Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziękujemy za pochwały pod adresem Brookiego, rośnie nasz mały drań całkiem nieźle, choć jak sis pooglądała foty innych labów, to stwierdziła, że B to wygląda jak zamorzeniec...ale myślę, że jak na psiuna 9mcy, to 56cm wzrostu i prawie 30kg wagi to tak w normie, prawda?
Ah, przylepa się z Brookiego robić zaczyna, ja obecnie po operacji kolana wyleguję się w łóżku, a całe psie stado ze mną, w tym B, najlepiej w okolicach głowy .Chociaż łobuz z niego też wielki, uwielbia dokuczać naszej stareńkiej już chowce, i nic sobie nie robi z jej ostrzeżeń...

O, teraz właśnie śpią zetknięci głowami z moją Indią (ta czarna, ONkowata na zdjęciach).

Posted

Folen napisał(a):

O, teraz właśnie śpią zetknięci głowami z moją Indią (ta czarna, ONkowata na zdjęciach).

Chyba Brookiś najbardziej się z nią "koleguje". Czy mi się tylko tak wydaje ? ;)

Posted

Dobrze widzisz Evita, psi przyjaciele z nich, choć czasem też mają spięcia, wynikające chyba z zazdrości Indii przede wszystkim o mnie :) Aż strach myśleć co będzie jak B się wyprowadzi...

Posted

Hej girls!:cool3:Widzę, że nasz labcio ma się coraz to lepiej i w sumie jest już chyba wielkości Indii? Tylko, że bardziej masywnie wygląda...:lol:Myślę, że decyzja o nieoperowaniu Brookiego jest dobra...Przestraszyłam się, gdy ta Pani powiadomiła mnie o śmierci innego labka z podobną przypadłością, który został zoperowany....:shake: Mam nowego psinka, który potrzebuje pomocy, looknijcie, są fotki....:shake:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10926820#post10926820

• 2 weeks later...
Posted

Narazie nie mam świeżych fotek, gdzieś w czeluściach lapa mam zdjęcia jak B sypia, ale wolę nie pokazywać siebie śpiącej :p

Ah, we wtorek lub czwartek (po weekendzie) Brooks będzie miał kastrację, męska część domowników oczywiście już przeżywa :evil_lol:

Posted

Zatem jestem!:cool3:Chwilowo, bo z pracy piszę!Kastracja???:lol:No tak, duży chłopczyk już jest, ja wciąż go pamiętam jak takiego bobasa..:evil_lol:To zyczę Wam powodzenia, Foluś, to dość niemiłe doświadczenia dla wszystkich domowników, konieczność jednak...3mam kciuki!;)A może Brookie nawet nie zauważy, że jajek nie ma - myślicie, że on wie teraz, że je ma???:evil_lol:3mam kciuki i wpadnę wktórce po wieści, buziak!

Posted

Myślę, że wie, że je ma, bo przeszkadzają w chodzeniu :evil_lol: i są mu zupełnie zbędne ;)
W piątek będę wiedziała kiedy to będzie dokładnie.
A B już nie taki mały, pewnie ze 30kg waży bankowo, gigant już z niego. Wstawię zdjęcie porównawcze!
Dzięki za odwiedziny Alais :multi: Pozdrawiamy Cię ciepło.

Posted

Ależ rozbestwieniec z niego wychodzi na tych fotkach! :loveu: Hm...to mamy Folenuś obie piątek pod znakiem skalpela! ;) Kciuki oczywiście zaciśnięte! :thumbs:

Posted

Pewnie tak, pobolewa, taki zmułek z niego, i trochę mu zimno, ale już go zapakowałam w kocyk...

Dopiero ta godzina, a ja padam na twarz i głodna się robię okrutnie :evil_lol: