Abwarka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No tak, sezon letnich festiwali się rozkręcił :cool3: ostatni raz NN w tamtym roku słyszałam, ale zawsze robią wrażenie,że hej :evil_lol: Quote
enia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 a kiedy przyjedziecie do Starejwsi zobaczyć buldozie Dodę? Quote
Folen Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Enia a ile jeszcze będziesz w Starej? Bo w ten weekend wesele...No i przede wszystkim kiedy możemy :P Quote
alais Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 :roll:Wow, ale mi się dostało!:lol:Ja bardzo naprawdę przepraszam, myślę i pamiętam, ino gonią mnie różne sprawy, a do netu to czasem raz na tydzień mam dostęp, bo Miłego mego zaniedbuję...:shake:Folenq, cieszę się, że jest dobrze - bo chyba wszystko ok, skoro Brookie coraz cięższy i większy, co?:cool3:Żadnych problemów ze zwracaniem?NIe myślicie na razie o zabiegu, prawda? Szczegóły na PW;) mhm, a ztym zespołem TZ sis to zobaczymy...Zabrałam się ostatnio za organizowanie koncertów hc w BB, może kiedyś wpadną do nas razem z Tobą?:cool3:pzdr ciepło!:lol: Quote
enia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Folen napisał(a):Enia a ile jeszcze będziesz w Starej? Bo w ten weekend wesele...No i przede wszystkim kiedy możemy :P jeszcze przyszly tydzień jestem,oprócz poniedzialku bo wyruszamy calą ferajną do Wandy Sz.;) po poludniu przeważnie siedzimy już na zadkach:lol: Quote
Folen Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Okey, to ja przyduszę siostrę i wpadniemy :) Napiszę wcześniej smsa! Quote
Abwarka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Hej, ja też się wpraszam , ale nie mam do Was nr kontaktowego. Folen dajcie znać jak będziecie sie wybierać :) Quote
Folen Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Abwarka odezwę się jak będziemy mieli zamiar najechać Enię :) Mam coś dla Was, jeśli ktoś jeszcze chce zobaczyć jak wygląda B...na ścianach za nim ślady bytności psów :evil_lol: Brooks to urodzony model, uwielbia robienie zdjęć :loveu: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wspaniały jest! a ślady bytności psów znamy... i mamy... (znacznie większe ślady...) Quote
Abwarka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Psiaki w niebowzięte ale nie ma się co dziwic tak ładnie tam macie , i takie fajne długie patyki ;) Quote
alais Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Jestem!;)No i znowu mam pyca, bo wchodzę akurat gdy zamieściłaś nowe fotki!:lol:Duży psiaczek z niego, taki jak India chyba? Naprawdę ładnie wygląda, moim zdaniem dużo lepiej niż te spasione labki, w tym Dorka od mojego Miłego!:lol:I niezły pomysł z tym pół-kagańcem - to tak od początku na spacerkach, Folen? Nie da rady nic przemielić w dziubie?:cool3:cmok w mokry nosek, cieszę się, że jest dobrze!:multi: Quote
Folen Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Witajcie, przepraszam za brak odezwu na wątku, ale trochę miałam zamieszania w życiu, najpierw sis w szpitalu, potem ja - właśnie dziś wróciłam... Brooks rośnie, grubiutki tak trochę jest, waży gdzieś ze 30kg tak na oko i na "rękę" :) Podjeliśmy decyzję, że nie będzie operowany, TZ siostry za bardzo boi się o "synusia" i stwierdził, że miksowanie jedzenia 3 razy na dzień to nie problem... Jak się ogarnę to wrzucę jakieś zdjęcia, bo wiem, że są na aparacie. Quote
evita. Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Folen napisał(a):Jak się ogarnę to wrzucę jakieś zdjęcia, bo wiem, że są na aparacie. W takim razie czekamy, czekamy :cool3: P.S. Folenko- dużo zdrówka ;) Quote
Folen Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Dzięki Evita :) Oto kilka fotek Brooksa...mazowieckiej wsi i..sami zobaczcie :) Quote
evita. Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A cóż to za łaciata piękność na ostatniej focie ? :cool3: P.S. Brookie jak zwykle boski :lol: Quote
Folen Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Na ostatniej focie moja piękna rogata Cleopatra... Quote
enia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 słodkie foty maleństwa:loveu: aż strach zapytać jak reszta krówek sie nazywa........:evil_lol: Folenka nie chcesz małego kotka? lata u mnie pod blokiem- jest NIEBIESKI:lol: Quote
Folen Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Krówki różnie się nazywają :evil_lol: Enia kotka? A duży, tzn kociak malutki? Możesz go fotnąć jakoś? Bo może miałabym chętną osobę na niego. Quote
Recommended Posts