enia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 jak złapie to bedzie, nie wiem kim on jest, malutki 3-4 miesiace, taka sznurówka niebieska chuda...... Quote
Carmella Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Folen, ale miś z tego psiaka ech jak sobie pomyślę, ze ci ludzie chcieli się go pozbyć na już i jeszcze te szantaże uśpieniem. ciekawe co by powiedzieli teraz :angryy: Quote
Folen Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dziękujemy za pochwały pod adresem Brookiego, rośnie nasz mały drań całkiem nieźle, choć jak sis pooglądała foty innych labów, to stwierdziła, że B to wygląda jak zamorzeniec...ale myślę, że jak na psiuna 9mcy, to 56cm wzrostu i prawie 30kg wagi to tak w normie, prawda? Ah, przylepa się z Brookiego robić zaczyna, ja obecnie po operacji kolana wyleguję się w łóżku, a całe psie stado ze mną, w tym B, najlepiej w okolicach głowy .Chociaż łobuz z niego też wielki, uwielbia dokuczać naszej stareńkiej już chowce, i nic sobie nie robi z jej ostrzeżeń... O, teraz właśnie śpią zetknięci głowami z moją Indią (ta czarna, ONkowata na zdjęciach). Quote
evita. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Folen napisał(a): O, teraz właśnie śpią zetknięci głowami z moją Indią (ta czarna, ONkowata na zdjęciach). Chyba Brookiś najbardziej się z nią "koleguje". Czy mi się tylko tak wydaje ? ;) Quote
Folen Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dobrze widzisz Evita, psi przyjaciele z nich, choć czasem też mają spięcia, wynikające chyba z zazdrości Indii przede wszystkim o mnie :) Aż strach myśleć co będzie jak B się wyprowadzi... Quote
evita. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czyli dobrze wydedukowałam :cool3:. Zresztą ta fota mówi sama za siebie :loveu:: Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Śpiomy!!!:loveu::loveu::loveu: A Kleopatra to prawdziwa Miss:loveu::loveu::loveu: Quote
alais Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Hej girls!:cool3:Widzę, że nasz labcio ma się coraz to lepiej i w sumie jest już chyba wielkości Indii? Tylko, że bardziej masywnie wygląda...:lol:Myślę, że decyzja o nieoperowaniu Brookiego jest dobra...Przestraszyłam się, gdy ta Pani powiadomiła mnie o śmierci innego labka z podobną przypadłością, który został zoperowany....:shake: Mam nowego psinka, który potrzebuje pomocy, looknijcie, są fotki....:shake:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10926820#post10926820 Quote
alais Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Kochane, kolejna smutna wieść dla Was, na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10943503#post10943503:-(Cóż za urodzaj...:shake:Przepraszam, że tak wykorzystuję to miejsce, ale wiem, że nasz Brookie ma wierne grono fanów;), prawda, Folenq?I wiem, że zawsze ktoś tam zajrzy...A Maluszki czekają, a znalazł je mój kolega kochany...:-(I Fatma też czeka...Brookie, szczęściarzu!;) Quote
alais Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Sorry, namieszałam, w złej kategorii umieściłam to ogłoszenie i to jest dobry link teraz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10943734#post10943734:shake: Quote
Folen Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Narazie nie mam świeżych fotek, gdzieś w czeluściach lapa mam zdjęcia jak B sypia, ale wolę nie pokazywać siebie śpiącej :p Ah, we wtorek lub czwartek (po weekendzie) Brooks będzie miał kastrację, męska część domowników oczywiście już przeżywa :evil_lol: Quote
alais Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Zatem jestem!:cool3:Chwilowo, bo z pracy piszę!Kastracja???:lol:No tak, duży chłopczyk już jest, ja wciąż go pamiętam jak takiego bobasa..:evil_lol:To zyczę Wam powodzenia, Foluś, to dość niemiłe doświadczenia dla wszystkich domowników, konieczność jednak...3mam kciuki!;)A może Brookie nawet nie zauważy, że jajek nie ma - myślicie, że on wie teraz, że je ma???:evil_lol:3mam kciuki i wpadnę wktórce po wieści, buziak! Quote
Folen Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Myślę, że wie, że je ma, bo przeszkadzają w chodzeniu :evil_lol: i są mu zupełnie zbędne ;) W piątek będę wiedziała kiedy to będzie dokładnie. A B już nie taki mały, pewnie ze 30kg waży bankowo, gigant już z niego. Wstawię zdjęcie porównawcze! Dzięki za odwiedziny Alais :multi: Pozdrawiamy Cię ciepło. Quote
Folen Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 W piątek o 12 przydadzą się kciuki, Brook jedzie na kastrację, a w domu przeżywanie męskiej części :razz: Ahh, to się nazywa solidarność :lol: Quote
halbina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Kciuki gwarantowane, męskie części nie będą opłąkiwane... :P Quote
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ależ rozbestwieniec z niego wychodzi na tych fotkach! :loveu: Hm...to mamy Folenuś obie piątek pod znakiem skalpela! ;) Kciuki oczywiście zaciśnięte! :thumbs: Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Zaciskam gorąco kciuki za Twój jutrzejszy dzionek, Ty Piękne Białe Zjawisko! :loveu: :thumbs: Quote
Folen Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dziękujemy za kciuki Halbinko i Majqa... B śpi właśnie obok mnie, niczego nie przeczuwa biedak mały :evil_lol: Quote
Folen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 My już po wszystkim, Brooks bez jajek...trochę gorąco było, bo ma słabą krzepliwość krwi....teraz zapakowany w kocyki odsypia narkozę.... Quote
majqa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ważne, że horror już za Tobą Brookuniu...Dochodź do siebie Kochanie! :loveu: Quote
Folen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 B nie da mi się zdrzemnąć dziś, co chwila się budzi i troszkę marudzi..muszę go usypiać i obym nie uspała siebie... Quote
majqa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Pewno pobolewa go, bieduniek. :-( Najgorsze są zawsze te 2 pierwsze noce. Quote
Folen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Pewnie tak, pobolewa, taki zmułek z niego, i trochę mu zimno, ale już go zapakowałam w kocyk... Dopiero ta godzina, a ja padam na twarz i głodna się robię okrutnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts