Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o dzieci to się w ogóle nie martwię...tylko cały czas myślę o tych pieprzonych wynikach. Ale qrcze...pogorszyć się chyba nie mogą.

moja mama jest niepocieszona....hihihihi...powiedziała, że już sie przyzwyczaiła do świadomości, że jesteśmy nienormalni i mamy zwierzyniec w wynajmowanym mieszkaniu. Miałam w ten weekend wziąć Gaspara do domu i miielismy jechać na trzy dni do nas na wieś. No ale Gaspar będzie już na swojej wsi:)

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mało się odzywamy, bo seterki "dają nam w kość";), ale lukamy często co u Pana Gaspara słychać. STRASZNIE SIę CIESZYMY!!! Pan Gaspar zasługuje na wszystko co najlepsze!!!
Justynko (i stadko innych cudownych osób)! Bardzo Wam dziękujemy za wszystko co dla Pana Gaspara uczyniliście! A my strasznie cieszymy się, że mogliśmy Pana Gaspara wspomóc, a was poznać.
Pozdrawiamy
Iza z Mariuszem

P.S. Pan Gaspar kupił z nami auto i był dobrym omenem. Nawet auto chcieliśmy nazwać Pan Gaspar, majestatem prawie dorównuje prawdziwemu Panu Gasparowi. Tylko, że PAan Gaspar JEST JEDYNY!!!

Posted

brawo dla Ciebie Justyna , należy Ci się za wytrwałość i walkę, Gasparowi to się należało ,wspaniały dom i kochający ludzie, ale się ciesze aż mi serce kolebie , tyle się ostatnio dzieje,
Jak będziesz w okolicach zapraszam , piwko stawiam

Gasparowi życzę w nowej rodzince duuuuużo .... wszystkiego co najlepsze dla niego

Tylko jak on przężyje bez Ciebie justynna

Posted

wyniki idealne :) wzorcowe. pies w 100 % zdrowy, jak powiedziała pani weterynarz.

No i pojechał już....w środę podpisujemy umowę. MAm nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

A tak oprócz tego to mi się złamało serce na pół i jest mi strasznie smutno. Głupio jest być studentem...

Posted

ja tez Cie sciskam Justyna:loveu:uratowalas psie zycie !!!wiem ze tesknisz ale pamietaj ze jestem z Toba i jakby co to dzwon,zobimy piwko:evil_lol:

Guest Fiorka
Posted

Wspaniale ... kolejny wyżełek w domku ;)!

Justynna nie łam się swoją rolę odegrałaś a to najważniejsze.

Posted

hej.

post błyskawiczny.

Gaspar zostaje na 100 %. Są nim zachwyceni. Jutro wyślę zdjęcia i rozliczenie z leczenia Gasparka. Dziś lecę do książek migem.

A! i może nagram domek dla wyżełka z Mielca. Odezwali się kolejni chętni z ogłoszenia.

buzik guzik

Posted

aljo!

Przesyłam zdjątka.

Monika jest nim zachwycona. Nic nie nabrudził, pięknie bawi się z Kostą, rozbrykał się nasz dziadowinka. Nawet jak Michał bawił się z synem Akslem, Gaspar myślał, że robi mu krzywdę i zaczął szczekać na Michała i zasłonił małego ciałem i nie chciał dopuścić Michała....(jezu, moja gramatyka leży..). no i ogólnie są w nim zakochani. i śpi w jednym łóżku z synkami:):):) 8) 8) cwaniaczek...

no i rozliczenie.
Wpłaty:

100 Alicja Kaszyńska
100 Asia Bartuzel
50 Agnieszka CZarniecka
50 Besi
150 Klara Wołoska
200 Besi
50 Agnieszka Czarnecka
50 Iwona Pancer
100 Anna Gryc
50 Ja

Razem 900 zł

Leczenie:
120 1. badania + wizyta u głupiego weta + przetoka
60 USG
55 RTG
80 Kroplówki + antybiotyki + odrobaczenie
54 k.d. hills
50 Badania
54 k.d hills
320 kastracja
54 k.d hills
55 krople do uszu + ściąganie szwów
75 ostatnie wyniki

Razem 977

Posted

no i oczywiście podziękowania:

1.Dla mamy dzodzo, dzięki której Gaspar w ogóle rozpoczął swój bieg do nowego domku :laola:

2. Dla samej dzodzo za rozkręcenie tego wszystkiego :laola:

3. Dla Izy i jej TZa za dowóz Gasparka. :laola:

4. Dla tanitki, za przekonanie nas byśmy wzięli Pana Gaspara do siebie.:laola:

5. Dla Panci za szalony rajd po Warszawie z rzygającym Gasparem z tyłu :)

6.Dla wszystkich wyżej wymienionych za wsparcie finansowe.

7. I dla tych wszystkich, którzy poprostu odwiedzali nasz wątek i trzymali za Gaspcia kciuki!!

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam....

Buzik Guzik!!!!!