Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ah, Umka jak Ty sobie o fotach przypomniałaś jak było polewanie ;P Wogóle to Cię wypuścili czy nadal jesteś w Wgwie?

Zrobię jakieś zdjęcia, mam aparat w domu...

Posted

[quote name='Umka']Mogłyśmy wczoraj fot troche zrobić... ale z nas ciotki;)[/quote]
no mogłyśmy........
a psiur jest boski i okropnie energiczny- no ja to już wyrosłam zdecydowanie ze szczeniąt i małych dzieci:p
dziewczyny wiecie ,że on truskawki jadł z krzaka?
ja tylko czekałam kiedy wskoczy do stawiku :evil_lol:
Brokuś to super pies i trafił do wspaniałych ludzi którzy go bardzo kochają, sama widziałam jak usypiali na kolankach swoje dziecko bo się zmeczył i nie mógł sobie miejsca znaleść:loveu:

Posted

No powtórka będzie bankowo, tylko niech nam sie tematów do obgadania uzbiera ciut.......:eviltong:
tylko za mało psów było , moja kocica się nudziła:evil_lol:

Posted

koniecznie proszę podziękować ciotce evicie za te ziemniory:))) mniam... ogolnie zestaw powitalny byl rewelacyjny choc nie skorzystalam z wiekszości pyszności;) enia nie podoba Ci sie nowy kolega Bruklinka? wczoraj caly dzien w drodze po te czarne cudo:) pieknie przy Bruklinie najakims spacerku beda wyglądać <marzyciel>

Posted

Enia ja mogę Indię zabrać, ale chyba tylko w kagańcu :| i nie wiem czy Fila by się ucieszyła z tej wizyty.
Dzięki dziewczyny za udaną sobotę, tylko następnym razem musimy zamówić cieplejszą noc ;) bo ja się przeziębiłam...

A spacer Bono i Brookiego całkiem prawdopodobny, bo pewnie B przeprowadzi się do Węgrowa za jakiś czas ;)

Posted

Dziewczyny Bono był grzeczniutki, popłakuje czasem ale noc była spokojna.
Pół nocy przespał na Umki głowie a pół miedzy mną a Andrzejem :lol:.

A to ,że Brooki się przeprowadza to dobra wiadomość bo Bono potrzebuje energicznego kolegi :cool3:.

Posted

Jak to u Umki na glowie spal? przecież ona nie lubi zwierząt:evil_lol:
no boski taki czarnulek-wygląda na super grzecznego psa.:lol:

Posted

Podpisuję się pod tym wszystkim co napisały ciotki o Brooklynie :lol: Brookie to maxymalnie spontaniczny, zwariowany i niesamowicie energiczny labuś. Chodząca słodycz po prostu :p. A z tym truskawkowym stemplem na czole wyglądał rozbrajająco :evil_lol:.
I w ogóle dziewczyny- super, że mogłyśmy się spotkać i poznać i chyba rzeczywiście trzeba pomyśleć o jakiś poprawinach :cool3:
P.S. Abwarka- cudny ten Wasz maluch :loveu: Może założycie mu wątek i galerię ?
P.S.2 Umka- ziemniory to było nasze "wspólne dziecko"- Enii i moje ;)

Posted

Abwarko uracz nas czasem fotami Bono, bo jest przecudowny, i się nie dziwę, ze wlazł Umce na głowę, zwierzęta się pchają do tych co ich nie lubią :evil_lol:

Jak już pisałam, chcemy powtórkę :D A siostra powiedziała, że musi wiedzieć wcześniej, żeby się doedukować w odpowiednich tematach ;)

Kulinarne dzieci były pyszne, wszystkie.

A Brookie tak się zmęczył, że przespał całą noc bez wstawania i dopiero przed 10 w niedzielę obudził swojego tatuśka, bo tam weekendował.

Posted

gadu gadu a tu Bruklina zdjec jak nie bylo tak nie ma;)
dalej stanowczo twierdze ze zwierzat nie lubie!!! zimno mi bylo w glowe a Bono bylo zimno w brzuch wiec tak sobie stwierdzilismy ze w ramach spania w jednym pokoju sie wspomozemy;) wiecie jak temu psu ladnie pachnie z pyska...

p.s. moze nastepnym razem uda mi sie na stopa przywiezc jakies specjalize to tez bedziecie mnie chwalic :D

Posted

Dziś Brookie uznał, że fajnie jest poleżeć w kałuży, więc się w nią położył, a wczoraj był kąpany :pada:
Zdjęcia niestety przepadły, bo karta w aparacie siadła...
Mam tylko jedno z komórki, Brookie z tatusiem na spacerku ;)

• 2 weeks later...
Posted

Łelkom!:cool3:Dawno mnie nie było, a Maluń już nie taki mały!!!:lol:Cieszę się, że rośnie zdrowo i że ma typowo labkowy charakterek!:evil_lol:żadnych problemów z jedzonkiem dalej? Chyba nie, skoro rośnie...Pozdro, Folen, myślę o Was, ino czasu mało bo raz po raz nowe zwierzątka potrzebują pomocy:lol:i pzdr dla Sis i jej TZ - respect za kopszulkę SOAD!:cool3:

Posted

Abwarka spacerek będzie na pewno, tylko nie mam pojęcia kiedy, bo lipiec jakiś taki "napięty" terminowo, a w weekendy NoNamy grają...Ale jak coś się wyklaruje to napiszę :)
Alais dawno Cię tu nie było, zastanawiałam się gdzie Cię "wcięło"...
Brookie jest ogromny, przynajmniej w porównaniu z tym jak przyjechał, cięzki, że go oderwać od ziemi nie mogę, a trochę "pary" w rękach mam...Łobuz z niego ogromny, i na wszystko co przeskrobie ma jeden sposób - maślane oczki i myśli, ze mu się wszystko wybaczy :loveu: Niestety nie mam zdjęć czym zrobić, bo najpierw karta, a teraz aparat się zepsuł :-(
Alais TZ sis spod znaku "HC", Abwarka może potwierdzić, nawet kapelę swoją ma :)
A Ty się odzywaj czasem!!