Neris Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Fajne ma życie... A jaki jest już duży? Pokażesz nam? Quote
Folen Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Zdjęć nie ma, ale aparat pożyczony czeka, więc sfocimy Brookiego, wzrostu ma 54 cm :] Quote
Umka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Mogłyśmy wczoraj fot troche zrobić... ale z nas ciotki;) Quote
Folen Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ah, Umka jak Ty sobie o fotach przypomniałaś jak było polewanie ;P Wogóle to Cię wypuścili czy nadal jesteś w Wgwie? Zrobię jakieś zdjęcia, mam aparat w domu... Quote
enia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Umka']Mogłyśmy wczoraj fot troche zrobić... ale z nas ciotki;)[/quote] no mogłyśmy........ a psiur jest boski i okropnie energiczny- no ja to już wyrosłam zdecydowanie ze szczeniąt i małych dzieci:p dziewczyny wiecie ,że on truskawki jadł z krzaka? ja tylko czekałam kiedy wskoczy do stawiku :evil_lol: Brokuś to super pies i trafił do wspaniałych ludzi którzy go bardzo kochają, sama widziałam jak usypiali na kolankach swoje dziecko bo się zmeczył i nie mógł sobie miejsca znaleść:loveu: Quote
Folen Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dzięki Enia :oops: Siostra się pyta kiedy powtórka? :P A ja wiem kto to, to Bono Abwarki :loveu: Quote
enia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No powtórka będzie bankowo, tylko niech nam sie tematów do obgadania uzbiera ciut.......:eviltong: tylko za mało psów było , moja kocica się nudziła:evil_lol: Quote
Umka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 koniecznie proszę podziękować ciotce evicie za te ziemniory:))) mniam... ogolnie zestaw powitalny byl rewelacyjny choc nie skorzystalam z wiekszości pyszności;) enia nie podoba Ci sie nowy kolega Bruklinka? wczoraj caly dzien w drodze po te czarne cudo:) pieknie przy Bruklinie najakims spacerku beda wyglądać <marzyciel> Quote
enia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 W domu fote zobacze, w pracy mam blokady niestety..... a Bono bardzo płakał? zabrany od mamci? Quote
Folen Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Enia ja mogę Indię zabrać, ale chyba tylko w kagańcu :| i nie wiem czy Fila by się ucieszyła z tej wizyty. Dzięki dziewczyny za udaną sobotę, tylko następnym razem musimy zamówić cieplejszą noc ;) bo ja się przeziębiłam... A spacer Bono i Brookiego całkiem prawdopodobny, bo pewnie B przeprowadzi się do Węgrowa za jakiś czas ;) Quote
Abwarka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dziewczyny Bono był grzeczniutki, popłakuje czasem ale noc była spokojna. Pół nocy przespał na Umki głowie a pół miedzy mną a Andrzejem :lol:. A to ,że Brooki się przeprowadza to dobra wiadomość bo Bono potrzebuje energicznego kolegi :cool3:. Quote
enia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Jak to u Umki na glowie spal? przecież ona nie lubi zwierząt:evil_lol: no boski taki czarnulek-wygląda na super grzecznego psa.:lol: Quote
Abwarka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 NO widzisz tak nie lubi,że sobie na głowe pozwoliła wejść :evil_lol: Quote
evita. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Podpisuję się pod tym wszystkim co napisały ciotki o Brooklynie :lol: Brookie to maxymalnie spontaniczny, zwariowany i niesamowicie energiczny labuś. Chodząca słodycz po prostu :p. A z tym truskawkowym stemplem na czole wyglądał rozbrajająco :evil_lol:. I w ogóle dziewczyny- super, że mogłyśmy się spotkać i poznać i chyba rzeczywiście trzeba pomyśleć o jakiś poprawinach :cool3: P.S. Abwarka- cudny ten Wasz maluch :loveu: Może założycie mu wątek i galerię ? P.S.2 Umka- ziemniory to było nasze "wspólne dziecko"- Enii i moje ;) Quote
Folen Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Abwarko uracz nas czasem fotami Bono, bo jest przecudowny, i się nie dziwę, ze wlazł Umce na głowę, zwierzęta się pchają do tych co ich nie lubią :evil_lol: Jak już pisałam, chcemy powtórkę :D A siostra powiedziała, że musi wiedzieć wcześniej, żeby się doedukować w odpowiednich tematach ;) Kulinarne dzieci były pyszne, wszystkie. A Brookie tak się zmęczył, że przespał całą noc bez wstawania i dopiero przed 10 w niedzielę obudził swojego tatuśka, bo tam weekendował. Quote
Umka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 gadu gadu a tu Bruklina zdjec jak nie bylo tak nie ma;) dalej stanowczo twierdze ze zwierzat nie lubie!!! zimno mi bylo w glowe a Bono bylo zimno w brzuch wiec tak sobie stwierdzilismy ze w ramach spania w jednym pokoju sie wspomozemy;) wiecie jak temu psu ladnie pachnie z pyska... p.s. moze nastepnym razem uda mi sie na stopa przywiezc jakies specjalize to tez bedziecie mnie chwalic :D Quote
Folen Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dziś Brookie uznał, że fajnie jest poleżeć w kałuży, więc się w nią położył, a wczoraj był kąpany :pada: Zdjęcia niestety przepadły, bo karta w aparacie siadła... Mam tylko jedno z komórki, Brookie z tatusiem na spacerku ;) Quote
Abwarka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Hej a kiedy sie umawiamy na wspólny spacer :cool3: a tak w ogóle to gdzie chodzicie na spacerki. Quote
dorcia44 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Folenku jak on urósł:crazyeye:cudny:loveu: tak dawno do was nie zaglądałam:oops: aż się serce raduje :kiss_2: Quote
alais Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Łelkom!:cool3:Dawno mnie nie było, a Maluń już nie taki mały!!!:lol:Cieszę się, że rośnie zdrowo i że ma typowo labkowy charakterek!:evil_lol:żadnych problemów z jedzonkiem dalej? Chyba nie, skoro rośnie...Pozdro, Folen, myślę o Was, ino czasu mało bo raz po raz nowe zwierzątka potrzebują pomocy:lol:i pzdr dla Sis i jej TZ - respect za kopszulkę SOAD!:cool3: Quote
Folen Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Abwarka spacerek będzie na pewno, tylko nie mam pojęcia kiedy, bo lipiec jakiś taki "napięty" terminowo, a w weekendy NoNamy grają...Ale jak coś się wyklaruje to napiszę :) Alais dawno Cię tu nie było, zastanawiałam się gdzie Cię "wcięło"... Brookie jest ogromny, przynajmniej w porównaniu z tym jak przyjechał, cięzki, że go oderwać od ziemi nie mogę, a trochę "pary" w rękach mam...Łobuz z niego ogromny, i na wszystko co przeskrobie ma jeden sposób - maślane oczki i myśli, ze mu się wszystko wybaczy :loveu: Niestety nie mam zdjęć czym zrobić, bo najpierw karta, a teraz aparat się zepsuł :-( Alais TZ sis spod znaku "HC", Abwarka może potwierdzić, nawet kapelę swoją ma :) A Ty się odzywaj czasem!! Quote
Recommended Posts