alais Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Hello! Zapomniałam wczoraj napisać, że fotki prześliczne - pamiętam zresztą ten uroczy widok...:lol:Tak w ogóle to zapomniałam też życzyć wszystkim obecnym i nieobecnym babkom wraz z ich gromadkami zwierzęcych podopiecznych ciepłych, wiosennych i rodzinnych Świąt!;)Duuużo spokoju i zdrówka - dla Ciebie, Foluś, jak i dla Brookiego, i dla Twojego Maluszka, Dorciu, również!3mam kciuki za ich nabieranie ciałka i zdrówko ogólne!;)Happy Easter!:lol: Quote
pati-c Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 o rany, Folen, ale masz cudeńko! :loveu: Wesołych Świąt! Quote
Umka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 to i ja sie przywitam z ciotka i jej nowym skarbem;) na lepszego człowieka maleństwo nie mogło trafić! Quote
Folen Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Umka :oops: Tak Pati, mam takiego urwisa na tymczasie :) Dziś się udało bez żadnego "zwrotu" odkarmić Brooklyna, sierść mu się jakaś inna zrobiła, przedtem była szorstka, a teraz mięknie i już tylko szorstki jest na pleckach. Zaczynamy naukę korzystnia z dworu ;) Quote
Folen Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 A u nas cisza zapadła... Brooklyn śpi sobie właśnie grzecznie, musi odespać przedpołudnie bo został sam wtedy, z asystą Indii, nawet nie narozrabiał za bardzo. Jest przekochany i bardzo mądry, pięknie reaguje na imię. Quote
alais Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Folen napisał(a):Umka :oops: Tak Pati, mam takiego urwisa na tymczasie :) Dziś się udało bez żadnego "zwrotu" odkarmić Brooklyna, sierść mu się jakaś inna zrobiła, przedtem była szorstka, a teraz mięknie i już tylko szorstki jest na pleckach. Zaczynamy naukę korzystnia z dworu ;) Folen, gratulacje, czy dziś też udało się bez zwracania jedzonka?:cool3:A jak tam nauka siusiania na dworze? Łapie Bąbel czy nie bardzo?:lol: Quote
Folen Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 O, a co Wy Enia z Umką takie monotematycznie? :P Fot brak, nie ma aparatu :-( Łapie o co chodzi z wychodzeniem na dwór, ale w domu też nie szczędzi dywanów :) Quote
Hala Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Psiaki słodkie. Pati..a co Ty takiego slicznego masz w avatarku? :razz: Quote
Folen Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Aha, Brooklyn nie zwraca jedzonka jeśli jest odpowiedniej gęstości, no i ważna pozycja jedzenia, po tem kilka chwil noszenia i jest ok :) Niestety nie mam wagi na stanie żeby sprawdzić jak przybiera :| Quote
Umka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Folen napisał(a):O, a co Wy Enia z Umką takie monotematycznie? :P Fot brak, nie ma aparatu :-( Łapie o co chodzi z wychodzeniem na dwór, ale w domu też nie szczędzi dywanów :) monotematyczne jak monotematyczne chcemy zdjęcia z racji tego że nie możemy tego cuda oglądać osobiście w realu! zastosuj system "nagród i brak nagród" z tym sikaniem;) Quote
majqa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ciekawe, o której dziś przebudzisz Ciocię Folen maleńki!?:razz::loveu: Quote
enia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Umka napisał(a):monotematyczne jak monotematyczne chcemy zdjęcia z racji tego że nie możemy tego cuda oglądać osobiście w realu! zastosuj system "nagród i brak nagród" z tym sikaniem;) Ja tam go chętnie obejrze osobiście, Folenka bedę na dzialce w weekend więc wpadnij!!!!!!!!:lol: i aparat sie może znajdzie....... Quote
Folen Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Podubka tradycyjnie po 5 rano była :) Przecież malec chciał się bawić :loveu: Enia, ale ja w weekend mam szkołę :-( A dziś mnie India zaskoczyła, tym jak bardzo delikatnie bawi się z Brooklynem, ona jest z 5 razy większa od niego, a uważa jak "na szklankę", bawili się w przeciąganie szmatki :) Quote
Umka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja tez nie mogę w piątek mam ważne zajęcia. za to jak przyjadę do brańska zawsze znajdę jakieś nieszczęście http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108257 dzisiaj wyjeżdżam i nie mam pojęcia jak to tak zostawić:/ Quote
Carmella Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Pozdrawiam świątecznie !!! u nas spadło dziś duuuuużo śniegu Quote
dorcia44 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 szkoda że nie masz wagi ...ale jak juz nie bedziesz miała siłe go podnosic to znaczy się przybiera:evil_lol: Quote
majqa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Twoja India czuje powagę sytuacji, zestawienia ona i psi, delikatny drobiazg. Masz sunię godną pozazdroszenia!!!:loveu: Quote
Chefrenek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Przeczytałam historię Brooklyna z łezką w oku. Może Wam się przyda ten link: http://www.geocities.com/bailey_chair/ Megaesophagus powstaje (zazwyczaj) na skutek słabego unerwienia przewodu pokarmowego. http://www.marvistavet.com/html/body_megaesophagus.html Tutaj jest napisane, że to się może poprawić z wiekiem :thumbs1: ps. czy on dostaje jakieś lekki na pobudzenie pracy pp? Quote
majqa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Brooklyn minął Ci kolejny dzionek w objęciach Folen!!! Śpiuniaj maly chociaż do 6.00!:razz: Quote
Folen Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Chefrenku Brooklyn na chwilę obecną nie przyjmuje żadnych leków. Teraz śpi na moich rękach :oops: i ja chyba zaraz nosem stukne w klawiature bo też śpiąca jestem..no mógłby do 6 pospać, nie ukrywam ;) Quote
majqa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jak minęła nocka, a raczej, o której zaczął się intensywny dzionek? Quote
Folen Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Witajcie ;) Dzień tradycyjnie rozpoczęty o 5.30...nic mi nie podaruje mały łobuz, a 45min później i tak muszę wstawać, no ale nic... Dostaliśmy dziś paczuszkę od Cioci Pati, dziękujemy za jedzonko :love: :loveu: Dziś Brooklyn skocztuje tych smakołyków :) Quote
pati1975 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Folen napisał(a):Witajcie ;) Dzień tradycyjnie rozpoczęty o 5.30...nic mi nie podaruje mały łobuz, a 45min później i tak muszę wstawać, no ale nic... Dostaliśmy dziś paczuszkę od Cioci Pati, dziękujemy za jedzonko :love: :loveu: Dziś Brooklyn skocztuje tych smakołyków :) cieszymy sie bardzo, jak bedzie sie dobrze po niej czul, to daj znac, to zakupie jej wiecej... ,tylko nie wiem czy nie powinnas sprobowac niczego wiecej przy niej nie podawac, bo wtedy bedziemy miec pewnosc, ze po tej karmie idzie z waga do przodu. moze przez 2 tygodnie sprobowac i skontrolowac mu potem wage... co o tym myslisz? Quote
Recommended Posts