Bąbel czy nie bardzo?:lol:

Posted

O, a co Wy Enia z Umką takie monotematycznie? :P Fot brak, nie ma aparatu :-(
Łapie o co chodzi z wychodzeniem na dwór, ale w domu też nie szczędzi dywanów :)

Posted

Aha, Brooklyn nie zwraca jedzonka jeśli jest odpowiedniej gęstości, no i ważna pozycja jedzenia, po tem kilka chwil noszenia i jest ok :)
Niestety nie mam wagi na stanie żeby sprawdzić jak przybiera :|

Posted

Folen napisał(a):
O, a co Wy Enia z Umką takie monotematycznie? :P Fot brak, nie ma aparatu :-(
Łapie o co chodzi z wychodzeniem na dwór, ale w domu też nie szczędzi dywanów :)

monotematyczne jak monotematyczne chcemy zdjęcia z racji tego że nie możemy tego cuda oglądać osobiście w realu!
zastosuj system "nagród i brak nagród" z tym sikaniem;)

Posted

Umka napisał(a):
monotematyczne jak monotematyczne chcemy zdjęcia z racji tego że nie możemy tego cuda oglądać osobiście w realu!
zastosuj system "nagród i brak nagród" z tym sikaniem;)

Ja tam go chętnie obejrze osobiście, Folenka bedę na dzialce w weekend więc wpadnij!!!!!!!!:lol: i aparat sie może znajdzie.......

Posted

Podubka tradycyjnie po 5 rano była :) Przecież malec chciał się bawić :loveu:
Enia, ale ja w weekend mam szkołę :-(

A dziś mnie India zaskoczyła, tym jak bardzo delikatnie bawi się z Brooklynem, ona jest z 5 razy większa od niego, a uważa jak "na szklankę", bawili się w przeciąganie szmatki :)

Posted

Chefrenku Brooklyn na chwilę obecną nie przyjmuje żadnych leków.
Teraz śpi na moich rękach :oops: i ja chyba zaraz nosem stukne w klawiature bo też śpiąca jestem..no mógłby do 6 pospać, nie ukrywam ;)

Posted

Witajcie ;)
Dzień tradycyjnie rozpoczęty o 5.30...nic mi nie podaruje mały łobuz, a 45min później i tak muszę wstawać, no ale nic...

Dostaliśmy dziś paczuszkę od Cioci Pati, dziękujemy za jedzonko :love: :loveu:
Dziś Brooklyn skocztuje tych smakołyków :)

Posted

Folen napisał(a):
Witajcie ;)
Dzień tradycyjnie rozpoczęty o 5.30...nic mi nie podaruje mały łobuz, a 45min później i tak muszę wstawać, no ale nic...

Dostaliśmy dziś paczuszkę od Cioci Pati, dziękujemy za jedzonko :love: :loveu:
Dziś Brooklyn skocztuje tych smakołyków :)

cieszymy sie bardzo, jak bedzie sie dobrze po niej czul, to daj znac, to zakupie jej wiecej... ,tylko nie wiem czy nie powinnas sprobowac niczego wiecej przy niej nie podawac, bo wtedy bedziemy miec pewnosc, ze po tej karmie idzie z waga do przodu. moze przez 2 tygodnie sprobowac i skontrolowac mu potem wage... co o tym myslisz?