Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:roll:Wow, ale mi się dostało!:lol:Ja bardzo naprawdę przepraszam, myślę i pamiętam, ino gonią mnie różne sprawy, a do netu to czasem raz na tydzień mam dostęp, bo Miłego mego zaniedbuję...:shake:Folenq, cieszę się, że jest dobrze - bo chyba wszystko ok, skoro Brookie coraz cięższy i większy, co?:cool3:Żadnych problemów ze zwracaniem?NIe myślicie na razie o zabiegu, prawda? Szczegóły na PW;) mhm, a ztym zespołem TZ sis to zobaczymy...Zabrałam się ostatnio za organizowanie koncertów hc w BB, może kiedyś wpadną do nas razem z Tobą?:cool3:pzdr ciepło!:lol:

Posted

Folen napisał(a):
Enia a ile jeszcze będziesz w Starej? Bo w ten weekend wesele...No i przede wszystkim kiedy możemy :P

jeszcze przyszly tydzień jestem,oprócz poniedzialku bo wyruszamy calą ferajną do Wandy Sz.;)
po poludniu przeważnie siedzimy już na zadkach:lol:

Posted

Abwarka odezwę się jak będziemy mieli zamiar najechać Enię :)
Mam coś dla Was, jeśli ktoś jeszcze chce zobaczyć jak wygląda B...na ścianach za nim ślady bytności psów :evil_lol: Brooks to urodzony model, uwielbia robienie zdjęć :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Jestem!;)No i znowu mam pyca, bo wchodzę akurat gdy zamieściłaś nowe fotki!:lol:Duży psiaczek z niego, taki jak India chyba? Naprawdę ładnie wygląda, moim zdaniem dużo lepiej niż te spasione labki, w tym Dorka od mojego Miłego!:lol:I niezły pomysł z tym pół-kagańcem - to tak od początku na spacerkach, Folen? Nie da rady nic przemielić w dziubie?:cool3:cmok w mokry nosek, cieszę się, że jest dobrze!:multi:

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie, przepraszam za brak odezwu na wątku, ale trochę miałam zamieszania w życiu, najpierw sis w szpitalu, potem ja - właśnie dziś wróciłam...
Brooks rośnie, grubiutki tak trochę jest, waży gdzieś ze 30kg tak na oko i na "rękę" :)
Podjeliśmy decyzję, że nie będzie operowany, TZ siostry za bardzo boi się o "synusia" i stwierdził, że miksowanie jedzenia 3 razy na dzień to nie problem...
Jak się ogarnę to wrzucę jakieś zdjęcia, bo wiem, że są na aparacie.

Posted

słodkie foty maleństwa:loveu:
aż strach zapytać jak reszta krówek sie nazywa........:evil_lol:
Folenka nie chcesz małego kotka? lata u mnie pod blokiem- jest NIEBIESKI:lol: