Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
A nawet nie próbuj, bo wytwarzasz "złą energię" ;)!!! Nie zapeszaj!!! Jedźcie ostrożnie!!!

Z tym buczenieniem to tak mam;) jechac będę wiadomo ostroznie:) Na szczęście Cezarowi jazda pasuje:)

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to pojechali Edyta, TZ i Jej córcia Kamila. Oczywiście obie buczały.

Pani Iwona, która będzie opiekować się Cezarem (na mój gust na CEZARA to on ma za mało kilogramów :lol:) na jego widok oniemiała i tylko te słowa przeszły jej przez gardło :Jaki on piękny !!!

Posted

[quote name='ElzaMilicz']No to pojechali Edyta, TZ i Jej córcia Kamila. Oczywiście obie buczały.

Pani Iwona, która będzie opiekować się Cezarem (na mój gust na CEZARA to on ma za mało kilogramów :lol:) na jego widok oniemiała i tylko te słowa przeszły jej przez gardło :Jaki on piękny !!!
Cieszę się że Pani Iwonie spodobał się tymczasowicz:loveu: Prawda, buczałyśmy ale my tak mamy, ech. Teraz Cezar poszukuje intensywnie super domku:cool3:
Elza, jestesmy pod ogromnym wrażeniem dla Waszej pracy z Psami, serca i ogromnej wiedzy na psie tematy. Nie ukrywam szczęka mi opadła:evil_lol: I jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc:loveu:
Ps- na spacer dłuuuugi z Cezarem się piszemy, szczególnie KropkaKropka:loveu:

Posted

KropkaKropka, wstawi foteczki Cezarka jak był u Nas i z jazdy, zeby cioteczki nacieszyły oczy:loveu:
Ciociu, Kasiu-podaj emaila to wyslemy jego też przystojne fotki żeby dodać na allegro:)

Posted

majqa napisał(a):
Teraz już z górki Collaczku będzie! Edi odetchnęłaś???

W sumie chyba tak:) Mam jakąś traume przed ucieczkami, bo Żmigrodzki Żuczek uciekł, a ja szukam Go juz ponad wa lata. jedyna własnie obawa jest taka że Cezar da nogę, bo teraz uwolniony z metrowej smyczy jest wszystkim zainteresowany. Wiem, że Cioteczki nie pozwolą mu zwiać:diabloti:
Podjadę dziś na to ranczo zawioze wodę i jedzonko tym psiakom co tam są. No i żeby wiedzili że mam na ich "ranczo oko"
Zobacze tez w jakiś warunkach na działce obok jest Husky, bo niestety Biedak tam trafił. Ciekawe czego ma pilnować?:roll:

Posted

Nie wiecie kochani jakdac ogłoszenie do wyborczej (Wrocławskiej) ze zdjęciem jak się ma daleko? Jest jakaś faxowa możliwość?
Poogłaszam Cezarkach Gdzieś w Okolicy ( Wrocław, Rawicz, Milicz:diabloti:)

Posted

[quote name='Edi100']
KropkaKropka, wstawi foteczki Cezarka jak był u Nas i z jazdy, zeby cioteczki nacieszyły oczy:loveu:
Ciociu, Kasiu-podaj emaila to wyslemy jego też przystojne fotki żeby dodać na allegro:)

mój mail: [email protected]
chciaż równie dobrze mogę wstawić fotki z watku jak już tu będą. tak jest nawet lepiej ;)

Posted

Kasia napisał(a):
A na tym ranczu ile jest psów i w jakim stanie?

Z Fotkami, racja:)
Na Ranczu są dwa: mały czarny Kundelek na łańcuchu ( po mojej prośbie ma dłuższy łańcuch) i duży wilkowaty pies w kojcu. Nawet już na mnie nie szczekają a czarnego nawet głaskałam. One nie są do oddania:shake: Będę miała na nie oko, będe je karmić co dwa dni i wozić wodę ( chude nie są i dostają niby jeść) Myslę, że po moich i KropkiKropki zachowaniach wobec Cezara jak tam był i tego malucha na łańcuchu, chłopak troszkę bardziej się nimi przejmie. W kazdym razie "nakładę mu do głowy" czego pies potrzebuje, choć w minimalnym stopniu:diabloti:

Posted

Bonsai napisał(a):
A może udałoby się też tego huskyego wyciągnąć z tego "ranczo"? Przecież on czeka tam chyba tylko na śmierć.

To Hm, "ranczo" obok tego gdzie był Cezar. Husky nalezy do tutejszego doktora ( więcej na pw) Myślę sobie, że powinien porozmawiać z Nim ktoś Kto się zna na Husky:roll: Ale będzie cięzko...
Jak zawioze żarełko na "ranczo", to postaram się popstrykac fotki Haskyemu.

Posted

Hm, a są jakieś szanse aby oddał tego psa, bądź zapewnił mu lepsze warunki (w to drugie szczerze wątpię)? Myślisz, ze udałoby się go przekonać?

No i czekamy na zaległe jeszcze fotki Cezarka! :)

Posted

Bonsai napisał(a):
Hm, a są jakieś szanse aby oddał tego psa, bądź zapewnił mu lepsze warunki (w to drugie szczerze wątpię)? Myślisz, ze udałoby się go przekonać?

No i czekamy na zaległe jeszcze fotki Cezarka! :)

Fotki, niedługo jak Kropkakropka wróci ze szkoły.
Co do Hasky, to mnie raczej nie posłucha.:shake: ( więcej na pw, dlaczego)
Musiała by jakaś ciotka z Organizacji Go przekonać lub postraszyć, a ja mogę "czuwać" czy psu jest lepiej.
Husky trafił tam w niedzielę i powiedział mi o tym ten koleś gdzie był Cezar.
Wiem, że ten Hasky jest brązowy (?)